Výběr prsaček spíše na letní období

Zdravím,
Chtěl bych Vás poprosit o radu ohledně výběru svých prvních prsaček. Chtěl bych je využít na řece kde teplota vody bude +/- 18C°především v létě a brzkém podzimu. Po přečtení diskuzí, bych zřejmě zvolil materiál PVC, ale narazil jsem také na Nylonové http://www.tropicliberec.cz/obuv/prologic-prsacky-max4-nylo-stretch-chest-waders
ale pokud byste i na toto období roku preferovali neopren prosím napište případně i jaký výrobek rád se poučím a dozvím se pro a proti těch nebo oněch tipů.
Po projítí rybářských obchodů jsem narazil na tyto možnosti:
http://www.tropicliberec.cz/obuv/prologic-prsacky-max4-nylo-stretch-chest-waders
http://rybar.braunstar.cz/akcni-slevy/prsacky-cormoran-s-taskou-100--nylon-s-pvc
http://www.tropicliberec.cz/lehke-vlakno-pvc/jaf-pvc-prsacky-fluence

Jak jsem psal klidně bych se nevyhýbal i neoprenkám,ale co sjem si doposavaď přečetl tak při tloušče neoprenu 4mm (jak jsem zatím v obchodech v dané cenové relaci viděl) nejsou pro dané období roku tou optimální dobou. Byl bych rád kdybych se cenou vešel do 3 000Kč.
Předem děkuji za tipy, názory a Vaše rady.
Autor diskuse: T-Mc - Profil , 12.9.2012 dravci - náčiní, doplňky
3 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NHope - Profil | Ne 3.2.2013 23:56:54

T-Mc - >> Já používám třetím rokem neoprénové prsačky DAM s filcovou podrážkou.Zatím slouží bez sebemenších problémů-jen jednou mi do nich v zápalu boje nateklo :-).Celkem rychle schnou-velká výhoda.
Teď si kluk pořídil nové prsačky od f.Behr (PVC).Má je již dlouho dcera i její přítel a zatím jsou max spokojeni.Cena velmi přijatelná do 1000,-Kč.

NLauri - Profil | Út 18.9.2012 10:04:01

Chlapci mám dotaz. Koupil jsem si neoprenové prsačky, první rok vše v pohodě. Druhou sezonu mi do nich začalo téct rozkrokem. Mají to tam tak divně udělané, že byla jen otázka času kdy to poteče. Nemůžu ani najít díru kudy to teče. Možná, že po celém švu,nevím. Řešení vidím podlepit celý šef, ale nevím jakým lepidlem. Napadá mě jejom chemopren. Máte i jiný tip lepidla, který by mi zachránil prsačky? Nebo z nich mám rovnou udělat broďáky :))

NRybkin - Profil | Čt 13.9.2012 21:46:29

LosPafkos >> Taky neopren