Pravda a boilis mixoch?

Vážení kaprari.
Mám jeden dotaz,napadlo Vás nekdy se zamyslet nad tím proč žádná firma nemá povinnosť udávat na etiketách mixú,resp.ostatných výrobkou pro ryby zložení a nutričnú hodnotu jak je to pravidlem u bežných vecí(jako napr.u blbejch musli tyčinkách)v podstate u všeho co kupujeme.
Je to jen z dúvodu toho že by jsme se dozvedeli že jsou ceny premrštený a v mixech vlastne není to co na reklame,anebo jen nemají povinosť ze zákona jak jsme nato zvyklí u jinejch výrobkú?Proč když zato platíme taký nehorázný prachy nemúžem taky vedeť co vtom je?A proty kteri by mi sem chteli napsat že proto aby jsem si to nedelal sám---- mám odkaz ---nepíš to sem taky si nedelám musli tyčinku podle receptu zložení uvedeném na obale,ale múžu si tam prečíst co vtom je a taky či nás netahaj za nos a z kapsy naše prachy.Myslím klamání spotrebitele,nato je preči paragraf,ale ten se asi nevztyhuje na produkty pro ryby.Díky za príspevky
Autor diskuse: HOLAS22 - Profil , 2.9.2007 kaprařina - nástrahy, návnady

eda - Profil | Út 4.9.2007 21:21:03

Ivo D: Tak ja ti osvezim pamet jooo ? :-) To je tenhle ocasek s prutem vis :-) Urcite jsi nekolikrat mel jeho hlavu mezi stehnama :-)

m.kindl - Profil | Ne 2.9.2007 20:09:10

HOLAS22 - ® Upřímně řečeno nechápu o co ti jde...Pár výrobců znám osobně a nemám důvod si myslet že do mixu dávají něco co poškodí zdraví kaprů jen aby měli zisk.Je to nesmysl a myslet si něco podobnýho je paranoidní....Každej výrobce od kterýho odebírám má jasně napsáno jakýho rázu mix je,jakýho složení a co obsahuje i když samozřejmě jen obecně protože napsat recept na obal by asi mohl jen blbec.Tady máš ukázku jednoho obalu a jestli mi napíšeš že to je nedostatečná informace tak doporučuju navštívit psychiatra protože se pravděpodobně jená o nějakou depresivní úzkost z možného nedostatku informací o boilie mixu...
A nečum :-)

LR - Profil | Ne 2.9.2007 18:33:18

foreigner alias Votěch Přikryl: A tady je další nadějný mladý kaprař s výsledkem svého snažení.

Foreigner - Profil | Ne 2.9.2007 18:18:18

Další fotka začínající generace kaprařů .. Thomas a jeho 31,250kg

Foreigner - Profil | Ne 2.9.2007 18:16:02

Stejně mám největší radost, když děti, který tomu vůbec nerozumí dokáži ryby chytit a mají z toho obrovkosu ne-li větší radost než my starší. Mladej začínající kaprař Dan byl s námi na jedné týdenní výpravě, omluvte foto nemohl ho uzvednout. .. myslíte si, že řešil někdy otázku Holase? :)

Foreigner - Profil | Ne 2.9.2007 18:00:33

Vážení kaprari. Mám jeden dotaz, napadlo Vás nekdy se zamyslet nad tím proč žádná nemá povinnosť na etiketách napsáno čí je .. Jak se pak v tom mám vyznat kuš :-( Holas 666 P.S.: Najdi papouška!? :o))

Foreigner - Profil | Ne 2.9.2007 17:34:21

Dneska bylo u vody krásně :)