Zemplínsky kapor 2017 - veřejná diskuse

Veřejná diskuse k těmto online přenosům na MRK.cz:
Tropic Liberec & Mikbaits CZ - www.mrk.cz/diskuse.php?id=750625
Carp Only - www.mrk.cz/diskuse.php?id=750624
Parys SK - /www.mrk.cz/diskuse.php?id=750628
Jet Fish Potvory -
Autor diskuse: Martin M. - Profil , 14.9.2017 kaprařina - závodní sektor

Ondřej Macků-Maca - Profil | So 16.9.2017 21:05:46

Prímestská je moc fajn :-))

Carpkiller - Profil | So 23.9.2017 8:57:33

MISO* >> poslůchaj ty chytrák! Tento závod udělal a dostal širavu tam kde je. Kdyby se o ní starali chytráci ako si aj ty, tak je to hovning! Tzn žádný velký Kapor, žádný Zubáč nič! Všetko by jste vyžrali ako inde.
Pořadatelé tohoto závodu, jen oni i díky tomuto závodu dostali tuto vodu tam, kde je! Nikdo jiný! Tak se prober a bez prudit někam jinam. Už mi lezeš silno na nervy.
Chytráků ako ty sem potkal za život po kokot a nikto z nich nikdy nic nedokáže, protože jste omezení závistivý a rozumíte problematice sportovního rybolovu asi jako dítě ve školce astronomii ty kokso!
Už sa prober. A nechám tě ještě vy plakat a za chvilku jdeš do ignoru. Což doporučuji všem čtenářům přenosu. Pak se podíváme kolik lidi si myslí to samé co já, zě ty nepíšeš názory ale 💩!

Rišo - Profil | Ne 24.9.2017 9:01:34

RAJA >> počuj buď slušný ja som nikoho neosočil. Opakujem že vďaka preteku sa vyzbieraju tony odpadu a to nie po pretekároch. Tým že je to zviditeĺnené on line a videami to jednoducho priťahuje určitý typ ĺudí podĺa mňa nešťastných v živote ktorý žijú a majú potrebu do niečoho vŕtať. Už je tu zákaz vyvážky a asi aj pretekov veď načo a vlastne treba zakázať aj športový rybolov lebo týrame ryby pichaním a ako mi zapálene vysvetĺoval nejaký ochranca zvierat aj lov rýb ako taký. Problém ĺudí ako si ty a Mišo je že na rozdiel od ĺudí čo si jednoducho užívajú to čo ich baví a nemajú potrebu kaziť radosť iným čo robia niečo iné tak u tebe podobným je to naopak.

Carpkiller - Profil | St 20.9.2017 21:37:50

MISO* >> a co jsme měli dělat? Rozervat mu hubu, nebo ho uříznout s 1200metry pletenky? Pak je tu ještě možnost nechat ho tam jezdit třeba do zejtra, až se vyřeže sám o nějakou vázku...
nebo ho na pána zdolat ze břehu. Jestli tohle nechápeš, tak tobě opravdu není pomoci, dej si mě radši do ignoru a máš klid. Nemusíš to číst. Tohle by pochopila i moje malá Kájina.

smike - Profil | Po 18.9.2017 10:34:53

Jako i kdyby jste chytili už do konce preteku houno, tak za ten toastovaci příspěvek to stalo:-)))

Pvl - Profil | So 23.9.2017 16:07:02

kura11 >> Víš o tom ,že v dřívější době se voda vedla po baráku v olověných trubkách ? EDIT : to jen tak na okraj

Carper_Andrew - Profil | So 23.9.2017 0:58:56

kozakpetr1 >> sorry ale nebol moc cas sledovať túto diskusiu.. Trochu to uvediem na pravú mieru. Spočítaj si spotrebu cca 40x300gr olova na jeden tím.. toľko sme minuli zaťaží za tento týždeň a to máme chytené dve bodované ryby, ostatok bola biela ryba alebo malé nebodované ryby. Predstav si koľko olova ostalo po všetkých tímoch dokopy. A to sa tu takto nechytajú iba preteky, takto sa tu chytá celý rok..Samozrejme niekto používa kamene, my sme stavili na betónové záťaže. Keď si to niekto nemôže dovoliť tak nech si to nekupuje, to že si to kúpim ja nikto odsudzovať nemôže. Nebolo to myslené ako nejaká reklama, ale chceli sme skôr upozorniť a problematiku toho množstva znečistenia ktoré ostáva vo vode. Aspoň toľko málo môžeme spraviť pre prírodu.To či si tu záťaž niekto vyrobí doma alebo si ju kúpi je pre mna nepodstatná vec.. :)

Miras - Profil | Pá 22.9.2017 10:34:12

DaveX >> Když už táhneš na závody arzenál cajku, tak se najde místo i pro kvalitní presovač. Na běžnou rybařinu Ti stačí tenhle manuální mazel - a kávička je z něj luxusní!

jarda85 - Profil | St 20.9.2017 21:52:18

MISO* >> Většího blba jak jsi si jsem opravdu dlouho neviděl. Už se konečně nad sebou zamysli a konečně začni přemýšlet tím co máš na krku. Jinak se tomu říká hlava kdyby jsi to náhodou nevěděl. Asi si tohle nikdy nezažil a meleš jen sračky.

VAN's - Profil | Ne 24.9.2017 20:00:03

dosec >> Pořadatel nám volal a zeptal se nás jestli nevadí, ze když jsme vyhráli, aby vyhlásil druhy tým v pořadí. Bylo to naše gentlemanske geste vůči ostatním závodníkům.

Rišo - Profil | Ne 24.9.2017 18:54:39

RAJA >> normálnemu človeku by množstvo negatívnych reakcií na jeho príspevky naznačili aby sa jednoducho zamyslel že niečo nie je v poriadku, minimálne že nemá význam tlačiť svoje názory ak tu o je nie je záujem, resp. sú tu ľudia ktorí vyznávajú iný spôsob lovu a hlavne kaziť radosť tým čo sa z toho tešia!!! Ty toho nie si schopný však?! Žiaľ podobné typy stretávam v živote oveľa viac ako mi je milé! Vy sa jednoducho využívate v konfliktoch a tie prídu potom keď s vami niekto nesúhlasí. Podľa psychiatrov je to nejaká porucha osobnosti a má korene vo výchove v detstve. A jediné čo sa s tým dá robiť ak je to možné takýchto ľudí ignorovať ak sa to dá. To isté s tebou urobím aj ja.

kura11 - Profil | So 23.9.2017 15:57:17

MISO* >> no to olovo vo vodach to je svinarina riadna , nechavat zataze vo vode po kazdom zabere.. :-( ale zasa budu zamorene vody olovom bude potom vsade chyt a pust :-)) rybe to neublizi asi.. ale je to fakt na zamyslenie taka metoda lovu kde takto nechas kopu olova vo vode hlavne ze si si zachytal

Carpkiller - Profil | So 23.9.2017 10:26:09

MB >> tvoje starosti bych chtěl mít.

Mikyn - Profil | Pá 22.9.2017 22:26:28

Rybáři a rybářky, máte před sebou poslední noc na tomto úžasným závodě. Tak si to užijte a ať to všem jezdí ! Díky za skvělej zážitek s váma všema a velké uznání těm, co si v tom závodním vypětí ještě najdou čas na nás doma v teple u komplů a snaží se nám ten závod zprostředkovat. RESPEKT !

Ondřej Macků-Maca - Profil | Čt 21.9.2017 11:15:05

Tady nikomu nedochází, že když zruší Palkov 1 a 2, tak bude stejně dobře chytat Palkov 3, když zruší trojku, tak bude chytat Palkov 4...????

jeden3 - Profil | St 20.9.2017 22:07:01

MISO* >> zajimave,mas na karte,ze chytas plavacku a feedr-takze jemna montaz-kdyz ti na to skoci velka ryba-co delas???? uriznes ji a nechas i se splavkem u huby jezdit po vode,nebo ji vytahnes jak??? Delas chytraka na jine ,ale sam si nevidis do ust. Spise mi pripada,ze je to zavist,protoze vis,ze TY NIKDY nemas sanci dokazat to,co dnes predvadi vetsina tymu na Sirave. Ja jim fandim a obdivuji jejich nasazeni. Ty jen hloupe kecas a zavidis..............

Grasel - Profil | St 20.9.2017 21:54:46

Hoši asi takhle, hej? ;-))

viliam1735 - Profil | Út 19.9.2017 17:02:53

Ja nechapem co sa rozculujete.Ja by som radsej na Sirave tahal malych kaprov ako chodil do prace a cumel do toho blbeho excelu.Urcite lepsie,ako byt cely den bez zaberu.Chce to len cas ono to pride.
Treba si to uzivat.Chlapci ja vas vobec nelutujem,naopak Vam zavidim a fandim.

Rišo - Profil | Út 19.9.2017 15:39:51

Problém je v spôsobe zarybňovania! Tu sa to na vode chyť a pusť robí po našom. Hlavne veĺa potom ešte viac a potom ešči co najvecej toooooony kapra do vody. Snažil som sa to miestnym vysvetliť že tak to môže fungovať na vode kde sa ryby berú ale bezvýsledne. Tu je to tradičné videnie len davaj! Počas roka bol toto viacmenej problém ako u Carpkilera na celej Šírave a zápasia s tým tímy takmer vo všetkých sektoroch aj my na Prímestskej. Jarda Těšínsky a ďalší upozorňovali viackrát na to že na tejto vode treba zarybňovať ako vo Francúzsku teda raz za dva-tri roky. Mentalita však na Slovensku je nastavená tak ako je. Na to aby sa tu púšťali väčšie ryby hoci v menšom počte rada v Žiline nevie zabezpečiť. V ďalších ročníkoch to bude len horšie.

Carpkiller - Profil | Po 18.9.2017 13:11:51

VAN's >> VAN's - 18.9.2017 12:47:49 >> myslím že se zrovna odhodlává k plavbě do nesmyslů přes dvě cívky. Chápu že se mu nechce, ale ortodoxní sousedi po jeho pravici to rovnou napálili skrze multiplikátory kamsi daleko za hranu ne jednom kilometru, takže mu nezbude než se potrápit s dvěma cívkama. Jakmile to udělá Kubo, což podle mě bude trvat tak max další den přemlouvání, tak povstane Rafánek. Ten se přemlouvat nebude muset. Prostě se na sere a za kopcem začne přetahovaná kdesi kolem 2,2km-2,8km. Tam se začne lámat chleba!

MISO* - Profil | Ne 24.9.2017 10:58:56

Bodkacik >> cakal som nieco podobne od abecedu, a ajhľa! ;-)) Ty si to zjavne nepochopil. A ja uz nemam chut ani silu to dalej vysvetlovat. Napisem teda uz len tu dolezitu vetu este raz : Jeden team priznal, ze za tyzden nechali vo vode 12kg olovenych zatazi. Kapiš? Este ti dam jeden hint - kratka doba/obrovske mnozstvo. Kapiš? To je asi vsetko co som k tejto teme a v tejto diskusii chcel napisat.Howgh.

jeden3 - Profil | Ne 24.9.2017 8:53:51

RAJA >> clovece,ty jsi nejaky fanaticky odpurce zavodu,nebo jsem tvoje vykriky jen spatne pochopil??? to olovo ve vode ti vadi kvuli rybam nebo kvuli tomu,ze chces tu vodu sam pit??? Jen jestli vis,olovo na vzduchu i ve vode vytvori povrchovou vrstvu,kde probehne oxidace a pak jiz je toto oluvko k prostredi prakticky netecne. Na rozdil treba od cinovou-oloveneho nadobi,pouzivaneho ve staroveku,ktere se porad cidilo a potomj stale otravovalo chemicky sve uzivatele. A pokud ti jde o cistotu vody,bez radsi na zemedelska fora a tam prosazuj zakaz pestovani repky!!!!! Je dolozeno drasticke znecisteni spodnich vod pesticidy prave z tohohle pestovane "ekologickeho" paliva. To je tak "ekologicke" ze na to pochcipa priroda i lidi.

Bodkacik - Profil | So 23.9.2017 22:29:39

MISO* >> a co tvoja ekologicka rybacka z ekologickeho clna s ekologickym benzinovym motorom, s ekologickymi nastrahami a ekologickymi olovenymi jigovymi hlavickami, ktore urcite netrhas? Zacni u seba.

MISO* - Profil | So 23.9.2017 18:59:40

jeden3 >> ale 12 kil olova behom tyzdna? a kolko tam je timov? netvrdim, ze sa to priamo umerne nasobi, ale celkovo to bude asi zaujimava vaha...a argumentovat tym, ze ved mame aj pytliky a PETky. Kurva co si to beriete tak osobne??? Preco sa nad tym trocha nezamyslite? Ved by stacilo upravit pravidla vyvazky a mohlo by to byt ovela lepsie. Ved to je len namet na zlepsenie. Jasne, ze to piseme trochu ironicky a stiplavo, aby to malo grady. Len poniektori majstri svetla sa nevedia cez to preniest.

jeden3 - Profil | So 23.9.2017 17:12:52

kura11 >> je hezke,ze resis olovo ve vode....ale desitky let se tisice a miliony tun olova pouzivali na barveni skla,prisady do barev atd...... a navic-tvuj ekolobicky postoj chapu-take nejsem nicitel prirody-ale treba momentalne nejvetsi znecisteni vody je od obycejnych igelitovych pytliku a jinych drobnych plastickych hmot..ale resi se tu kaprarske zavody,tak resis¨ tohle,aby jsi lidi otravil...¨
PS : kolik nezavodniku od zimy do zimy asi utrhne svoji montaz na Sirave i s olovem?

Petr64 - Profil | So 23.9.2017 9:53:09

Nechápu,co tady kdo řeší ohledně metráků odpadávacích olov. Každej tým vyváží podle GPS. Co takhle souřadnice odevzdat a nahnat tam potápěče? Takovej závod musí nějakou korunu (euro) na alespoň částečný vyćištění vydělat a navíc výkupní cena olova leze stále nahoru.U nás vím o dvou revírech,kde to takhle amatérští potápěči občas dělají a z vlastní iniciativy.

lagun22 - Profil | Pá 22.9.2017 10:07:57

celkom ma zaujala debata na model na 3 naj ryby, tak som si dal tú prácu, že čo by, ak by, ak som sa niekde sekol, vopred sa ospravedlňujem

urbancarp - Profil | Čt 21.9.2017 13:53:46

lagun22 >> Dakujeme. Snazime sa :)

Marda - Profil | St 20.9.2017 23:13:35

Navrhuju nereagovat, pripadne vykartovat... Nechat bez povsimnuti. Nenechat si kazit naladu 🙂
Pro me noname nic vic nez rypak, kdyz se podivam do karty. Co na tom, kolik ma prispevku, identita nulova.

MISO* - Profil | St 20.9.2017 23:04:34

Carpkiller >> ja si len myslim, ze vyvazat na taku vzdialenost je rybacka o hovne, ale vidim, ze to tu vsetci chapu...kde to ma kurva hranice tato kaprarina??? Ked bude treba budete vyvazat aj 5 kilometrov?? Ved kazdemu normalnemu cloveku co ma mozog v hlave je jasne, ze na vode sa podmienky menia velmi rychlo. Takze lovec musi pocitat s tym, ze pre rybu nebude moct ist na clne. Lenze vam je to lautrsumafuk, podstatne su body. Za kazdu cenu. Vy vo vetre na cln nepojdete, lebo je to nebezpecne. Ale na rybu jebat, sak tu nejak vysukame aj z dvoch kilometrov, to je jedno. Na bliti taketo egohonicstvo, na bliti.

barometr - Profil | St 20.9.2017 21:46:53

Carpkiller >> Se divim ze na toho blba reagujes,sak ten jeste nikdy nic pozitivniho nenapsal,jen skace z diskuze do diskuze a vsude je vsechno zle.Potreboval by zatrtkat a bude mu hej!!!😀🤘

Carpkiller - Profil | St 20.9.2017 12:05:36

Rasto. >> až chytneme pořádnou rybu! Tohle zatím není žádnej Hell, ten dojde čo skor:-))))
Šetřím si to na rybu 15+;-)

Mikyn - Profil | Út 19.9.2017 19:12:14

Marda >> Pusť to Honzovi , ať neklesá na mysli .

Ondřej Macků-Maca - Profil | Út 19.9.2017 13:30:20

Ty vole to je zase chytrolínů tady :-D

cameol - Profil | Út 19.9.2017 0:46:47

Ja si zas myslim ze Zemplinsky Kapor je preto tak sledovany a hlavne oblubeny ze su pravidla take ake su. Ja osobne nepoznam lepsi zavod v europe a cely rok na neho tesim. To ze prve dni sa tahaju kapre na Palkove vobec neznamena ze sa to nemoze otocit, a hlavne je stale v hre tretie miesto na zbytku Siravy. Ano, ak si to o prve miesto rozdaju timy na Palkove, o tretie, nie nezaujimave si to rozda cela sirava. Ak bude vitaz jednoznacny s Palkova, tak pre mna osobne bude dalsi vitaz ZK zo zbytku Siravy.

huslista - Profil | Po 18.9.2017 23:16:42

Aky mate nazor na to, keby pretek na Sirave bol na 3 najvacsie ryby? Nebolo by to zaujimavejsie? Myslim ze do posledneho dna by bolo dost napinave. Usetrili by sa vazenia od rozhodcov. Napr. ked si je tim isty, ze dana ryba je mensia ako momentalne maju, tak by nevolali rozhodcu na vazenie. A iskierku nadeje by mali timy ktore maju horsie fleky, respektive aspon by dufali do konca preteku, ze mozno motyka vystreli ;)

Lib - Profil | Po 18.9.2017 20:30:37

Musim teda řict ze co sleduji letos zavody na kterych delate online tak tady maji bratři slovaci nejprehlednejsi tabulky v poradi atd. fakt palec hore organizačne to maji asi zmakle hodne dobre.

Marda - Profil | Po 18.9.2017 16:43:04

Carpkiller >> Tak vloni kvuli nataceni vzal na Labi na chvili vesla do ruky a pozoval s tim dva metry vod brehu. Ale tobylo takovy vzpominkovy retro. Jak to dopovidal, votrel si spoceny celo a sel hledat panvicku, aby se uklidnil 🤘

Grasel - Profil | Ne 17.9.2017 18:59:34

johnysbs >> Buď rád, až se k vám nakvartýruje ta .... Kubík Wágnerů, nebudete se stačit divit...
Jen tajně doufám, že u vás by ho někdo utopil, hajzla...

Petr64 - Profil | Ne 17.9.2017 14:07:11

andreina >> Fšeci ukecávaj vodníka. Chudák už musí mít trojku v krvi.;-)

Ondřej Macků-Maca - Profil | Čt 14.9.2017 20:00:19

Tak segment vozů už jsi Jendo trefil, jen tu značku musíš ještě dopilovat :-)

chendler - Profil | Ne 24.9.2017 19:58:25

drvoštěp >> to je vid?? Nic nic nic

venasvit - Profil | Ne 24.9.2017 11:31:09

Sice nejsem příznivcem krmení vodu olovem, ale až soudruzi z Bruselu zakážou olovo na rybařinu, tak ty co tady melou howna jaká je to přítěž pro přírodu, budou psát jaká je to škoda, že se nemůže použit olovo

jirkazez - Profil | Ne 24.9.2017 10:00:11

RAJA >> Chlape a co je ti do toho, jaké má jiný rybář vybavení ? Tys mu to platil, nebo co ? Ani si nedokážeš představit, jak komicky tady vypadají tvé příspěvky. Rybařina se mění stejně tak, jako každá jiná věc, práce či záliba. Chytej si na co chceš a to samé dopřej jiným. Ty komédia ...

chendler - Profil | So 23.9.2017 20:47:17

Kdyz se tady resi to olovo. Kde jsou ty betonove zateze?? Beru ze hazet s nima je blbost,ale ta vyvazka.... nebo kameny...

F16 - Profil | So 23.9.2017 19:58:38

Rišo >> to je neřešitelná věc.Bordel a pořádek nikdy lidi nebudou dělat z úcty k přírodě.Pár jedinců ano,to je jasné.Jezdíval jsem kdysi často lyžovat do Rakouska.Všude pořádek no paráda,ale proč? Mají u popelnic kamery a vše si hlídají.U popelnic, kde jsme třídili odpad,bylo pět kamer.Kdyby jsi se spletl,ráno máš policii u dveří a zeptají se tě, proč porušuješ zákony této země...

Rišo - Profil | So 23.9.2017 19:37:57

MISO* >> práve som sa vrátil z preteku a čítam tvoje výplody. S olovom to je určitý problém súhlas ale keď som v auguste bol na Žálužiciach všade bol bordel a smrad že sa na niektorých miestach nedalo chytať. Inak práve pred pretekmi sa vyzbierali doslova tony bordelu okolo brehov. To čo ide olov do vody cez preteky je nepatrný zlomok toho koĺko tam ide cez rok! Každopádne žiadne nariadenie to nezakazuje a ak bude tak pretekári budu prví čo to budú dodržiavať! Tebe ide o iné a to je PUBLICITA! Jednoducho chceš sa zviditeĺniť tu je na to ideálna príležitosť. Jednému vadia olová inému šnúry potom benziňáky a už som si vypočul že vyvážku treba zakázať. Jedna vec je biť geroj za kompom a iná ísť povedať cigánom nech pustia ryby alebo nerobia bordel. A fakt tam nemáš publikum a môžeš dostať po papuli.

F16 - Profil | So 23.9.2017 18:20:04

Pvl >> to jo voda se v olovu vedla,taky se všude dával azbest a taky byly nejlepší eternitové střechy:-)Taky hliníkové příbory byly atd.Taky se kdysi lovili mamuti.Edit? nevím,to jsou fakta:-)hoj:-) jo kdysi jsem měl takový zlozvyk,že když jsem chytával jako dítě na plavačku, tak jsem rozkousával bročky v zubech místo žvýkačky.Asi brzo umřu:-)

RAJA - Profil | So 23.9.2017 17:38:31

Pvl >> Otvor býval väčšinou pocínovaný. Toto, čo robia "moderní kaprári" je trochu odveci. ˇPamätám sa na článok v r. časopise kde sa kaprár chválil, že ryby nabehli s takou intezitou, že za pár dní sme minuli všetky Pb závažia cca.9kg a museli pučovat od susedov.

Rasto. - Profil | So 23.9.2017 17:02:46

kura11 >> ono to nieje take tragicke lebo olovo v tuhom skupenstve pokial viem sa do vody neuvolnuje...kazdopadne voda sa bez takehoto prvku kludne zaobide...a s tym pustanim nesuhlasim..rybacka je v prvom rade lov...ziadne 100percentne chyt a pust

vaga - Profil | So 23.9.2017 11:59:00

Carpkiller >> o tom kto presadil chap na sirave by ti vedeli porozpravat ludia z regionalneho uradu verejneho zdravotnictva, ministerstva zivotneho prostredia a podobnych institucii.. o tom co sa dialo po zaradeni do rezimu chap na rade srz sa rozprava este teraz.. samozrejme stale ten tlak existuje.. len mi prosim netvrd ze to nezmenia na "jedlu" vodu lebo tam jano s jozom robia preteky:-)))

MISO* - Profil | So 23.9.2017 8:30:31

Carper_Andrew >> nielen olova ale aj snury, vlasce, haciky. Usporiadatel by sa mal silno zamysliet nad upravou pravidiel takehoto preteku. Jeden pretek zasvini vodu tak, ze sa z toho bude spamatavat roky, mozno desatrocia. Ale pre pretekarov su najdolezitejsie body a dobre espresso...

Lejsek.Jirka - Profil | Pá 22.9.2017 19:44:39

Prosím o radu, Honza motá návazce s variabilním vlasem,neváže je na míru, můžete mi někdo poradit jak se pak s návazcem pracuje,jak tam pak zakotvim kouli. Dk´

Petr64 - Profil | Pá 22.9.2017 16:41:20

VAN's >> No vida. Najednou je tam a dokonce i s tím,co vás posunul do druhé pětistovky. Gratuluju.;-)

Petr64 - Profil | Pá 22.9.2017 16:21:58

VAN's >> Takovej dotaz. Jak to, že při poslední aktualizaci 16:05 nemáte skoro dvě hodiny po ulovení zaevidovanýho posledního kapra? Já jen,že jdu náhodou kolem. ;-)

Aleš D. - Profil | Pá 22.9.2017 16:14:01

Přesně tak kluci z Tropicu. Sleduji pravidelně Vaše online přenosy. To co člověk prožívá na ZK musi byt super. Miluju Vase přenosy z důvodu že osobně mám málo casu na ryby. Vždy když si čtu vaše příběhy, co se u Vás odehrává, jako bych tam byl s Vámi. Po tomto ročníku musím říct že ZK jsou nejlepší který nam tu zprostředkováváte. Celá organizace probíhá skvěle. Průběžné výsledky jsou dost často aktualizovány je to super. Mám rad obchod Tropic Liberec. Vždy tam nakoupím na co si vzpomenu a co potřebuji 😊😊 a Honza? To je kaprařský bůh 😊 celý Tropic je bomba. Hell yea!! A tahejte co to jde :-) Top 5 by se jeste dala urvat 🐳🐳🐳🐳

kozakpetr1 - Profil | Pá 22.9.2017 11:36:35

Fandím Vám všem chlapi :-) Bojujete do posledního konce a nevzdáváte se :-) online super :-) nemám co bych namítnul :) držte se borci a jeďte dál :-) ať to jezdí :-) Hlavně pohodu :-)

anthrax - Profil | Čt 21.9.2017 23:28:47

Pozerám priebežné poradie, akosi sa nenaplnaju tvrdenia, že o víťazovi je rozhodnuté.

Marda - Profil | Čt 21.9.2017 14:39:25

Kdo chce stejne podminky pro kazdeho, ten muze zacit hazet ostepem, nebo behat 400m prekazek 😉

lagun22 - Profil | Čt 21.9.2017 11:35:56

Update sektorov bez vážnejšej zmeny

Solo12345 - Profil | Čt 21.9.2017 11:03:20

Je to blbost mat stanoveny pocet vymen, malo by to byt 3 najtazsie ryby a hotovo..

Marda - Profil | Čt 21.9.2017 9:46:49

viliam1735 >> Nechces se dat radsi na šachy?

Rasto. - Profil | Čt 21.9.2017 8:54:01

Fishky >> zrutil sa ti domcek z kariet ze? :-)

Luke21 - Profil | Čt 21.9.2017 8:24:06

Kaprňák >> Vyvážku bych neomezoval. Určitě by to ale chtělo zavést ten systém bodování a bodovat 3-5 největších ryb. Jednak by do boje o bednu zasáhlo více týmů a taky by se nemusely sakovat všechny ryby (když budu mít 3 ryby nad 15 kg, tak sám vyhodnotím váhu dalších ryb a můžu je rovnou pouštět). Další věcí je letošní otevření míst v rezervaci. Tušil jsem, že to vyhraje tým z tohoto úseku, vsadil bych na to.

M.Plch - Profil | St 20.9.2017 23:09:58

MISO* >> MISO Hele nech to na nich,ať to tady zbytečně nezasereš píčovinama.Děkuji
.

syny - Profil | St 20.9.2017 22:21:49

jeden3 >> rika se, cim vetsi hovno, tim vic smrdi a ve virtualnim svete, to plati dvojnasob, na tyhle nuly, nema smysl reagovat.

jarda85 - Profil | St 20.9.2017 21:49:27

Carpkiller >> Klobouk dolů, krásný a dlouhý boj. Držím palce ať se dotáhnete mezi první 3ku a hlavně udržet te tempo. Jste fakt bojovníci. Ať se daří i přes noc. PETRŮV ZDAR.

MISO* - Profil | St 20.9.2017 21:32:58

Carpkiller >> aj to rozplaval?;-)) to je ten sportovy rybolov? heverovat kapra z kilometra hodinu?? no pekne...ale hlavne ze body pribudaju a vajicka chutia...heljej

Carpkiller - Profil | St 20.9.2017 21:28:50

MISO* >> Áno, čo si chorý! Bolo to celé on-line ty kokso :-)))))

Carpkiller - Profil | St 20.9.2017 18:17:30

Pvl >> víc než to... tohle už je hazard, blbost, nesmysl. Jak jsem psal. Za tohle žádná ryba nestojí! Ty stříkance v zadu, to je jak rychle vyhazuju litry a litry vody. Člun byl úplně plnej. Bejt tam baterky, tak jsou komplet pod vodou. Nádrž z benzinem si volbě plavala po člunu, až nám z toho 3x chcípnul, to bylo nejhorší.

Carpkiller - Profil | St 20.9.2017 15:17:57

Jarda Bee >> Jarda TGB - 20.9.2017 14:55:57 >> ;-) Jj, Redman to je pán! Ten ví, to není jako 🐒 Z mrku:-))))

Carpkiller - Profil | St 20.9.2017 14:58:26

VAN's >> my ho nepoužíváme;-) echolot je pro děcka! Musíš umět číst vodu.

andreina - Profil | St 20.9.2017 14:42:43

VAN's >> mam nahradny aj echolot aj sondu😇 ked pojdu rozhodcovia spytam sa😇

andreina - Profil | St 20.9.2017 14:35:57

VAN's >> ak by isli rozhodcovia k vam tak ti ju po niekom posleme😇

andreina - Profil | St 20.9.2017 14:28:15

VAN's >> aj potvory maju volny baterku na sonar a poziciame ak je treba

THOR88 - Profil | Út 19.9.2017 22:16:52

Fakt ukážkové pchanie prstov kaprovi do ziabrov a nie na prvej foto troška doladiť to drzanie ryby pri fotení....

Rišo - Profil | Út 19.9.2017 18:43:58

viliam1735 >> Vilo radšej makaj na power banke bo sústavne kradnem Marekovi jeho kábel k baterke na nabíjanie.

Marda - Profil | Út 19.9.2017 16:58:01

Rišo >> V tomhle musim jednoznacne souhlasit. Ten tradicni zpusob zarybnovani je obr prusvih. Krasna vec je ta, ze se pod strasakem kontaminace skodlivymi latkami podarilo zrealizovat nejvetsi revir chyt a pust (asi?) na svete. Ale nepodarilo se navazat s dalsimi navaznymi akcemi, ktere by ten revir poslaly jeste o level vejs. Mela se udelat jedna mensi nasada s rybama, ktery by mely predpoklad k rustu do velkych hmotnosti a konec. Neco by vytezili domaci, kteri tu bez tak kvanta ryb odnaseji (i takovi dedulove se tu zastavili na kus reci a jeste se tim chlubili) a co by prezilo, to by melo minimalni potravni konkurenci a rostlo by to...

jarda85 - Profil | Út 19.9.2017 16:27:54

Carpkiller >> Možná to chce menší odpočinek u pokru a karta se obrátí, držím palce.

Miras - Profil | Út 19.9.2017 15:28:42

Carpkiller >> Budeš muset nasadit Mácovu tajnou zbraň. Na vlastní woko jsem viděl, jak nastražil 4x24mm a ještě nechal 8cm mezeru mezi hákem a kuličkou. Za půl hoďky se mu to rozjelo:-)

Pvl - Profil | Út 19.9.2017 15:28:26

Carpkiller >> Přinesli ti tatarku ..přinesou i pravítko :o§)

Falen - Profil | Út 19.9.2017 15:27:15

Podle mě, ti kapři do těch kulí tak dlouho mlátí až si šluknou hák. Odborníci mě možná vyvedou z míry..

Carpkiller - Profil | Út 19.9.2017 15:26:41

Ondřej Macků-Maca >> Jj, jsem to ale kkt. Když si nejsem schopnej vzpomenout na tak klíčovou závodní věc ve člunu, jako je pravítko, asi prostě nejsem závodní kaprařiny hoden... a víš co, je mi to úplně jedno:-))))

Carpkiller - Profil | Út 19.9.2017 15:17:11

Ondřej Macků-Maca >> prosimte, ty s sebou taky vozis ve člunu pravítko na měření tlamiček násady a pak si Roluješ mezi 20ti záběry během 9ti hodin o závodech boilie odpovídající velikosti?
Já kkt doma nechal ten 50mm rollball co jinak vždycky vozim. Zeptám se Rafana jestli ten svůj vzal, a snad smetu z Tulova tranďáka aspoň kilo směšy:-))))))

VAN's - Profil | Út 19.9.2017 13:52:05

johnysbs >> Dobré pivo z Čech nikdy neodmítnu. Možná ze ví prd, ale dobrou palenku máme my 😉😉😉 tkz není potřeba 👍

petrikveprik - Profil | Út 19.9.2017 13:30:47

Pěkně potvůrky, to je jiné žrádlo....zelíčko se šesti :-))) a ne jeden dietní toust. Pohodové pochytání přeju!

Fishky - Profil | Út 19.9.2017 13:17:13

prvnímu pětikiláči změřit držku a dát o 5mm větší kouli, aby to nenasál, klidně 50 mm

pak ztužit aby se háček nemotal kolem koule a nemohl to nasát jak dudlík

klidně dát i větší háček a prdnout to k bojce - ti velcí pažraví budou u bojky :)

VAN's - Profil | Út 19.9.2017 12:17:29

Jarda Bee >> Jarda TGB - 19.9.2017 9:33:52 >> ne, ne. Už jsme opět na nohou a máme další body.

Jarda TGB - Profil | Út 19.9.2017 11:57:45

C...arlos >> že,nějakej toustovej boom:)) jenom nuláci si vaří ovárek nebo nějakou jinou šmakijádu :)

Mikyn - Profil | Út 19.9.2017 7:29:38

andreina >> Ten vítr asi bude nepříjemnej, ale mohl by vám tam přifouknout ryby...

nulák - Profil | Po 18.9.2017 21:11:00

zatim paradni jizda chlapi Vankovi, je na co se divat :)

Krobák - Profil | Po 18.9.2017 20:54:23

Kolik je to z Palkova 12 do ty rezervace, na 4 cívky by to tam Nuláci měli přece stylem Lov kaprů za rohem vytáhnout ne??? :-) Tam je kaprů dost pro všechny :-)

Leda - Profil | Po 18.9.2017 20:31:37

Mě ta rezervace odhajena přijde nefer vůči všem ostatním teamum,kteří se snaži na otevřené vodě.Tam by zachytal aj dědek z krmelcem...Asi ne tolik co profik ale i tak...Asi tak.Zitra se ma otočit větr,tak snad to něco dá i ostatním.

RAFAN 1 - Profil | Po 18.9.2017 19:23:53

Kubo Fabian >> Kubo zejtra dojdi na školení, udělám ti toustik :-)

RAFAN 1 - Profil | Po 18.9.2017 19:20:54

Carpkiller >> Já ti dám dĕdu ty cucáku :-)

Marsip - Profil | Po 18.9.2017 18:15:36

Carpkiller >> stejnej problem mame u nas na vsi (detska tun chyt a pust 0.3ha), nemuzem se pres 5kg dostat. 😂😂😂

Marda - Profil | Po 18.9.2017 16:33:02

kozakpetr1 >> To mu nikdo rikat nemusi, Rafan je tu pecenej varenej a Maca to vi 😉

Dandys - Profil | Po 18.9.2017 15:57:28

Maxwell >> :) ahoj Marceli. Všichni stejně ví, že nejdál to dá Rafan :)

Marda - Profil | Po 18.9.2017 14:01:47

smike >> S pletenejma snurama je ta signalizace v pohode. Tady je cisty dno, zadny extra travy, lavice, kde by se to mohlo zadrhnout. Na konci 40m sokace 0,50mm ma minimalni prutah.

THOR88 - Profil | Po 18.9.2017 13:29:37

Carpkiller >> kks také vzdialenosti až mi to príde už troška na hlavu....pre mňa je už extrém voziť to na 600m