IBCC - Tropic a Mikbaits

Zapisují pouze vybraní uživatelé.
TROPIC LIBEREC A MIKBAITS na IBCC 2017

Rok se s rokem sešel a my vás tak můžeme přivítat u sledování dalšího on-line reportu ze Závodu IBCC 2017, konajícím se na Maďarském "moři", na obrovském jezeře Balaton.

Jedná se již o třetí a zatím co se počtu teamů týče nejsilnější ročník tohoto prestižního mezinárodního závodu v lovu kaprů, kterého se zúčastní 130 evropských týmů.

Tentokrát se na závod vydává absolutně nejsilnější flotila českých a slovenských týmů, kterých bylo celkově přihlášeno 31 z ČR a 12 ze SR + další 4 jsou v týmech více národností.

Proto všichni věříme, že se česko-slovenské výpravě zadaří minimálně stejně, jako v loňském ročníku, který jsme doslova ovládli - 5 teamů se umístilo v první desítce, 3 v první pětce a dva na bedně, což je neuvěřitelný výsledek.

V tomto přenosu budete moci detailně sledovat počínaní týmů Tropic Liberec a Mikbaits, které se nám rozhodly tento přenos zprostředkovat.

On line přenos z minulého ročníku 2016: https://www.mrk.cz/diskuse.php?id=742384

Veřejná diskuse zde: https://www.mrk.cz/diskuse.php?id=743006
Autor diskuse: Martin M. - Profil , 20.4.2017 kaprařina - závodní sektor
Dále moderují: Carpkiller Profil + Michal Kučera Profil + Marda Profil
96 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NCarpkiller - Profil | Čt 27.4.2017 15:31:41

A ať nedělám Mardu, tu ho máte krasavce!!!

NCarpkiller - Profil | Út 2.5.2017 19:48:18

Rád bych i za sebe zakončil tento přenos, ale upřímně mě nenapadá jak to všechno vůbec vyjádřit slovy, natož obsaženými do jednoho příspěvku. Pořád jsem Balatonu a závodu úplně plný.
V minulém týdnu, v průběhu IBCC2017, se toho stalo tolik a bylo to tak silné, emocionální, napínavé a vysilující zároveň, že jsem se po závodu do teď úplně nesrovnal...
Začnu tedy tím, jak extrémní letošní ročník byl. Ať už plochou na jaké se závodilo, tak i množstvím teamů se jednalo o bez pochyb největší závod v Evropě. Na IBCC jezdím od samého jeho začátku, tedy letos jsem se zúčastnil již po třetí a myslel jsem si, že tak vím do čeho jdu. Opak byl pravdou a už první hodiny závodu mě vyvedly z omylu.
Nebudu znova rozebírat průběh závodu, o tom spíše později se píšu celý článek.
Za sebe musím přiznat, že jsem se v životě nezúčastnil ničeho podobného a ničeho s tímto závodem srovnatelné ho, i když jsem měl to štěstí, objet většinu ne-li všechny podobné závody napříč evropou, ať už WCC, WCM nebo širavu či Tovačov.
To co se dělo na předních pozicích letošního IBCC bych spíše než k rybářskému závodu, přirovnal k výcviku elitních armádních jednotek. Teamy které obsadili prvních 10-15 příček si tak zaslouží neskutečný RESPEKT, protože vím, jak hluboko si do sebe museli sáhnout, aby to vůbec mohli zvládnout. Skutečně před všemi hluboce a upřímně smekám.
Sám jsem se o sobě v tomto závodě dozvěděl hodně, a nikdy v životě jsem nemusel jít až takto za hranu svých možnosti a rozumu. Nevnímat únavu a chvílema i strach, stejně tak vyčerpání, zimu, vítr, vlny atd atd atd... prostě kdo tohle nezažil, nemůže nikdy pochopit.
Obrovský dík tak patří organizátorům, kteří vše zvládli jako vždycky na jedničku a připravili nám tak dokonalé bitevní pole, pro souboj našeho odhodlání, sil, zkušeností, umění a samozřejmě rybářského štěstí.
Strašně chci poděkovat parťákům, za to co jsme dokázali a jak jsme zamakali, jedem bez druhého a třetího bychom to nedokázali díky.
Určitě chci poděkovat všem soupeřům a jak jsem říkal, Respekt před všemi, kdo se v tohoto závodu zúčastnil a dokázali bojovat o dobré umístění i z průměrných míst. Někdo to své místo využil lépe, někdo hůře, ale o tom závody jsou.
Poklonu si tak zaslouží teamy Sportcarp CZ ti předvedli super výkon i z průměrného místa stěně jako Jet Fish sk, klubouk dole kluci!
Dále musím vy seknout poklonu teamům Karel nikl a carp r us kteří nás nakonec dokázali porazit v průměru pěti nejtěžších ryb a tuto kategorii tak vyhrát.
Stejnou poklonu si ale zaslouží u nikl and carp r us Team 2, který se už po druhé umístí v Top 10 a taktéž si tak musel sáhnout na své dno, aby udržel krok vedoucími teamy.
Hodně mě mile překvapili kluci z teamů Squat carp Team a TC Baits , kteří byli na IBCC poprvé nachatali překrásné ryby.
Kdo se však ukázal nejvíce, byl Team pod taktovkou Hofiho, Team Mokošák Mikbaits SK, který nás dokázal porazit všechny a obsadit 3. Nejvyšší příčku v hlavní soutěži! Obrovská Gratulace pánové a klobouk dole....
Snad jsem na nikoho nezapomněl a pokud ano, omlouvám se a napravím to v článku, který jistě brzo nápišu.
Musíme poděkovat i našim hlavním sponzorům, firmám Tropic Liberec a Mikbaits, bez kterých by to také takto dělat nešlo.
Velký dík patří i naší záloze, v podobě vás, poctivých čtenářů našeho přenosu. Ve dne v noci jste byli s námi a podporovali, fandili a hnali dál náš Team, který tak i díky vám, dosáhl absolutně Nejlepšího Českého výsledku na IBCC 2017, obsadil celkové 6.místo v hlavní soutěží a 3.místo v součtu vah 5ti nejtěžších úlovků!!!
Děkuji vám všem, bez nikoho z výše jmenovaných, by letošní IBCC nebylo tak fenomenální, jako bez pochyb letos bylo!
RESPEKT a DÍK

NCarpkiller - Profil | Pá 28.4.2017 14:43:47

Nová a zatím největší ryba závodu ulovená Českým teamem! Prase 26+!!!
👏🏻👏🏻👏ӿ​95;👏🏻👏🏻👏​27995;👏🏻👏🏻
Obří Gratulace!!!

NMarda - Profil | So 29.4.2017 19:02:59

Jeste jednou bych chtel moc podekovat vsem, kdo jste sledovali nas online. Byla to radost vnimat, ze jsme vas poblaznili. Vy jste nas na oplatku dobijeli obrovskejma davkama pozitivni energie. Nechapu jak je to mozny, ze jste nam prakticky 24 hodin denne psali do diskuse, do soukromych zprav nebo komenty k fotkam. Nehrala roli zadna hodina. Jak vite, my jsme se prakticky nevyspali a velmi casto nas psani onlinu drzelo pri zivote v kteroukoliv hodinu.

Jeste jednou bych se chtel poklonit vsem cz/sk zavodnim tymum, ktere se zucastnily a bojovaly s gigantickym Balatonem. Jejich nasazeni a hlavne vysledky jsou jasnym dukazem toho, ze kaprarina je u nas na vysoke urovni. Stejne tak smekam pred vykony madarskych nebo jinych zahranicnich tymu.

IBCC 2018 je obrovska vyzva, urcite doporucime zucastnit se. Honza Hubka pomaha ceskoslovenskym tymum v komunikaci s organizatory, muzete se na nej kdykoliv obratit.

V neposledni rade musim smeknout pred Rafanem a Honzou, kteri oba dokazali predvest neuveritelny vykony. Navic jsme si uzili strasne moc srandy a to nejen pri vymysleni kravinek do onlinu. Ted se vsichni tri tesime domu za rodinami. My tri mame dohromady 10 deti :-)

Dalsi online ve stejnem slozeni pro vas chystame z nemene krasneho a opet gigantickeho jezere ve Francii - Lac du Der, ktere bude dejistem tretiho rocniku zavodu World Carp Masters

Hell Yeah!

NMarda - Profil | Ne 23.4.2017 20:10:19

Ryba je oficialne zvazena, ale nesmime rict hmotnost. Poradatel si taky jede nejakou soutez. Takze tipujte dal. My vyhlasujeme soutez o 5kg boilie Mikbaits, na ktere byl uloveny!

Hell Yeah!

NCarpkiller - Profil | Ne 23.4.2017 16:00:26

No nebudu to protahovat, během tak krátké chvíle se stalo tak mnoho věcí!
Nejdříve se roztočil můj levý prut, na jehož konci zuřivě bojoval šupináč 10,10kg. Po skoro půlhodinové zdolávačce ve vlnách a přeháňce jsme ho dostali do podběráku a než jsme došli na břeh, Rafanovi se to rozjelo také. Kapřík byl bohužel nebodovaný.
Ve chvíli kdy došli rozhodčí vážit, Rafan dostal další jízdu a byl z toho náš druhý bodovaný kapr 7,4kg!
Neuvěřitelný začátek závodu!!!
Hell yeah!

NMichal Kučera - Profil | Čt 27.4.2017 20:40:41

Dlouho jsem nic nepsal protože jsem klukům nechtěl kazit akční přenos příspěvky typu tady se nic neděje čekáme na záběr. A že to bylo dlouho víc než den a půl. Pak vše přišlo v jeden moment. Tulos ryba já ryba a když se vracime tak Slavo táhne další. Dva krásní brichati supici a jeden menší lysec. Aby toho nebylo málo při vylezani z lodi mi veliká vlna podrazila nohy a zezadu mi nateklo do brodaku. No nic hlavně že jsme utnuli hluche období.

NMarda - Profil | Čt 27.4.2017 7:26:41

Tentokrat delsi video, at mate tu atmosferu, ktera tu panuje, na chvili i vy.
Vubec netusim, kolik ten datovej roaming bude stat, ale co uz. Je to tady a ted. Za 14 dnu uz by to byl kurwa starej pribeh...

NCarpkiller - Profil | Čt 27.4.2017 8:36:59

Tady je šupík 15,3kg v plný parádě!
Hell Yeah

NMarda - Profil | Čt 27.4.2017 5:27:28

A koho sakra nebavi ranni vlnky, pro toho mam tuhle paradu, kterou jsem natocil pred 5 minutama. Sedis si takhle u Rafanovych prutu a jednou to pipne. Hned zapinas rezim video na iPhonu a... Hell Yeah!!!

NMarda - Profil | St 26.4.2017 20:04:14

20+

NCarpkiller - Profil | Čt 27.4.2017 15:54:12

Kompletní info o Rafanovo úlovku;-)




NMarda - Profil | Čt 27.4.2017 10:11:40

Takhle nejak to vypada, kdyz Honza vyleti na vodu a vrati se po 3/4 hodine. Cestou kousek od brehu prerezal snuru o musle, nekde v polovine ji kotvickou nasel. Rychle tu pulku, ktera vedla ke prehu ukousnul, zbytek navazal a privezl bodovanyho kapra.
Hell Yeah!

NCarpkiller - Profil | Ne 23.4.2017 14:53:13

Hell yeah!!!

NMarda - Profil | Čt 27.4.2017 10:21:32

Rozhodci nebyli daleko, takze mame celkem rychle zvazeno. Smekam pred Honzou, co na vode ve vlnach dokazal...
R-SPEKT

NMarda - Profil | Ne 23.4.2017 17:10:03

Je to tam, další bodovanej pupík v naší kartě!

NMarda - Profil | Pá 28.4.2017 11:46:50

Ted se stalo neco neobvyklyho. Honza ma zaber. Kapr nejdriv prilepil swinger k prutu a po chvilce vyrazil jak masina. Honza bere prut ze stojanu, odklapi a podava mi ho, ryba si bere metry snury. Bere si prsacky a vestu, davam mu prut zpatky.

On skace po sutrech do vody a mezi tim se snura dostala pod civku. Ja skacu za nim do vody, ze mu odepnu clun, hazim drzku, jsem celej pod vodou. Mezi tim Honzovi nejde rozdelat hned Power Aero, kdyz je to hotovy, nejde snura vyprostit. Ve chvili jsem ji prekousl, vytahl a svazal. Honza mezi tim nandava civku, dimotava, skace do clunu. Celou dobu kapr pomalu jel, takze jsme behem toho vseho postupovali do vody.

Nasledne ma jizdu Rafan, leti k prutum. Vyjede na vodu, vola na me, ze to Honza znovu o neco uriznul hned za rakosim, coz ja nevidim.

Obliknu se do suchyho, koukam na vodu, Honza v dalce kotvickuje, Rafan zdolava. Vyleju prsacky, vyzdimu hadry, beru dalokohled a vidim jak Honza podebira kapra a oba s Rafanem na sebe na 400 metrech od brehu a 100m od sebe mavaji a zvedaji palce nahoru....

2x body!!!

NCarpkiller - Profil | Čt 27.4.2017 15:05:19

A jedno aktuální, staré pár vteřin!!!!!


NCarpkiller - Profil | Po 24.4.2017 6:58:30

Rafanova noční směna
Rafan se chopil vyvážkových opratí a upevnil naše vedení hned 4 úlovky!
Co více si přát;-)

NMarda - Profil | Ne 23.4.2017 16:44:27

Bude se vážit. Hell Yeah....!!!

NCarpkiller - Profil | Čt 27.4.2017 15:26:42

A Rafan se vrací z pekla!

NCarpkiller - Profil | Čt 27.4.2017 7:22:30

A Honzik dovezl selátko!!!
BUMTARATATATA!!!

NMarda - Profil | Čt 27.4.2017 7:00:24

Double jizda na Honzovy pruty... pred 5 minutama... Kluci jsou na vode, zdolavaji...


NMarda - Profil | Út 25.4.2017 12:29:02

Skodoliby ftipky mam rad. Rafan jel vymenit baterky do domecku s toaletami, kde je elektrina, a ja mel moznost nerusene si vyfotit takle box legendy ceske kaprariny...

#legenda
#fucktheukstyle
#spendlikypatrejnanastenkydoskoly

NMarda - Profil | Pá 28.4.2017 19:30:14

Teto balatonske jikernacce rozhodci navazili rovnych 15kg.

NMarda - Profil | St 26.4.2017 14:42:31

Potom probehlo nataceni nocniho lysce 16,4kg, kterej chudak musel cekat dyl nez 12h v saku. Po nataceni jsme dostali od stabu informaci, ze musime lysce opet zasakovat s tim ze prijede nekdo od rybarske organizace a rybu bude cipovat.
Okamzite a jednohlasne jsme se vzbourili a odmitali jsme kapra znovu sakovat. Dost durazne jsme lidem z TV vysvetlili co doted ryba prozila za stres a ze odmitame tohle dal prodluzovat. Oni nemaji vubec poneti o co jde, ale kdyz videli nase protestovani, povolili, ze muzeme kapra hned pustit!
Hell Yeah

NMarda - Profil | Út 25.4.2017 10:45:24

I takovyhle zpravy dostavame 🤣

NMarda - Profil | Ne 23.4.2017 11:25:28

TASKA TV v podání Rafana. Ve chvíli, kdy tohle vkládám už ty toasty samozřejmě neexistujou :-) Něco podobnýho jsem na rybách ještě nejedl. Kolikrát tu pánvičku votočil netuším, ale výsledkem byl třípatrovej toast, kterej když jsem rval do pusy, málem jsem si vysadil sanici z pantů.

NCarpkiller - Profil | Čt 27.4.2017 20:16:25

I Team Mivardi se dneska činil a kluci ulovili několik ryb, včetně opravdu krásného, plnošupinatého lysce... 👍👏🏻

NMichal Kučera - Profil | Út 25.4.2017 13:03:36

Je mi z toho celkem na nic že Tulo už není panic tahal zleva tahal zpráva vytahl lysce jako jeho hlava 😀

NCarpkiller - Profil | Út 25.4.2017 12:47:22

Rumunský óbr prů*er
Jeden Team z čela tabulky, rumunský The One Team (majitelem této značky je Radu Mora- hlavní pořadatel a majitel závodu IBCC!!!!!!!!!!!) byl vyloučen a na dobro končí v tomto závodu.
Červenou kartu jim udělil Head marshall Tamáš Csorgo. První žlutou dostali za překročení vzdálenostního limitu a tuto červenou za pobyt ve člunu a to bez vesty, ale za druhého stupně výstrahy, kdy je pohyb na člunu absolutně zakázáný. Člun sice měli přivázán ke břehu, ale zdolávali z něj!
Zde vidíte jak jsou pravidla nekompromisní a kloubouk dole před pořadatelem, protože vyloučit ze závodu vlastní Team je opravdu důkazem absolutní nestrannosti.
Třešničkou na dortu je fakt, že jim před kartou vyjeli všechny 4 pruty a největší úlovek údajně vážil 25kg!!!!! A mohl tak být největší rybou závodu, kaprem za čtvrt milionu!!!!
Tímto se všechny jejich úlovky anulují a tento Team musí závod okamžitě po zabalení věcí opustit.

NMichal Kučera - Profil | Po 24.4.2017 11:32:08

Jsme ve hře, chytil jsem si prvního Balatonaka

NMarda - Profil | So 29.4.2017 1:43:52

Honza privezl platyze :-)

NMarda - Profil | Pá 28.4.2017 17:53:42

Nedlouho po smrsti prichazi Honzovi zaber. Nas tym byl poprve zdolavat rybu ve dvou...

NMichal Kučera - Profil | Čt 27.4.2017 20:13:59

😀

NCarpkiller - Profil | Út 25.4.2017 12:34:51

Mimo toho že je Rafan pořádný a potrpí si na absolutní pořádek jak v tackle boxu, tak zejména v bivaku, tak je ještě ke všemu iron man, nebo si to alespoň před chvilkou ještě myslel.
Místo aby nám dal vědět, rozhodl se odnést baterie od auta z5 k našemu místu sám, je to zhruba 100metrů, ale už asi zapomněl na zápřah posledních dní a v půlce cesty mu došli síly. Viděli jsme už jen jeho k zemi padající tělíčko, následované dvěma 110ah baterkama:-)))))

Jakož to jeho parťáci, jsme ho kamarádsky jednou z baterek zatížily, aby nám ho vítr neodfoukl a nechaly ho odpočívat... přeci jen, ho ještě budeme potřebovat!

NCarpkiller - Profil | Po 24.4.2017 21:15:22

Další cenné bodíky pro náš Team!
Náš další úlovek vážil 7,4kg! Supér, nemusí pršet, hlavně ať kape;-)

NMarda - Profil | Ne 23.4.2017 19:31:05

Pruty z odhozu jsme nastesti jeste nevyndali. Teda jeden ted...

#tipovacka ???

NCarpkiller - Profil | So 29.4.2017 7:50:19

Poslední vážení
Tak naše poslední noc přinesla 10 kaprů, z čehož dva bodování už těsně nebyli:-( byla to hrozná dřina ale bohužel jsem neměli štěstí a většího kapra se nám ulovit nepodařilo.
I tak jsem na náš Team hrdy, dělali jsme co se dalo! A rozhodně se není za co stydět, ba naopak si myslím.
Teď nás čeká to nejhorší, všechnu to hromadu bordelu pobalit, naložit a vyrazit kolem Balatonu, do Tihany.

NMarda - Profil | So 29.4.2017 0:08:50

Rafan.... zase vyjel....

NCarpkiller - Profil | Pá 28.4.2017 9:53:58

Marda byl včera v obchodě a vykoupil řeznictví:-) od každého bral něco. Jestli něco Maďaři mouho dělat, tak klobásy! A taky chytat kapry, jak nám letos ukazují...

NCarpkiller - Profil | Út 25.4.2017 10:58:06

Roztočilo!!!

NCarpkiller - Profil | Ne 23.4.2017 15:41:36

Jedna byla nebodovaná, ale nevadí, máme třetí!

NMarda - Profil | Čt 27.4.2017 8:47:10

Zady je ten sestej lysec.

NCarpkiller - Profil | St 26.4.2017 10:21:14

Info od kluků z teamu Squat carp CZ
Kluci ulovili nádherného lysce s váhou přes 19,5kg!!!
Opravdu překrásná a obrovská ryba, fakt bomba!
Congrats guys👏🏻

NMarda - Profil | Út 25.4.2017 13:17:50

Nestiham komentar, vsechno je ve videu. U rafana soubezne dalsi zaber. Zdolavame...

NMarda - Profil | Út 25.4.2017 10:31:18

Kazdopadne kapr, ktereho zdolal Rafan ze brehu splnil vahovy limit! Sice to bylo o prsa korejske gymnastky, ale je to tam!!! :-)

#5,3kg

NMarda - Profil | Po 24.4.2017 20:22:46

Ma stesti, ze prisel pred devatou. Hned piseme SMS rozhodcim ve tvaru "FISH PEG 61".

NMichal Kučera - Profil | Po 24.4.2017 17:00:43

8,75kg stejný prut stejná nastraha

NMarda - Profil | Ne 23.4.2017 14:26:13

Drzte palceeee....

NCarpkiller - Profil | Pá 28.4.2017 10:51:06

Rafan dal na tip od vás, čtenářů našeho on-line přenosu a jde silně po největší rybě závodu, ne-Li rovnou možná i po světovém rekordu;-)

NMarda - Profil | Čt 27.4.2017 6:52:13

Rybka z ranniho vazeni :)

NMarda - Profil | St 26.4.2017 6:53:55

Fotka tohoto lysce ukoncuje nasi tipovaci soutez o cenu v hodnote 1000 Kc od www.tropicliberec.cz Je to lysec s hmotnosti 16,40 Kg.

NMarda - Profil | Út 25.4.2017 12:03:06

Zpatky k vode. Rafanovi se po dlouhem zdolavani povedlo vyndat lysecka, ktereho rozhodci zvazili, zapsali a jedeme dal...

#HellYeah


NCarpkiller - Profil | Út 25.4.2017 11:23:42

Právě mi přišla krásná podpora od mé rodiny. První gesto mé dcerky Karolínky je ,, tatínek je jednička" :-D
Ďekuju lásky moje!

NMichal Kučera - Profil | Po 24.4.2017 7:26:19

Tulo přišel na to že je to ještě horší. Prý jsme v oblasti mrtvých krtku a velkých kun. 😀

NMarda - Profil | So 29.4.2017 0:46:08

A ted wobrazek pro dokresleni atmosfery dnesni noci...

NCarpkiller - Profil | Pá 28.4.2017 23:49:50

Je to makačka! Ikdyž je už poslední noc, na odpočinek nepomýšlíme a naopak Makáme ve vražedném tempu. Od setmění už jsme byli 7krát na vodě!!!! Je to dřina ale nese ovoce, máme už 3 saky plný;-)

NCarpkiller - Profil | Čt 27.4.2017 15:00:12

A ještě video z pouštění dnešního, balatonskýho a překrásnýho šupíka 15Kg+


NMarda - Profil | Čt 27.4.2017 12:33:49

A je po sieste ;-)

NMarda - Profil | St 26.4.2017 0:01:28

Uff... Ve chvili kdy Honza sedal do clunu, ze zaveze ten urezanej prut, ROZLETEL se mu levej, brutalni jizdou! Okamzite zahodil pripravovanej prut a vyrazil za rybou. Behem chvilky nez nasedl do clunu, brala si ryba desitky mertru snury.
Nasledne zmizel v temnote a hnal se na max rychlost za kaprem. Ve chvili, kdy jede od nas, nevidime jeho celovku a nevime kam jede. Asi tak po 15 minutach uz jsem ho vyhlizel, ale nikde nebyl. Az po dalsi dost dlouhy dobe jsem ho konecne nasel. Jeho celovka mi splyvala se svetlama na druhym brehu a byl strasne vlevo. Odhadem 300-500m vlevo od mista, kam poklada prut a nejmin kilometr od brehu. Vse proti vetru, takze jsem vedel, ze vitr ho neodnesl.
Kdyz se po dlouhy dobe vratil, vsechno nam s Rafanem vypravel.
Vysledkem je neskutecnej mlicak, kteryho si muzete prohlidnout na tyhle fotce. Bohuzel nema pres 20kg a tak nemuzeme volat rozhodci hned k vazeni.
Diky tomu mame dalsi prilezitost na tipovaci otazku. Kolik vazi tahle bojova ponorka? Tipujte do diskuse k onlinu, neposilejte soukromy zpravy ani svoje tipy nepiste do komentaru k fotce. Hrajeme opet o 1000 Kc v podobe darkoveho seku pro nakup dle vlastniho vyberu na www.tropicliberec.cz Sami nevime kolik kaprovi rozhodci navazej, protoze do rana v saku urcite neco shodi.

NMarda - Profil | Út 25.4.2017 8:15:32

A obrazek tohoto lysce ukoncuje nasi tipovaci soutez o cenu v hodnote 1000 Kc od www.tropicliberec.cz Je to lysec s hmotnosti rovnych 13kg.

NMarda - Profil | So 29.4.2017 1:34:24

Honza prijel, vyhodil z lode kapra okolo 12kg a nez stacil zavezenej prut odlozit do stojanu, vyjel mu druhej... Kdo z vas tohle chce dokoukat do konce?

Prisaham, si nic nevymejslime. Je to naprosto v realnym case. Kolik fotek a vlozenych prispevku uz jsem udelal rovnou z vody, mezi tim co jsem treba cekal na kluky s clunem nebo drzel clun pripravenej na vyjeti atd. Ja ten telefon mohl utopit uz nejmin 20x.

NMichal Kučera - Profil | Pá 28.4.2017 13:59:41

Po jedné nebodovane přišla opět lepší. Šok byl když jsem ji vyndával háček. Měla totiž vedle něj píchnuty i druhý s celou montáží. Přesto bez problémů nasala 30mm + pop-up. Jen co jsem pristal tak zacal majak rychle blikat - cervena. Obrovske vlny nam zalily lod a opet mi nateklo do prsacek. Takze uz zas vsechno susim. V tu chvili začal zdolavat i Slavo ale ryba se mu vyhaknula.

NCarpkiller - Profil | Čt 27.4.2017 19:18:34

Jak psal David, jeden, první záběr jsem proměnil v tohoto bodovaného a vytřeštěného lysce, ale druhý byl jen maličký nebodovaný šupík, zaparkovaný ve vázce.
Co je ale doma, to se počítá, viz tento lysák:-)

NCarpkiller - Profil | Po 24.4.2017 8:19:01

Aktualizované výsledky prvního ranního vážení, aktuálně vážíme 78kg!!!
http://ibcc.hu/results_2017/

NMarda - Profil | So 29.4.2017 16:24:44

Vyhlaseni nejlepsich tymu s nejvyssim vahovym prumerem peti nejtezsich ryb. 1. misto Karel Nikl, treti misto Tropic Liberec! :-)

NMichal Kučera - Profil | So 29.4.2017 7:54:40

V noci jsme ještě udělali 4 kapry 8-10kg ale Big mama nepřišla

NMarda - Profil | Pá 28.4.2017 8:14:25

Po dnesni noci pripisujeme neco malo pres 24kg, ale ve ctyrech rybach. Potrebovali bysme to nejak zkomprimovat do jednoho kousku 😀🤘😎

NCarpkiller - Profil | Čt 27.4.2017 11:53:24

Všechno je zpátky ve vodě. Ze břehu to nevypadá, ale tam vzadu na vodě, jsou skutečně metrový vlny, celkem nechápu že můžeme na vodu. Každopádně houby zle, mají to tam a já se jdu po x hodinách natáhnout, pokusím se konečně usnout, což plánuju už od včera od rána.
Ale záběrem od pořádnýho kapřiska bych se vzbudit nechal;-)

NMarda - Profil | Čt 27.4.2017 5:33:07

A hned v zapeti piiiiiiii od Honzy. Zase mam v ruce iPhon, Honza vyrazil na vodu. V dalce pak muzete videt Rafana na lodi. Kluci privezte bodovany ryby, strasne moc si to za tuhle drinu zaslouzite!

NCarpkiller - Profil | St 26.4.2017 13:08:12

Už jsem začínal bejt smutnej, že se nekonal poledňák, ale těsně před jednou se zase ten stejnej, Rafanovo swinger trošku propadnul a hurá na vodu!!!
Držte pěsti.
Nechci nic zakřiknout, ale co se záběrů týče, mám zde už vysledováno zě prudké záběry a jízdu, způsobují většinou hodně malé ryby.
Tohle byl záběr opačné kategorie.
V dalekohledu jsem pozoroval zdolávačku a teď ho podebral;-) Snad bude bodovanej!

NMarda - Profil | Út 25.4.2017 13:50:06

Hell Yeah!

NMarda - Profil | Út 25.4.2017 9:34:56

A je to tady. Opet neco, co jsme jeste nezazili. Je cervena a tak Rafan musi po zaberu zdolavat ze brehu. Vyvazka na hranici sektoru, tedy 450m.

NMarda - Profil | Po 24.4.2017 21:26:25

Nase lovne misto zvrchu. Diky sousedé :)

NMichal Kučera - Profil | Po 24.4.2017 13:47:58

Tak nám ho konečně zvazili měl 9,67kg

NCarpkiller - Profil | Po 24.4.2017 12:04:32

Není čas ztrácet čas, stáhl jsem své pruty z dálky a vrátil se k původní úspěšně taktice. Myslím že jsem asi jediný závodník který se dobrovolně vzdal na Balatonu možnosti závážky, ale mám k tomu své včerejší důvody;-)

NMarda - Profil | Pá 28.4.2017 20:03:46

Plan na dnesni noc je jasnej. Chytit sele! Vzhledem k tomu kolik tymu ma aktualne pres 400kg a jsou stale produktivni, byl by nadlidskej vykon dat bednu. I kdyz pokud by se rybam chtelo, jsme pripraveny. Snazime se malicko selektovat mensi ryby, nejvetsi radost by nam udelala jeste jedna ryba 20+
Dulezity je mit to dobre vyvezeny, v techto vlnach to bude tezkej ukol.

NCarpkiller - Profil | Pá 28.4.2017 7:12:49

Krásné kapry přidává Team Mivardi!
Hlavně tímto to Prchlajs usmrtil! Pecka a gratulalok👏🏻👏🏻€​079;🏻👏🏻

NCarpkiller - Profil | Út 25.4.2017 21:48:33

Víte co to znamená???
Držme palce!!!

NMarda - Profil | Út 25.4.2017 14:14:59

Odhalujeme cast nasi taktiky. Stale nohama na zemi a nebat se nejakych emoci...

NMarda - Profil | Út 25.4.2017 11:26:19

FISH PEG 61

NMarda - Profil | Ne 23.4.2017 20:17:26

Tyhle pohledy jsou tak kycovy, ale me bavej. V dalce jsou videt sousedni tymy na vode.

NCarpkiller - Profil | Čt 20.4.2017 18:15:05

Pár zajímavých Balatonských úlovků z minulého týdne;-)

NMichal Kučera - Profil | So 29.4.2017 8:11:19

Takto vypadá naše jediná příjezdová cesta. Ještě včera odpo byla v pohodě. zřejmě si prodlužujeme pobyt. Welcome to Hungary

NMarda - Profil | Pá 28.4.2017 10:52:24

Lahvinka pro Balaton...

NMichal Kučera - Profil | Pá 28.4.2017 7:02:00

V noci jsme udělali další tři ryby z nichž tato Tulova byla největší. Prut na který zabrala byl vyvezeny téměř 36h. Úspěšnou nástrahou bylo LRA.

NMarda - Profil | Čt 27.4.2017 7:09:24

Honza s Rafanem se vraceji. Vezou ty dve tecky v dalce na fotografii body?

NCarpkiller - Profil | Čt 27.4.2017 5:07:04

Tak takhle vypadá naše celonoční dílo a naše troufám si tvrdit dobře odvedená práce:-)
Sotva stojím na nahou, ale jsem šťastnej a spokojenej!
A klidně ještě pojéď další! One more time pleas!
Hell yeah!

NCarpkiller - Profil | St 26.4.2017 5:11:13

A Rafan se vrátil v dobré náladě a dalším šupíkem v podběráku;-)

NMarda - Profil | Po 24.4.2017 20:19:52

Mame radost Rafane?

NMarda - Profil | Čt 27.4.2017 9:47:05

Vsechno stihame 🤘

NCarpkiller - Profil | Čt 27.4.2017 8:46:15

Ryby z ranního vážení po probdělé noci. Bylo jich šest, šestého kapra má v telefonu vyfoceneho Marda.

NCarpkiller - Profil | St 26.4.2017 19:47:50

Se západem slunce vyjel zdolávat soused po naší levici...
Další záběr snad už bude zase náš.
Dnešní podvečer je úplně jiný než ty předchozí, klidnější, pomalejší, romantičtější... ze všeho nejvíc ale doufám, že tenhle večer bude pro náš Team ten nejúspěšnější;-)

NMarda - Profil | St 26.4.2017 8:32:16

Vitezem souteze o voucher v hodnote 1000 Kc od www.tropicliberec.cz je tedy nick ind.y. Prosim viteze, aby mi poslal kontakt na sebe do mailu marysko@tropicliberec.cz , zajistim odeslani voucheru.

NMarda - Profil | St 26.4.2017 7:04:49

Tady jsou dalsi tri ryby z ranniho vazeni.

NMarda - Profil | St 26.4.2017 6:16:08

Honza vyrazi zdolavat kapra. Rafan dela na vode to samy. Drzte oalce, druhy tym ma prej 6 ryb.

NMichal Kučera - Profil | Út 25.4.2017 13:30:38

A co myslíte že po ulovku dělá ten náš holohlavy hrdina? Lehl si na lehátko a čumí na telku. Musel jsem za něj připravit prut na odhoz a jebnout ho tam. Doufám že od příštího ročníku bude za cumění na tv redka. To by Tulo s Rafanem jeli domu dřív než by závod začal. Alespoň by si po cestě zpět mohli pustit nějaký film 😀

NMichal Kučera - Profil | Út 25.4.2017 10:50:35

6, 35kg

NCarpkiller - Profil | Út 25.4.2017 8:46:26

Aktualizované výsledky po ranním vážení.
Stále si držíme příčku nejvyšší, hlavně díky dnešní, kompletně probdělé noci.
Je to makačka, ale jinak to nepůjde! Takovýhle množství úlovku na předchozích ročnících z daleka nebylo, bude to ještě dlouhý a těžký boj!
Držte nám palce, teamy které se na nás dotahují, jsou místní domorodci, kteří prakticky jinde než na Balatonu nerybaří.