Sladidlo do boili a kaprových nástrah -Cukrit a Candys

Při mém oblíbeném vyhledávání jsem nalezl tyto pro mě neznámá náhradní sladidla,tak se chci o ně podělit,a zároveň zjistit kolik množství(max.) na 1 kg směsy do boili dát,a zda je to dobré řešení než jiná sladidla?Uvítám hlavně věcnou debatu.Dík
Autor diskuse: Cloud - Profil , 18.2.2010 kaprařina - nástrahy, návnady

Zkušenosti s Cukritem a Candysem?

A) Mám.10%

B) Nemám.75%

C) Rád bych zkusil.2%

D) Nechci zkoušet.14%

Od 20.1.2011 hlasovalo 51 čtenářů.

Kocháč - Profil | Út 13.1.2015 9:07:22

bart.bm >> Hele prvně jsem si dělal svoje ze surek z rybářských obchodů. Byla to darda a byl jsem doblblej a chtěl jsem to mít nabušený, tak mě vycházelo 1kg na cca 500,- ale to je pěkných pár let zpět, zhruba tak 10let. Potom jsem vyzískal relativně rychle kontakty a vyvalil oči jak jsou ceny surek napálené. Měl jsem nabídku brát hotové koule za 250,- a to od člověka co tomu rozumí a měl bych koule co se na maloobchodě sází skoro za těch 500,- teda tenkrát. Cítil jsem se podvedenej a že na mě chce rejžovat. Taky jsem tenkrát bušil tady na MRKu do cen a došlo to tak daleko, že jsme založili firmu. Z ničeho. Na trhu byl mimo těch velkých firem jen Robert s firmou Pustil. Bez zásadních znalostí a zkušeností jme začali dělat prvně jen mixy a surky a ceny dost zásadně podrazili, dnes vím, že úplně nesmyslně. Byli jsme první kdo ceny začal takhle podjebávat, tenkrát všechny ty malé dnešní "garážovky" neexistovaly. Jenže naše obchodní strategie vlastně neexistovala a všechno bylo postavené na extrémně levné ceně s přesvědčením, že se vložené investice rychle vrátí. Jenže neznámá firma moc netáhla a kolega co to vlastně celé táhl mi oznámil, že už do toho nemusí dávat své peníze po 3 letech fungování. Jasný, že určitým ziskem byly koule pro vlastní potřebu co jsme měli "zadarmo". Nastavení ceny bylo špatný a věděli jsme to velice rychle, ale nemůžeš si dovolit zdražit, měli jsme obavu, že odejdou i ti co pravidelně brali. A navíc potřebuješ reklamu a tým lidí a ti taky chtějí za svojí práci odměnu aspoň formou mixů v cca nákladech. Nezdá se to, ale když si tím člověk projde, tak časem zjistí, že ta nabídka od toho kamaráda byla velice férová. Vem si, když to doplním, to obrovské množství různých druhů surovin. Pořád se muselo pro něco jezdit, pořád něco docházelo. Malá firma si může dovolit od každé surky pár pytlů, ale ne tuny. Nejde jen o skladování, ale i o životnost surovin. Třeba blbý klíčky koupíš v pohodě po pytlech, ale válet se ti nemohou, protože by jsi je mohl časem vyhodit.

No abych to uzavřel. Buďme rádi, že tady tolik firem je. Můžeme si vybrat a vždy se najde nějakej blázen co cenu podrazí :o))) Kdo si tím neprošel, ten nepochopí.

kura11 - Profil | Út 13.1.2015 9:54:32

Pellets >> vsetko je u uvedomeni sameho seba a svojho konania a to tak aj v rybarine, gulicky hoc aj neviem ako zazracne ked stoja kilo 20 e co clovek vyhadze len tak do vody, kolko vie kupit potravin za to domov pre rodinu, detom nieco, manzelke.. ano je to konicek vyzaduje si to svoje inak by sme nikam nechodili ale ide to aj podstatne lacnejsie, pokial si da clovek dole tie ruzove okuliare nastolene reklamami a videami na ktore cumi a sníva ze ked su kupi tie a tie bolky to a to uz bude chytat ako v tych reklamach ale tak to nie je.. cloveka od prirody ovlada nejaky chtíc, chcem novy ifon lebo ten polrocny uz je stary a pod. pritom hlupost ludi..

Pellets - Profil | Po 12.1.2015 20:04:54

Tak to jsem zvědav ,jak na to....on na betainu někdo zbohatl ? a já minulej rok vyměnil favorita za mopeda . Na ryby skvělý :-))) a tchyně se taky nevejde :-)