Přívlač a to ostatní

Prostor pro ty, kteří chápou rybaření jako zdroj zábavy.
Autor diskuse: Flip - Profil , 21.2.2007 dravci - ostatní
42 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NScanix - Profil | Út 20.6.2017 9:59:07

Malinko prerusim tuto debatu radosti, ktera me potkala, konecne to kleplo, 97 :)

Npotočák 62 - Profil | Čt 7.2.2019 20:31:10

Bachy >> Tady máš ještě pár lipanů a jak ty fotky vznikali. Snad nám bude letos svatý petr přát a povede se nafotit samovýtěr. Petrův Zdar

Nlipenak - Profil | St 30.5.2018 16:51:01

čudla >> čudlíku kdysi jsem ti říkal že udělám maximum abychom tu tenatovou verbež dostali , tak dneska se to zadařilo , nejdřív jak si vybraly a naložili, pak znovu natáhli a spadla klícka ::-)) dostali jsme oba ..

Nčolkař,zloch - Profil | So 19.9.2015 10:57:36

Po 2 rybách které v intervalu 14-ti dnů odpochodovaly s celým návinem pletenky nebo natáhly háček nástrahy na Céčko se včera zadařilo-10kg Huprovka a 12cm guma,skoro 6 hod. zdolávačka,tlusťoch mezi 50-60kg a 193cm,mám nový osobák na vláčku v Čechách.

Nčolkař,zloch - Profil | Po 8.12.2014 7:18:24

PepanD >> zdar mistře,děkuji za úspěšnou nástrahu,zlepšila mi osobáček na vláčku-91cm.Záběr jak z příručky-razantní klepanec do klesajícího slávisty a celkem slušnej boj ryby v proudu.Neumím fotit,ale byla to tak pěkná ryba,že jsem neměl to srdce ji sežrat.....

Nlerak - Profil | Ne 19.10.2014 21:06:24

Rytíř >> díky ! Přidám tedy jestě jeden obrázek podvodní...

Npotočák 62 - Profil | Čt 7.2.2019 19:45:18

Iza >> Pár fotek lipanů od nás.Petrův Zdar

Nlipenak - Profil | So 22.9.2018 21:13:41

čudla >> čudlíku další šumavskej :-)

Nlipenak - Profil | Pá 30.3.2018 18:21:36

čudla >> do Hněvek kapře do Moře zuby plný jiker :::-))))))))))))) celé odpoledne to zabralo ale je rozvezeno a nasazeno ::::-))))))))

Nlipenak - Profil | Út 18.9.2018 20:24:43

čudla >> tak sem prošel dneska V 33 až do parku a měl sem štěstí potkal sem mladíka ..

Nosprey - Profil | St 4.1.2017 22:14:44

Měl jsem dneska nějaké upravování fotek, tak mi sem upadne ještě něco. Snad se někomu trefím do vkusu. A kdyby ne, virtuální kamenování zas tak moc nebolí.

Jo a malý test inteligence. Jedna není z minulého týdne. Můžete třikrát hádat:-))

Nosprey - Profil | Po 2.1.2017 19:22:07

Big Mike >> Tak to teda né. Pokud dojdou ryby, tak focení už mám zabraný já:-))

Nglaza - Profil | So 4.8.2018 12:26:45

Žumpa vždycky něčím překvapí!
Tohle se může stát opravdu jenom mně 😂😂
Fous 91cm a 5,6kg .... na trhací bojku, halvně, že měl 2metry od toho nástražku 😂
Vícekrát už to asi v životě nezažiju 😁

NTarn - Profil | So 7.7.2018 22:02:03

No panečku. A to tady bývala taková sranda a fajn pohoda. Když to Flip založil nikdo tu neřešil kdo odkud je. Hlavní věc byl smysl pro srandu a chuť chytat ryby. Společně jsme si zanadávali na svazové hospodaření, ale nakonec se domluvili že něco společně ugrilujeme na Humenicích a bude fajn. To všechno jak koukám je minulost. Známe se někteří osobně a nemyxslím, že bychom se na Šalupě, nebo na Žumberku či Humenicích na sebe mračili, nebo častovali Pepíky a Jihočechy. To tady fakt nikdy nebylo. A ať je kdo chce co chce tak jedno je jisté. Kdy tohle tady vzniklo ? Co se stalo ? Stalo se to, že sem přišel Charlie . proč zrovna sem a ne jinam je otázka na kterou je lehká odpověď. Protože potřeboval publikum, zastánce a dělníky. A tak se z téhle otázky stala hlásná trouba politiky Charlieho, občas protkaná starými známými tvářemi a vtipy. V okamžiku, kdy ovšem na tvrzení Charlieho padl konkretní dotaz, či zpochybnění, odpovědí bylo kastování na pepíky a podobně. Je to jednoduché, pokud se nemnohu postavit sám, pošlu na Vás za sebe "poučený dav" manipuloval s námi tady pěkně a to vycházím jen z toho co tu čtu. Nevím jak s některými jedná v reálu, jen vím, že jedná. Když dojdou argumenty a není možné spojit lidi úspěchy, nebo společnou pohnutkou, potom je nejlépe vytvořit vnějšího nepřítele. Pepíky. pak se jednoduše na každý reálná argument či informaci nemusí odpovídat, protože stačí napsat, zase pepíci něco vymysleli. Už Vám to dochází ? Celá tahle otázka už dávno není tím čím byla a trpí myslím i vzájemné osobní vztahy, vytvořené na super akcích. A proč ? Protože někdo potřebuje kolem sebe snadno manipulovatelné lidi, které nastrčí, když mu teče do bot a nejlépe tak, že jim vysvětlí, aby chápali každou informaci která mu neslouží ke cti, jako útok pepíků na Jihočechy. A to mu jak vidím vyšlo.

Npepa-č - Profil | Pá 4.5.2018 13:14:02

Tarn >> tleskám, tohle tisíckrát.
ano, u nás se zapomíná, že EU nejsou oni. ale to jsme my. my jsme taky EU. na všem, co se tam děje se podílíme.
al my posíláme do Bruselu politiky, který už nikdo nikde nechce, neumí jazyky a často tam nědělají zhola nic.
naše diplomacie nedělá nic, nebo málo, nebo pozdě.
a když je nějaká směrnice, tak se roky nedělá nic, a pak se to zavádí blbě nebo pozdě a pak se kvičí, že to "oni". Nebo se to zavede daleko víc a přísněji než se musí.

ne, to ne oni, to my.
nadává se na dotace na rozhledny a podobné nesmysly.

Ale už nikdo neřekne (bo přemýšlet bolí), že to nezařizují v Bruselu, to si nějaký našinec doma zm*d řekl: "hele, podojíme". často jsou to místní politici (starostové apod a jejich firmy).
Namísto toho, abychom využívali dotace rozumně a používali je k tomu k čemu jsou - konvergenci - snižování rozdílů mezi místy v EU (proto se nedotuje Bavorsko), tak je utrácíme za kraviny a ještě ani nejsme schopni vyčerpat vše dostupné.
Ale stejným dechem nadáváme, že "brusel staví rozhledny a předražené cyklostezky" leda hovno, to je český tunel. to děláme my.
Za to si můžeme sami.

Ale kde bychom my češi byli, kdybychom nemohli nadávat na "oni" jak oni nám přistřihukou křídla, oni nám ubližujou apod. Ještě, že tu Víden, Moskvu a teĎ Brusel máme.

To by nám moc bolelo, kdybychom si přiznali, že nám nikdo neubližuje a za vlastní prusery (ale i obrácene i úspěchy) si můžeme sami.
Ale líp by se nám dýchalo.

NDenny - Profil | St 7.3.2018 16:00:42

kritik >> On si totiz nalokdo uvedomuje,bohuzel mnozi to ani nevi,ze v te dobe neuposlechnout rozkaz,to nebylo o nejaken vyhazovu ale o vojenskem prokuratorovi,coz vetsinou znamenalo Sabinov.Rad bych fakt videl,kdo by si v te dobe dovolil rict jak u policajtu nebo u vojska,ze nesplni takovy rozkaz.Sabinov byl za mnohem mensi veci,treba chlast ve strazi,zazil jsem to a taky diky klukovi,ktery tam byl dva roky jsem si mohl udelat trosicku obrazek,jak to tam chodilo.To nebyly zadne dnesni lazne s televizi a vecere s vitaminama aby nahodou mukl netrpel,ale jedna z nejtvrdsich bas v republice.Jsem presvedceny o tom,ze vsichni jak jsme tady, v te dobe byt v pohotovaku,tak ani nepipneme a stojime tam taky.

Nosprey - Profil | Po 2.1.2017 20:53:51

luban ca >> Možná to je tím, že jakmile v zaměstnání vnesu do něčeho svou identitu, tak naštvu neuvěřitelnou spoustu lidí. A tak si to musím vybíjet jinde:-)

Tak speciálně pro tebe ještě jedna várka.

NZigi - Profil | So 21.6.2014 16:24:23

Lipno 200cm, plave dál a má tam své místo......:))všichni nejsou hovada,i ,pytlaček,ubývá:))

Nlipenak - Profil | Po 6.8.2018 21:26:16

kritik - 6.8.2018 tak chlape , dnes přijemné pracovní odpoledne , návšteva Borový Lady a vysazování střevle potoční do tý naší šumavský řeky , sem ztahanej jak kun ale krásná práce ..

NFlip - Profil | Út 10.7.2018 8:52:25

No pánové je to tady věru pěkné. Kulantně řečeno ,,soudružské "ovzduší. Naštěstí mě to už absolutně neirituje,páč jsem teď absolutně mimo veškeré rybářské dění,které mě jaksi přestává zajímat. Na rybách jsem od zahájení opět nebyl. Odstěhoval se mi další nájemník a já po něm dávám dohromady byt,kde se 30 let nic nedělalo. Jinými slovy generální rekonstrukce. od podlah začínaje a obkladama konče. Pochopitelně z 90 procent vlastníma rukama.
Jediné na co se těším,že tento týden dorazí na prázdniny vnučky a možná někdy potom Havlas se kterým pravděpodobně na ty ryby zajdu.
Každopádně pár postřhů k těm diskuzím, co tu vedete bych měl. Nebudu to promazávat,protože na to nemám čas ani chuť.
Každopádně chci poznamenat,že pravda je ostatně jako vždy někde uprostřed mezi oběma zdejšími protipóly.
Pokud je pravda co píše Pedro a Frank,tak je to zarážející a nevoní to zrovna vůní čistoty. Nechápu z jákých důvodů to dotyčná osoba dělá-ale opět to na mě nedělá dobrý dojem. Každý má stát za svým jménem a obhajovat svoje názory a pohnutky sám a nezdrhat od odpovědnosti i kyž zrovna nemusí být příjemná.A už vůbec se schovávat za anonymitu.
Ačkoliv jsem naturelem jihočech a Pragocentrismus v jakékoliv podobě se mi ekluje,tak v něčem s pepíkama musím souhlasit.
Navíc šmejdi se najdou všude bez rozdílu směrovacích čísel. Nadruhou stranu jsem rád,že alespoň k něčemu ta rozbouřená hladina vedení jihočechů dokopala.Bez ní by ani prstem nehnuli. Obávám se že však že u kormidla zůstalo ještě mnoho starých struktůr a že za čas pojede vše ve starých kolejích.No uvidíme.
Za svoji osobu však mohu prohlásit,že v něčem se určitě nezměním a to hlavně v tom,že nebudu nikdy koukat na to odkud jsi ale na to jaký jsi. Nikdy jsem v tom rozdíly nedělal a nebudu,páč jsem pochopil že dobrého chlapa najdeš za nejbližším rohem stejně tak dobře jako na druhém konci republiky.

NPetrZ - Profil | Ne 20.8.2017 19:49:07

Tohle jsem chytil včera já kousíček od Třeboně - stál asi deset metrů od silnice. Albín jelen? Foto z mobilu...

NPedro1 - Profil | St 19.7.2017 10:11:59

Začalo to před pár lety prohlášením Nikla,že noční lov není zločin.Ihned ho celá kaprařská obec začala plácat po zádech,přidáváli se další kapří serebrity,každej se příznával jak pytlačí aby byl taky pochválen.A výsledek je tu.Nonstop povolen na více revírech.Další budou následovat.
Poslední dobou začínají hejkat sumcaři,na MRKu se běžně lidé chlubí tím,že porušují kdeco,včetně toho že si na svazové vody ČR ani nekupují povolenku (a jsou to známe osobnosti rybařiny - viz. diskuze v Sumcařine za posledních 14 dní).A tihle lidé jsou chváleni svým stádem ovečekl bez špetky rozumu.
Na výsledek se nebude dlouho čekat a nonstop revírů přibude.Peníze ve svaozopokladničce musí cinkat.
No jenže co dál?To je jednouduché.Dva pruty začnou být málo,když se jinde může na tři.Tak se postupně povolí lov na tři.A co dál?No coby,proč hájit sumce v březnu a dubnu když se stejně tře později.Tak se to zruší a upraví.A dál?Sumec má rád candáty,povolme sumcařům lov na candáty,dyk to není nic proti ničemu,jinde se to taky takhle dělá.A dál?No karař zvládne obsluhovat i 4 pruty,proč mu házet klacky pod nohy.Povolme to,jinak nás soukromáky převálcují.
A taky udělat konečně K45,aby žádný kapřík nepřišel na zmar a mohl dorust.

Prostě vyštípat od vody všechny ty,co neuznávají moderní trendi,zpátečnický chlapy s teleskopama co chodí na ryby celý život a mají rádi přírodu,plavačkáře co si chce chytnout pro potěšení pár línků,feederaře co by si rád v proudu zabojoval s parmou,muškaře kterého baví chytat v létě tlouště,vláčkaře pro kterého je úlovek pěkného candáta svátkem,....,dostaňme od vody všechny zpátečníky,co by snad mohli překážet kaprařům a sumcařům,co by jim mohli zasednout nadějný flek,blokovat vyvážku 500 metrů na všechny strany,co by si nedej bože mohli vzít kapra s potenciálem na třicetikiláče,....prostě všechny kterým jde taky trochu o ryby,přírodu a rybolov tak jak ho známe před dvaceti a více lety.
Celý to spěje do kopru a je to smutný.

Nosprey - Profil | Ne 29.1.2017 22:52:52

Já vám tu trochu odbočím od tématu a naperu sem něco zimních barev.

Nlerak - Profil | Čt 13.10.2016 18:41:36

Tarn >> jj výroba se posouvá po světě jak a kde je zrovna levnější pracovní síla. Ať se jedná o woby, háčky, mušky a vůbec...Ale tohle by si snad mohli technologové ohlídat. Zřejmě už však nejde o kvalitu, ale posun směrem ke kvantitě prodeje. Taky jsem na kus zbylého plexi v karabince bez dřevěného těla koukal jak tydýt. Už si to radši dělám sám :-) a poctivě...

Nmvincik - Profil | Ne 4.9.2016 16:26:44

1/ Kajakové zátiší
a nějaké to šupinato...
2/ První halík na hladině
3/ Treska obecná 121cm
4/ Častý pobytový pokrm - část úlovků padla jako kořist

a myslím, že stačí. Dobrého pomálu... :-)

Nčolkař,zloch - Profil | So 13.9.2014 18:01:41

Butchi >> ty tvý Bandity nechce nic žrát,jen Ca 70+ :-) díky.

NTarn - Profil | Pá 12.10.2018 11:01:33

Big Mike >> a co tohle ?

NBig Mike - Profil | Pá 12.10.2018 10:50:44

Tento už by ušel, ne?:))

NBig Mike - Profil | Ne 16.9.2018 17:41:47

Trošku tloušťího ráje. Máme u nás část potoka chráněnou r. oblast, pod most se sjíždějí rybky ke krmení. Nebýt kachen co hned reagují, bylo by to ještě lepší. Jsou tam vidět i kapři, cejni, okouni, jeseni, sem tam bolen. Ale nejvíc tloušti, jeden má okolo 60, 50cm není pro většinu z nich žádná míra:)
Mít polarizační filtr, bylo by to lepší, ale na kompakt to snad ujde.

Nbaitruner2 - Profil | So 12.5.2018 15:56:03

kritik >> Čau draku tak dnes jsem byl na projížďce tady u nás s RS na kontrolu a musím říct,že tady máme taky celkem slušný materiál!Po 10 min jsme našli uvázaný komunistický vezírek a v něm čerstvý kapr s šutrem a nikde nikdo.Tak kapřík dostal svobodu.Po chvilce jsem si všimnul na potopeném stromě ouvazku připravený na návazec s rybkou.Utrhnul jsem ho.Po zajetí do jedné ze zátok jsme zase našli přivázané klacky s ocelovým lankem a přípravou na návazec s rybkou.Zlomili jsme klacky a sundali lanka.A když jsem zajel na kotviště mezi hausbóty tak tam byl asi největší debil v poslední době.....
Starý prut opřený na přední palubě na vlasci polystyren a pod boutem spuštěný 10cm okounek.Pán na výzvu nevylezl a jen jsem slyšel jak cupitá v boutu(jestli to nebyl pes) tak se prut zabavil okoun se pustil a nástražky co měl ve vezírku na palubě taky.
Jinak mě překvapilo,že místa nedostupné jen z lodě jsou čisté a břehy uklizené.Mezi bouty samozřejmě Humberto.A pro p.inženýrku na povodí jsem si taky nafotil 2fleky a 1 i s konstrukcí tam nemají co dělat a i s betonovým základem!
Jinak kontrolovaný rybáři na loďkách i na břehu byli v lati.Jsem zvědav co přinese noční kontrola až pojedem.....
Tady pár fotek,ale ty to znáš určitě líp než já..

Nčudla - Profil | Čt 10.5.2018 19:47:10

mvincik >> Tak chlapče sorry, ale nebyl na tebe čas - slavná Hněvkovická RS plnila své "tajné úkoly" - opět vysazení nějaké sorty "kapř" do vod ÚN, opět nějací pruhovaní, se psími zuby, máte je tam, tak snad dorostou na tu správnou velikost a příští rok ti okoušou ty tvé nástražky- viz foto

NBig Mike - Profil | Ne 31.12.2017 19:09:24

.

NBig Mike - Profil | Ne 19.11.2017 17:58:43

Hoši, konec romantiky, Vánoce se blíží - řízky, polívka... Tak jsem se do toho obul - kapr na vláčku, patří do sáčku:)))
A candáti jako když nejsou:(((

Nosprey - Profil | Út 30.5.2017 21:56:19

Pár lidí tu ocenilo některé mé fotky, tady je jedna přinejmenším zajímavá. Fotograficky to není dotažené, prostě jsem jen šel kolem. Jako zrovna tady.

NScanix - Profil | Ne 11.9.2016 20:42:32

Protoze to byl supr zazitek a protoze to byla supr ryba, co se kazdy den nechyta, musim sem tu Ladovo kudlu jeste pekne vypichnout. Uprimne jsem mel nerva mu ji nejak nepodelat, ale tak povedlo se vylovit za celist a cele to problehlo bajecne :)

Nlipenak - Profil | Čt 14.7.2016 20:55:40

Flip >> Nazdar dědku, nazval jsi mne schizofrenikem tak mohu tě ubezpečit že zcela určitě nejsem ,nebot neselhávájí mi myšlenkové procesy,nemám sníženou schopnost vnímat emoce ,netrpím zmatečnou řečí ani myšlením a nemám narušen poznávací proces. Mám na to papír měsíc starý nebot sem absolvoval kvůli práci náročné 8h trvající psychotesty .:-))a prospěl sem výtečně .. Nadávám na svaz to máš svatou pravdu ale sem asi jedinej který jim vynadá z očí do očí při jednáních a neotáčí se jak korouhvička na věži .. Co se týká tý děvěčky , tak asi takto , tu jsem dělal 7let , v současný době jsem procházky omezil ale pokud jdu ven tak nejsem vůbec tolerantní, nekopromisně trestám nedodržování podmínek lovu .. jestli chce svaz vychovávat rybáře tak na to má profíka , já nebudu vychovávat dospělého člověka jenž zodpovídá za to co dělá. Pokud je na Moři 15cm tak furt je to 15 o toleranci v BP není zmínka .. když bylo 20 tak se noty zadržovaly za 19 .. ted za 14 .. takže pokud narazím při svých občasných procházkách na rybku pod 15 noty zadržím .. Víš dobře že pro Moře mám velkou slabost , věnoval jsem tomu obrovskou část času a ted sem já a se mnou pár kluků dostalo pořádnou petelici ze strany čimilíků kterým jak se zdá je jedno co se bude dít s Mořem . Ted sem dlouhou dobu přihlížel kam to spěje když se represe ze strany stráže omezí na alibistické kontroly , rusácí se nám vrácí, pytláčci co se posledních 5let zdekovali zas vystrkují růžky a rybáři nájezdníci si myslí že jim Moře patří a mohou si dělat co chcou . V květnu probíhal drancunk okounů ve velkým , od 16.6 probíhá brutální odlov céček , pokud to bude probíhat podle podmínek lovu nic proti tomu , ale tady se to zvrtlo v pustou lumpárnu kradení ryb ve velkým. Vše má své meze a proto sem zas hecnul kluky aby se přitvrdilo bez ohledu zdali sme děvěčky , at si o tom myslíš co chceš ,vím že nějaký Moře tě netrápí není to tvoje srdcovka ale NÁS od Moře to klidný nenechá a nemůžeme ho nechat totálně vykrádat , takže při kontrolách musí počítat všichni ti co jsou pod 15 že budou bez not.. Co se týká vzdálenosti háčku od olůvka tak nehrozí přeměřování ani odebírání not ,ale řev na pitomce co by tohle vymyslel , tak jako v případě kauzy ,,vezírky a přechovávání ryb ,,,, ..Jinak vše v pohodě ,sem zvyklej na tvou kritiku .. a abys nezapoměl jak je Moře nádherný ))

NScanix - Profil | So 18.4.2015 21:53:19

Taky vam sem neco hodim, podoustve a ostre do toho mydli, kaceny, volavky a tlousti se cpou, co to jde, nadherny pohled, jsou chvile, kdy si myslim, ze se vse zase pekne samo zarybni a bude dobre ;)

Nlipenak - Profil | Pá 21.11.2014 19:38:22

Flip >> dědku abys nezapoměl jak je na tý Šumavě a blízkosti Moře krásně ..

Nlipenak - Profil | Ne 15.6.2014 14:34:48

kritik >> dojezdil ))

Nlipenak - Profil | Ne 14.4.2013 19:52:11

kritik >> z očí do očí , prdlajs nahánka , pěkná kontrolní procházka kolem jezera , pro mne něco neuvěřitelnýho a nádhernýho ,prostě fantazie....

Nlipenak - Profil | Ne 14.4.2013 19:28:30

Flip >> životní zážitek na 60 kroků..

NTarn - Profil | Ne 14.10.2012 12:42:50

Sobotní rybolov byl ve znamení TOP okounů. 7 kousků od 40 do 44 cm a desítky menších (33- 39)

NLuigi_Lasagne old - Profil | So 6.7.2019 21:28:07

Kuna je jen klasickým produktem současnosti, kdy je odorován lidový vulgarismus, sebestřednost, neschopnost sebereflexe a vůbec tak nějak primitivismus. Nic víc. Své obdivovatele si dozajista najde, stačí kouknout na Hrad a do Strakovky.

NTarn - Profil | Čt 6.9.2018 22:22:25

GTdpcfix >> Ale vyselektuješ dost blbců, kteří u toho nemyslí, respektive myslí jen co bude v igelitce a ne jaká spoušť po nich bude ve vodě.

Nkritik - Profil | St 1.8.2018 12:51:44

..

Nlerak - Profil | Pá 11.5.2018 12:00:55

lipenak >> no máš tam krásně ! Já ti zkontroloval oba břehy, viděl nějakého šupíka, pocítil ten žlutej smrad z vody jako z prasečáku, prohlídnul bobří hráze na L potoce, a poškádlil trochu puntíky na osmadvacítce. "U mě dobrý" :-) Konec hlášení !

Nčudla - Profil | Ne 15.4.2018 8:07:35

lipenak >> Vzhledem k okolnosti, že máš dobrou náladu až nyní, tak ti sem dodatečně dávám pár fotek další části jarního zarybnění. Opět kapř a to bez pár kg téměř půl tuny, i když mezi námi děvčaty, byli nějací divní !!!!! Hóóódně tencí, dlouzí, většina jich přesahovala K70 a někteří měli dokonce i zuby!!! Prý je to nějaká nová forma vyšlechtěná našim hospodářem z původního lipenského kapř. Šlo o první várku tohoto dorostlého kapř z výzkumáku u naší MO... Samozřejmě tuto novou formu jsem rozvezl velice rád, to ti ani říkat nemusím:::))))))

NFlip - Profil | Čt 22.3.2018 19:02:19

lipenak >> dneska v Deníku CB je vyfocená ta vaše squdra z ŠUNAPU:-))

NPedro1 - Profil | Út 6.2.2018 15:01:49

Hindukush >> Kaprař,nebo sumcař?Jsme zase u toho co psal Flip.
Plavačkáři,muškaři,vláčkaři,feederaři,houpačkáři,tř​epačkáři,bobkaři,vyvěšovači,brodiči,.....,všichni si tak nějak chytají,většina nikoho neomezuje,žádné úlevy nechtějí,ba co víc,někteří chtějí i zákazy,aby se ryby měly o chlup lépe (nedávno jsem tady četl,že ti co chtějí chránit ryby jsou "pražská kavárna":-),někteří chtějí kapra,někteří chtějí duháky,svaz jim něco nasype a všechno tak nějak funguje.
A pak jsou tady kapraři a sumcaři kteří porušují co se dá,omezují všechny kolem sebe,neustále hejkají jak je všechno přísné a proti ochraně jejich miláčků a svaz dělá co?Jde jim na ruku jen mu síly stačí.A proč?Protože peníze.
Ryby neryby,ostatní rybáři nerybáři,všechno jde stranou.

NTarn - Profil | Pá 2.2.2018 0:17:36

CharlieTrapper >> "Hlas lidu, hlas boží" ? Tak já bych na tohle poznamenal, že svaz má ty vody pouze půjčené, či pronajaté a za cenu, kterou jim stát zvýhodnil právě proto, že očekává starost o vodu, respektive živočichy v ní, od někoho, komu zatím věří, že to dovede z řad zájemců nejlépe. Lidé ( členové) si volí své zástupce právě proto, aby jejich jménem provozovali ty vody maximálně v dikci majitele, aby se nestalo, že o ty vody přijdou. Takže hlas lidu, jak o něm píšeš, je pouze Váš výklad. Jinými slovy, bojíme se že nás nezvolí, proto jdeme cestou nejmenšího odporu. nebudu spekulovat o přínosu ekonomickém pro zájmové skupiny nabalené na svaz. Takže hlas lidu, jak píšeš, zvolil své zástupce a Ti se mají chovat jak si přeje majitel vody, nebo o tu vodu taky mohou přijít. Jak asi bude znít hlas lidu v případě, že najednou nebude kam na ryby za levno a blízko, při celkem tolerantních podmínkách rybolovu ? Co když Mžp dojde trpělivost s překaprovanou a předuhákovanou vodou, kde ostatní ryby nemají šanci a v podobném duchu, jako udělali opatření na Mácháči, to vezmou plošně, protože prostě myšlenka, že svaz se bude chovat k vodě dobře, byla zcestná ? Je to fantazie ? Tak se přestaňte alibisticky schovávat za hlas lidu a chovejte se jako hospodářiů. v tom má Flip pravdu. A ještě jedno srovnání. kdyby jak píšeš, hlas lidu byl v duchu jak jsi to zmínil, potom nemusí být volby a necháme lidi ať si dělají co chtějí, neb nejlépe sami ví jak a co ? vy to opravdu dopracujete do stádia, kdy se kdejakej státní či obecní orgán, začne vymezovat proti rybářům a jejich působení u vody, protože svaz jako partner to prostě nechává být, aby náhodou proti sobě ten hlas lidu nepopudil.

NFlip - Profil | Út 16.1.2018 18:53:51

Pokud bude šmejd vědět,že už za první vážnej přestupek proti BP dostane taky pořádnej flastr a při druhém ho vykopnou ze svazu,tak nebude potřeba ani tolik členů RS aby na to dohlíželi. A už zcela odpadnou debaty o tom kolik kdo za rok nasbíral podpisů do povolenek podle které někteří statistici jsou schopni posuzovat kvalitu RS.

Nu x a - Profil | Ne 24.12.2017 17:38:41

.

Nlipenak - Profil | Čt 16.11.2017 18:42:36

Tak ted sem skončil ,zmrzlej jak drozd , rybky céčkový jsou s láskou rozvezený a nasazený po jezeru ::-))) jsou nádherný a v kondici

Nlipenak - Profil | Út 3.10.2017 18:05:56

Nádherné propršené odpoledne na řece , sice práce neskutečná ale nádherná , praporečníci jsou vysazení a vypadají ve skvělé kondici . I stříbrný lipan se našel ...

NŘízek 5,125 - Profil | St 27.9.2017 9:56:01

CharlieTrapper >> jasně, za deti a postižený se dá schovat uplně všechno.
Jak se někde objevjej děti, tak je to už uplně neprůstřelný...

btw- jeden pán, co má ten nejlepší genofond, to dělá uplně stejně...

a jestli se vybralo jako by jen na dva metráky dravců, což se dalo těm dětem, tak je to fakt k smíchu. nebo tedy spíš k pláči, to je na urovni sbírání víček.

kdyby k tomu byly jasný a transparentní informace, jak už to tady několikrát zaznělo, tak by se předešlo všem těmhle dohadům...

Nlipenak - Profil | Ne 24.9.2017 15:36:41

Skončilo Lake Trophy a všichni si myslely že si hajní pujdou utahaní lehnout a nebo že budou oslavovat s vítězem LT .. Hajní fungujou na Moři neustále ,zas po dnešní noci je z toho mariáš ..

Ntym - Profil | Pá 21.7.2017 7:41:50

FRANK71 >> Tak v této věci a vůbec co se dodržování pravidel lovu ryb, čili rybářského řádu týká, klidně můžeš. Jako krajská rybářská stráž a už vůbec z pohledu své osoby by taková věc byla pro mě likvidační. Ale o to až tak nejde, protože můj pohled na dodržování pravidel je jednoznačný a je mi jedno o koho jde. Když nedodržuje pravidla, sestřelím ho :-) :-). To co se stalo je opravdu katastrofa a žádné přiznání a sypání si popele na hlavu na tom nic nemění. Pro mě osobně je to velké zklamání ... Za takovou věc bych nikomu netleskal a chvíli bude trvat, než to vůbec skousnu. Taková věc hodně otřese důvěrou ...

NTarn - Profil | So 24.6.2017 14:31:07

Flip >> hele Petře, na tom labi je letos všechno jinak co ? Vrchol je že kapři začali regulerně žrát gumy, že by kaprařská lobby změnila genetickej fond, aby jsme na ty kapry furt nenadávali ? Ale klinik a podložku teda tahat nebudu :)

NBig Mike - Profil | So 22.4.2017 16:51:59

Když si vezmete, že krajská povolenka stojí mizerných 1.400,-, z toho se dle mého mdlého rozumu žádný zázrak, ani ekonomická rentabilita nasazování, ani pořádná RS udělat nedá!
Candáta 70+ sem dal jako příklad, myslím, že by to ale bylo smysluplnější než kapr 70+.

Charlie: no a to je právě ono - v zákulisí se to chvěje, členská základna neví, nezná strategii, bloudí, pak to politicky nechápe, ty vaše kroky!:))
Ale co mě fakt dostává je to, že něco se na ty výročky pošle aby se to tam probralo a pak jednotlivé MO tlumočí na konferenci svým zástupcem hlas lidu v MO, ale něco, dle mého zásadnějšího, se najednou rozhodne na výboru v Boršově, pak se to jen oznámí na MO, že se o tom bude hlasovat až na konferenci, bez probrání problému s členskou základnou. Když si tady hrajeme na tu demokracii:))
Co se týče vyjímek, i kdybych jich bylo povoleno třeba 5, musí se nutně zavádět? Když je zkušenost s tím, že kde se zavede, začnou prasárny ve velkém? Každej má plnou hubu keců jak něco udělat pro ryby a třeba zrovna noční klid v létě od půlnoci do 4h do rána je přesně to, co ryby potřebují! A ať mi nikdo nepovídá, že při nočním rybolovu kouká od půlnoci do rána na čihátka, víčka podepřená sirkami. Pak to vytáhne a jde si na 6h chrupnout?! A že tam spí? Tak ať spí a ve 4 nahodí! Ale to už jsme u příposlechů do bivaků atd. - prostě sportovní rybařina se vším všudy.
Tady se snažíte tedy vy z Kraje dát co nejvíc prostoru rybářům k ulovení většího množství ryb, za směšné ceny, ještě pomalu RS nabádat aby nebyla tak přísná, leccos přešla přimhouřením oka ( něco sem zaslechl o chystaném kodexu RS i mezi členy na některých revírech:), aby se pak na redistribuci povolenek do krajského rozpočtu dotáhl od Rady větší balík peněz... Ale ryba dostává na prdel ve všech směrech!
Pamatuji doby, kdy bylo hájení jakékoliv ryby do konce května, když ne dýl. Nyní se pořád jen nějaké skupině ustupuje, za chvilku bude 24h povolen celoročně všude, stačí už muškaření na P celých 7 dní aby mohl někdo trénovat, "muškaření", na MP s vláčecím prutem už od ledna a jiné a jiné. A pořád se bude kde kdo z kompetentních ohánět že jde hlavně o rybu, a pak zase brečet nad tím, že není pomalu co chytat. To až to dojde na úplné dno, zase začne někdo tlouct svá prsa, hřímat a zavádět opatření! A po třeba pár letech, kdy se osvědčí je zase zruší!
Nic, jdu luxovat, nějak jsem vyplavil moc testosteronu:))

NBig Mike - Profil | Po 3.4.2017 22:03:13

Dokonce jsem něco našel, ale špatná kvalita:((

NBig Mike - Profil | So 31.12.2016 12:38:15

Někdy ani ty ryby nemusím prohánět:)

Nmvincik - Profil | Ne 4.9.2016 16:23:45

1/ Pohodička
2/ Zase pohodička
3/ Zátoka polední pauzičky
4/ Hub všade jako máku...asi málo Čechů v okolí :-)

Nmvincik - Profil | Ne 4.9.2016 16:21:37

Flip >> Abych dostál slibu, co jsem dal, fláknu sem teď něco fotek z naší cesty na sever. Rozepisovat se nebudu, bylo by to na hodně dlouhé vyprávění a třeba se toho chopí časem Jaka.

1/ Destinace
2/ První pohled na pobřeží
3/ Kotviště a jeho zátiší
4/ Jedna z mnoha krásných švédských řek na cestě

Nlipenak - Profil | Pá 18.12.2015 15:04:49

Jižan >> ráno jak má být, byl by hřích nepřijmout pozvánku od vánočního ))

Notoš - Profil | Po 26.10.2015 22:34:53

...já rád vláčím... se po vinných sklepech ...a nad ránem se plandám a někdy i rotuji...když mi gumové galoše smáčí ranní rosa...

Nlerak - Profil | Ne 19.10.2014 20:18:08

lipenak >> oukleje dost prudí při sušení jiné cílové ryby...

Nlerak - Profil | Ne 19.10.2014 12:04:56

takhle vypadá šumavská pohádka s bobří realitou !

NBerysary - Profil | St 26.3.2014 19:54:20

NÁZOR, S NÍMŽ NELZE NESOUHLASIT!

Senátor Jaroslav Zeman (ODS) v jistém interwiew otevřeně mluvil o cikánské problematice. Až jakákoliv strana bude mít tento názor a postoj ve svém volebním programu, bude mít zaručeně podporu mnoha občanů . Senátor Jaroslav Zeman je mj. i starostou města Albrechtic v Jizerských Horách a provozuje nejstarší českou továrnu na výrobu dřevěných hraček v přilehlém Jiřetíně , bývalou TOFU , dnes DETOA. I odsud má dostatek vlastních zkušeností.

Otázka: Vy se nebojíte otevřeně se vyjadřovat k romské otázce. Položím otázku velmi jednoduše: Co si myslíte o Romech? "
Odpověď: Cikáni už druhou generaci nedělají. Já na rozdíl od těch všech Kocábů a spol., kteří se proklamacemi o právech cikánů od revoluce dobře živili, jsem za těch dvacet let, co mám fabriku, zaměstnal ročně tak šest cikánů, čili dohromady cca 120. Jejich pracovní výkony byly vždy katastrofální, trvale pracovat byli schopni dva, tři, maximálně čtyři. Zbytek po několika dnech či týdnech skončil. Bylo tam i vysoké procento těch, kteří u nás něco provedli a dostali následně podmíněné tresty. Tedy, že něco ukradli a podobně.
Otázka: A co státní zmocněnci pro romskou otázku?

Odpověď: Všichni ti lidskoprávní zmocněnci pro „romskou otázku“, co se na cikánech po léta bezostyšně přiživují, jsou mi k smíchu. Myslím si, že stát, který dává cikánům peníze, měl by po nich v první řadě chtít a to bez pardonu, práci.
Otázka: Ale jim se přece nechce pracovat!
Odpověď: Ať dělají veřejnou službu, ať uklízí veřejné prostory. Z mého pohledu má každý právo být líný! Ale vy ani já nemáme povinnost někoho takového živit. Když je někdo nemocný, slabý, má problém, tak pomůžeme - to je naše morální povinnost. Ale když je někdo líný, má na to rovněž svaté právo - ale nesmí se pak divit nebo se rozčilovat, že nedostane peníze .
Otázka: A co si myslíte o těch nevládních
organizacích, které mají pomáhat řešit romskou problematiku ?
Odpověď: Když tu bude nevládní organizace provozovaná ze soukromých peněz, tak ať jich je tu třeba 300. Ale žádné peníze ze státního rozpočtu bych jim nedával. Tyto organizace jsou plné lidí, kteří se tzv. začleňováním cikánů do majoritní společnosti dlouhodobě a bez jakýchkoliv viditelných či měřitelných výsledků velmi dobře živí. Další nemravností jsou dávky, vyplácené cikánům jako příspěvek na bydlení , kdy jim ze státních peněz dáváme na nájem.
Otázka: Proč?
Odpověď: Já to vidím sám u sebe v podniku. Některé mé zaměstnankyně jsou např. rozvedené, jsou samoživitelky, je jim třicet a jsou rády, když u nás na severu mají 12 tisíc hrubého čili 10 tisíc čistého. A pokud jim exmanžel dlouhodobě nezaplatí výživné, tak kde pak jsou ? Na státní podporu samozřejmě nemají nárok, zatímco cikáni dostávají v naší oblasti osmi až devítitisícové dávky jako příspěvek na nájem. To je prostě úplně zvrácený svět: Ten, kdo zcela programově nepracuje, se má lépe než ten, kdo poctivě pracuje. S tím mám obrovský problém. Ty naše ženské jsou na trhu práce strašně zranitelné, hlavně v těch chudších oblastech. My máme v podniku plný sešit jmen těch, které dlouhodobě čekají na jakoukoliv práci. Je tam osmdesát procent dobrých , pracovitých ženských, ale nemají šanci. Přitom v případě cikánů jsem viděl zpracovaný modelový příklad, kde mohou dosáhnout při čtyřech dětech - nevyučený, nevyučená, nikdy ještě nepracující, tedy bez praxe - až na 37 tisíc, to je 50 tisíc Kč hrubého. Srovnejte si , kolik si vydělají naši lidé ve fabrikách ? Ať povinně vykonávají cikáni veřejnou službu ! Alespoň si vypěstují pracovní návyky. Obecně by měla platit zásada , že dávky musí být tak nízké, aby je to nutilo pracovat . A pokud pracovat nechtějí , tak ať si leží v příkopu . S tím nemám problém. A myslím si, že 95 procent obyvatel naší země s tím problém také mít nebude !
(PS: stylisticky upraveno)

NFlip - Profil | Pá 26.7.2013 9:13:04

Pedro1 >> no jak se to vezme-třeba mě v poslední době to focení moc nebere.Foťák s sebou nosím ale budu fotit až opravdu pěknou rybu.Myslím,že bum digitálů ,kdy se fotila každá píčovina je minulostí.Dnes již vytrvale fotí akorát Scanix s ohledem na statistiku růstu jím 20 krát chycených ryb a aby mu stará věřila,že denně skutečně chodí jenom na ty ryby:-)))

NTarn - Profil | Út 18.6.2013 2:25:02

Dnešní zahájení v poklidném duchu. K vodě jsme vyrazili až odpoledne. Žádný spěch. Pár bolenů, bolínků, tloušťú a tenhle krasavec. Dobré to bylo.

NScanix - Profil | Pá 23.12.2011 12:10:10

PF 2012 ;)

Nsliver - Profil | Po 13.1.2020 18:33:47

Denny >> nojo, to je všecko hezké, jenže u nás kaprař, to je diagnoza. A jsem o tom čímdál víc přesvědčen, protože nikdo z nich nechce ani slyšet, že by se kapři opět sadili v malých velikostech a tímpádem jen do revírů, kde by měli dobré podmínky, aby vyrostli do úctyhodných rozměrů. Velkým kaprům by se vrátil punc vyjímečnosti a v ostatních vodách by dostaly šanci jiné, hlavně původní ryby. Mobilita je dnes levná záležitost a proč by lidi nemohli jezdit desítky až stovky kilometrů za velkými kapry, jinde za štikami nebo candáty a zase jinde za cejny a líny. Proč ne ? Musí mít každý ve vodě za prdelí sumce, obrkapry atd. ? Proč ? Tak to nemůže nikdy fungovat ve prospěch ryb , ani nás.

NPedro1 - Profil | St 10.7.2019 10:15:24

Aby to tady nebylo jen o idiotovi,máte to tam dole na jihu kluci furt krásný.

NButchi - Profil | So 2.2.2019 21:28:03

Já jen, že jdu takhle kolem.

Zákazy čehokoliv (tedy echolotů, případně trollingu apod.) nejsou nic jiného, než jen výplod frustrovaných kokůtků, kteří na tyhle věci buď nemají peníze, nebo mají hlavu zaraženou tak hluboko v prdeli, že nechápou, že se dá něco dělat i jinak, ale protože se jim to nelíbí, mají potřebu to ostatním zakazovat.

Kdyby lidi měli rozum, byl by řád o půlku kratší.

Nkritik - Profil | So 15.9.2018 9:11:27

Hindukush >> Ale houbec.... Kapř chytám zásadně na vláčku a k jejich vylovování používám dvojitýho Nelsona :)

Nlipenak - Profil | Pá 10.8.2018 18:49:01

mvincik >> takhle to vypadá na hnětkách jak se tam objeví strkanická sqvadra .-)a ten průvodce je tam jen jako manipulant a slepičí prdelka na motoru ::-))

Nlipenak - Profil | Po 6.8.2018 21:36:32

kritik >> tolik nadherných lipanů jsem dlouho neviděl . já se snažím dělat záslužnou práce furt :::-)))

Nčudla - Profil | Út 3.7.2018 17:46:50

lipenak >> Tak Jezefče a máš konečně hotovo...... V Lannovo loděnicích v Purkarci dokončili ten škuner pro RS na ÚN Lipno,co jsme ti s kritikem objednali už na jaře, sice hotovo se zpožděním, ale že si mákli chlapci............... Vzhledem k okolnosti, že jsi ve špičkové kondici, jak se pořád chlubíš, k pohonu vám postačí dvě koňské síly ( tedy tvoje a kolegovo) a můžete kontrolovat slavný úsek s Nonstop rybolovem nepřetržitě (taky NONSTOP, během celého týdne), jako správní srdcaři, než sjedete od mostu u Nové Pece až k hrázi::::

Nkritik - Profil | Pá 11.5.2018 9:16:27

Vrátím se ke kořenům zdejší přívlačové otázky a dám Vám sem pár obrázků. Kolega Glaza objednával nějaká barevná udělátka od nevlastního bratra Lauriho Rapaly, tak jsem také neodolal....
Dřívka jsou krásně barevná, velikost 18 cm a ten velký kulibrk, který má 24 cm, mi určitě chytne nějakou big Esox fish...:))
Akorát nevím, na čem budu to dřívko tahat.....:)

Nlipenak - Profil | So 5.5.2018 15:46:47

čudla >> no než padla ta kosa tak sme si dali procházku vodou a roznesli pár štiček do trav tak 4km břehu ..

NTarn - Profil | Pá 4.5.2018 12:47:41

čolkař,zloch >> No já si spíš myslím, že spousta zákazů EU je nesmysl, protože je to jen kec a výmluva idiotů u nás, kteří kašlou na jednání EU a najednou jsou buď překvapeni, nebo si vymysleli vlastní interpretaci jako obhajobu vlastní neschopnosti, nebo lenosti. například ten předpis o osbních údajích co je teď hroznej problém byl řešen už v r.2013 v Bruselu, nikdo od nás neměl jedinou výhradu, pozměňovací návrh, prostě nic. O přípravě našich zákonů a metodik ani nemluvě. No a najednou je tahle "novinka" hroznej problém a nikdo neví co s tím a na jakékoliv řešení je málo času. Času bylo dost, jen to nikdo neřešil. Tak se z toho dělá megaproblém za který může EU. za co teda ti naši europoslanci berou ty prachy ?

Nlipenak - Profil | Ne 1.4.2018 14:26:13

čudla >> čudlíku znáš tohle ::-))

NBig Mike - Profil | Čt 29.3.2018 22:35:56

Abych trošku změnil téma. Sice blue, ale nééé ústřice.))) Už je mazlík doma, jen ten kufr nebude to, co měla Okrávka:(

NMB - Profil | Út 27.2.2018 17:06:42

čudla >> ....

Nlipenak - Profil | Út 27.2.2018 13:43:50

dneska se dařilo na V24 celkem 10ks malý vzoreček

NHindukush - Profil | Út 13.2.2018 18:46:42

Přátelé s dostatečným časovým předstihem mi vyšel před naší VČS článek v místním časopise Vltavín s nákladem 1800ks, tak snad se mé návrhy dostanou k cca 700 členům naší organizace a snad se něco podaří prosadit. Uvidíme, prej se to nějakým výborům nelíbilo, ale je to můj návrh řadového člena a ten kdo nejvíc mrmlá proti nikdy pořádně nic nevymyslel. Jj škodit se bude, s tím počítám. Bojovat se ale musí!!!!!

Nlipenak - Profil | Ne 11.2.2018 10:35:16

FRANK71 >> .........

NFlip - Profil | Čt 1.2.2018 3:11:19

potočák 62 >> s dovolením jsem si prohlížel ty tvoje fotky co máš v kartě na Mrku a bylo mi tak nějak teskno. Ne z těch fotek ty jsou velice pěkné a dýchají atmosférou opravdové pstruhařiny.
Smutno mi bylo z toho že někdo pár desítek kilometrů vzdušnou čarou to pstruhaření pojal zcela jinak.Původní smysl rybaření vyměnil za kus žvance.V plných igelitových taškách platičů vidí smysl sportovního rybaření.Nechápe,že odnesená ryba od vody je vlastně bonus nikoliv samozřejmost.ˇ
Že radost rybáře z lovu se neměří na kilogramy odneseného rybího masa.Tím že do vody neustále dodává ryby pekáčových velikostí naučí chodit lidi k vodě jako ptáky do krmítka. A že to potom ti lidé budou neustále vyžadovat a tím si na sebe uplete bič. Na nás normální rybáře se bude nahlížet jako na nějaká zjevení,co nechápou to,,moderní" hospodaření.
Dobře si pamatuju na radost jakou jsem míval,když jsem na pstruhuvce přelstil potočáka 30-35 cm nebo když jsem chytil po mnoha mnoha letech svojí první padesátku,která nepoznala granuli a která v té vodě vyrostla.
O lipanech se raději nebudu zmiňovat-to je tragedie sama pro sebe.
To vše mi připomněly tvoje fotografie. Díky za ně. A díky za to že ještě někdo v tomhle rybím molochu myslí jako rybář- hospodář a nikoliv jako farmář,kterej se snaží na prérii nahradit vymlácené bizony jatečním dobytkem.

Nlipenak - Profil | So 20.1.2018 23:02:40

Flip >> víš řeknu ti to takto ,,,všichni nadáváme jakej kde je bordel ,jak je všechno na píču , jak si dělá každý u vody co chce ., ted když je snaha s tím něco provést tak to všichni kritizují , hledají se příčiny co je na hovno a proč to je nesmysl a že to bude takhle špatně a takhle špatně .. ale nikdo nehne ani prstem ..... jen se mele ...... Kurva je to všechno v jednání ,ten šunap nastaví pravidla aby to bylo schudný a nevznikla tam buzerace lidí , to oni taky nechcou.. ale eliminovat ohně , auta zajetý v nádrži a tam kde nemají co dělat a tohle stanování . destníky a bivi/brolly / co maj destníkovou konstrukci jim také nevadí .. je to všechno na začátku a bude se ten stav vyvijet , není to o tom nekoho vyhazovat,buzerovat ,lynčovat a trestat ale rozumným zpusobem to dát kolem toho jezera do pořádku ... je jasný že to zpočátku přinese pár problému ale lidi si to poví neboj se a ono to bude fungovat .. Chce to čas ale když se na to vyserem tak budem za chvili chodit k vodě po kotníky ve sračkach a přelezat samý stany a plachty .. a tlachy nějakýho pepíka Frankiiho jsou mě totálně u zadele .. ty to budeš dělat z lásky k Moři a grátis jako to dělám já .

Nkritik - Profil | Ne 31.12.2017 10:31:09

Tak bando, do nového roku hodně štěstí a všem pevné zdraví.
Zbytek si koupíme nebo možná i chytíme :)

Nlipenak - Profil | So 4.11.2017 6:34:48

Big Mike >> ::-))

Nlipenak - Profil | So 28.10.2017 17:36:21

Foukalo to hodně ledový , jen 4 stupínky a tak nezbylo než roznosit pěkně v teplejch . ale ryby jsou nasazený a v pořádku ..

NBig Mike - Profil | St 23.8.2017 22:17:40

Mimochodem, dnes jsem se z dobrého zdroje dozvěděl, že jeden výtečník z nejmenované MO, kde nezadržují povolenky, ale handlují s pytli obilí, vyfasoval na úřadu v Tá. pokutu 8.000,- ! Odvolal se a dostal dvojnásobek, což vypadá zajímavě - 16.000,-
Tleskám!!!
Takto by to mělo být všude a přešla by "vychcálisty" sranda!!!!

Nlipenak - Profil | Ne 7.5.2017 17:05:02

příjemně strávené odpoledne :-)) ,sic prochcaní durch díky bouřkám jsme rozvezli a roznosili 40 000 ks rychlený štičky na Moři ..

Nlipenak - Profil | Čt 6.4.2017 16:33:48

:-)))

NScanix - Profil | Po 3.4.2017 11:29:37

Jinak slunicko zvedlo ostre a podoustve a ty do toho uz busi :)

NHonza58 - Profil | Čt 26.1.2017 20:14:13

:-)

Nlipenak - Profil | St 25.1.2017 15:17:51

)

Nlipenak - Profil | Út 24.1.2017 8:23:49

))

Nosprey - Profil | Čt 12.1.2017 22:10:07

Mám starou oktávku, jezdí.
Mám starý foťák, fotí.
Mám starou...

Ale, co bych vám vyprávěl o svojí staré:-)