"PROPALOVÁNÍ" míst nejen na vláčku..

Oblíbili jste si dobré místo, oázu klidu a někdo zapříčinil, že už to zdaleka tak není.. Někdo jej tzv. propálil a nalákal tam spoustu rybářů i z druhé strany republiky?
Jsou rybáři- zpravidla si říkají "sportovní rybáři" (nevím proč- sport se odehrává v tělocvičně nebo na hřišti), kteří tak činí s jistým záměrem, někteří i nevědomky. Společné mají to, že vše řádně zdokumentují a honí si pak ego ve veřejném prostoru...
Autor diskuse: Bulda 64 - Profil , 19.9.2019 všeobecné - ostatní
5 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

Nkubas. - Profil | Út 24.9.2019 8:07:19 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bulda 64 >> Kaprolobby a byznys, nic víc. Ten, kdo má všech pět pohromadě, tak nikdy nic takového nemůže schválit. Dokážu se zavřenýma očima pochopit tu myšlenku a třeba na některých větších vodních plochách to mít, ale na všech revírech plošně? Demence naprostá, příroda pláče...

NTarn - Profil | Po 23.9.2019 19:14:41 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

MB >> problém je, že dotyčný věří v lidskou slušnost, respektive vůbec mu nedochází, že se fleky chrání před těmi co slušní nejsou. Slušnost jak o ní pišu, myslím to, že nejdu pro rybu za každou cenu, nezadrátuju flek několika "kilometry" šňůr k bojkám, nepořádám na fleku závody a podobně. Když tam zachytám a odejdu OK. Jenže. Kolik lidí to umí a hlavně, kolika lidem se to tak dělat chce ? Většinou tyhle fleky vyhledávají lidé, co si sami neumí tu vodu "přečíst" a nejsou schopni si najít "své" místo. A když ještě ke všemu se pod líbivými slovy ukrývá prosté :" rád bych se mediálně proslavil, pokud možno vydělal nějakou škváru na sledovanosti mé osoby na sociálních sítích " je na problém zaděláno.

NRezeň 5,125 - Profil | Ne 22.9.2019 22:42:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

drvoštěp >> okoun má smutny očička, přes to prostě nejede vlak. Candát má oči zabijáka, a zubatou hubu!
Nicméně, jak chytnu prvního okouna 50+, tak jeho oko můžu napíchnout na jigovku ke keitechu, okouna samozřejmě pustit, pak na to nachytat deset dalších padesátek, udělat fotky a pěkně si zapropálit s přátelským : plavou dál!

Ndrvoštěp - Profil | Ne 22.9.2019 22:26:08 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tvl, děda vám propálí flek a já budu o hladu? To jste soudruzi ?😂😂😂

Ndrvoštěp - Profil | Ne 22.9.2019 20:32:14 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Řízek 5,125 >> Rezeň 5,125 - 22.9.2019 20:28:43 >> Tady😂

Nkubas. - Profil | Čt 19.9.2019 14:39:44 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

milanpindryc >> Jasne ze fotky. Nachystal jsem dres, rovný kšilt, sáčky od gum s velkým nápisem, tak uděláme nějaké čistě nezištné fotky ;-).

Možná i video z pouštění candáta, kterému ze žáber chcije krev bychom mohli udělat, to je ted taky in.

Nbaitruner2 - Profil | Čt 19.9.2019 13:24:19 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak za mě oáza klidu na přehradě přestala před 3 lety a už neřeším nějaké propalování místa,protože to místo už na chytání stejně moc nejni na vodě všude prostě někdo teď je buď na lodi furt někoho potkavam a když prostě chytám nějaké ryby tak to ostatní vidí a je to buřt a je po místě stejně....nebo ze břehu prostě přijde někdo i když bych ho tam moc nečekal s tím se hold už nic nedá dělat doba je hold taková a vláčení je teď boom.Prasečkini už tolik netáhnou.
A proto budu chytat jenom troling a budu jezdit po celé přehradě a je mi už všechno fuck.

NPedro1 - Profil | Čt 19.9.2019 12:53:26 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bulda 64 - >> Stačí si na fejsbůku najít Abos 5-ti boj a tam jich máš hned několik desítek.
A má to organizátor moc dobře vymyšlený,dycky musí být hlavně vidět pozadí,aby věděl kde byla ryba chycena a flek mu byl řádně propálen - viz. pravidla níže.
Blil bych tři metry do vejšky,z toho kam se rybolov díky podobným egohoničům dostal.

Výňatek z pravidel,hlavně vše co nejvíce propálit:
"DOKUMENTACE ÚLOVKŮ:
Úlovky musí být řádně a věrohodně zdokumentované pomocí fotografií či videí.
1) DOKUMENTACE – ryba musí být přiložená k závodnímu metru, ze kterého je možné spolehlivě přečíst délku ryby v centimetrech. K metru musí být současně přiložena povolenka se zapsaným datem lovu a revírem.
2) DOKUMENTACE – musí být rybář s ulovenou rybou, v pozadí vodní plocha revíru.
Je možné zaslat také dokumentační video obsahující výše uvedené požadavky.
Bez řádné dokumentace výše uvedenými způsoby nebudou úlovky do soutěže započteny.
Pokud bude na dokumentaci ryba viditelně mrtvá, nebude započítána do soutěže!!!
Při zjištění jakéhokoliv pokusu o podvod, porušení či obcházení pravidel bude soutěžící ze soutěže automaticky vyloučen bez náhrady.

HLÁŠENÍ ÚLOVKŮ
V LETOŠNÍM ROCE NEMUSÍTE NOVĚ PŘIDÁVAT SVÉ ÚLOVKY NA METRU S POVOLENKOU, ZAPSANÝM DATEM LOVU A REVÍREM VE VEŘEJNÉ SKUPINĚ NA FACEBOOK!!!
Tuto čast dokumentace je možné zasílat pouze na soukromý email pořadatele: abos5tiboj@seznam.cz.
Po té bude posouzeno a rozhodnuto organizátorem a třemi vybranými rozhodčími uznání úlovku do soutěže.
Každý však musí vložit dokumentaci rybáře s rybou a pozadím revíru formou příspěvku přímo do diskuze ve veřejné skupině ABOS 5-ti BOJ 2019, a to nejpozději do 3 dnů ode dne lovu. Všechny úlovky budou schvalovány a zapisovány do tabulky průběžného pořadí minimálně 1x týdně pořadatelem soutěže. Tento závod bude po celou dobu soutěže online na sociální síti FACEBOOK, kde se budou přidávat úlovky, zveřejňovat aktuální informace a průběžné výsledky. "