Chytání na boilie na panáčka

Jaké jsou vaše oblíbené kombinace na panáčka? Kombinujete smrady a sladké nebo dáváte stejný druh?
Autor diskuse: sulda - Profil , 7.2.2018 kaprařina - nástrahy, návnady
6 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NTomajo - Profil | St 16.5.2018 16:52:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

ja rád kombinuji sladké se smradem

Narnošt - Profil | Út 13.2.2018 19:03:45 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jestli kombinaci nebo stejnou příchuť bych neřešil,daleko důležitější je aby panáček pracoval jak má,tedy zaujal svým pohybem a atraktivitou.
Určitě by bylo lepší se zaměřit spíše na to,do jak studené vody jaké boili použít,jaký háček nebo jakou montáž.Osobně se mě osvědčují plovky(Mikbaits),které mám namočené přímo v esenci a vyndám je těsně před použitím.

Nagig - Profil | Pá 9.2.2018 19:42:10 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

sulda - >> Ahoj mám odzkoušený a úspěšný smrady 20mm potápivé plus 15 mm plovoucí co se týče boilie na dno mi funguje Noční Můra a plovka PLOVOUCÍ BOILIES DYNAMITE BAITS jaká koli tak že asi tak ideální je když se to vznáší asi tak 3 mm nadednem ;-) to mi funguje

NTymCat - Profil | St 7.2.2018 15:29:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Chytam na Mastodont Baits a kombinace 20 mm Tropical Dream + pop up fluo 16 mm Mulberry mne docela funguje a to i z jara, kdyz voda jeste neni moc tepla.
Ja osobne mam radsi, kdyz uz sladka koule tak i sladka popka a naopak, kdyz smrad koule tak i smrad pop up.
Znam ale lidi co kombinujou sladke koule s pop up Garlic (cesnek) a docela jim to slape,podle me je to tak, ze clovek musi verit tomu co ma ve vode a mit z toho dobry pocit, pak kdo ceka se docka pekne ryby.

Nstenly88 - Profil | St 7.2.2018 14:19:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdar, táto téma zaujíma aj mňa. Ako Pop Up používam väčšinou výrazné ovocné príchute, najviac sa mi osvedčili ananás a broskyňa a farby žltá, ružová a biela. Tieto kombinujem s akýmkoľvek boilies na ktoré v ten deň chytám. Čo sa týka priemerov chytám skôr na menšie (14 mm) a nastražím to spôsobom, že orežem tretinu z gule aj tretinu z popky a celkom to funguje. Menšie pop up rád využívam na method ale to zoberú aj pleskáče s radosťou. Wazz up používate v akých farbách? Mám doma biele alebo čierno-žlté, ale ešte som to neskúšal, tento rok to probnem.

NTomas Krlin - Profil | St 7.2.2018 11:29:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Posledni sezonu jsem celkem propadl ekonomickemu reseni v podobe.
Ronnie rig a penova kulicka (wazzupka)...
Krasne ji nadipuju, podle nalady a vyhodou je, ze i kdyz clovek da pod krouzek vetsi zatez, (penovka se vznasi o hodne vic nez klasicka plovka) tak to nicemu nevadi...
Kelimek popek tech lepsich (Mikbaits Ananas/Bana/Hruska, LK jahoda/kukurice nebo mainline, solar...) stoji x stovek, ten DIP a penovka vyjde levneji a pritom to fici porad stejne dobre bych rekl...
Jedine minus je temer nulova selekce, 14mm je proste mala kulicka...