MP Muškaření Plzen a okolí

Ahoj všichni.Poradte prosím kam nejlépe muškařit v Plzenském okolí.Na co,kde,jak.Podělte se s úlovky a typy.

u x a - Profil | Čt 27.4.2017 22:20:19 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

VíD >> dovolím si nesouhlasit ,taková doba podle mě nikdy nebyla:-) dalo se ale za vycházku chytit i 2kousky 40cm zde dvá z MP z doby kdy jsem jezdil na ryby na kole..

VíD - Profil | Po 24.4.2017 18:49:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Byt opozdene. Neroztridena v plechovce je na zvazenou, zbytek ochutna vodu..neco je vazano, neco deda kupoval...jeste dodam, ze foto je ze stavu ktery bych nazval nezorganizovany bordel a ze takto jsem si jen probral pouzitelne...

ja.ump - Profil | Pá 10.4.2015 15:02:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

u.x.a. >>Jasně, třeba v Plzenci od Sektem pod tím jezem (no bylo již dřív než tam udělali tu MVE), tak tam jsme vždy tlouště zachytal pěkně tak do 35 cm, musí tam být i teď. Klasika červnový večer a na suchou. Ale musí to jít i teď a jinde. Včera jsem byl s návštěvou na ploticích (2 hodiny), a už to sbíralo jako o život.

ja.ump - Profil | Pá 10.4.2015 11:47:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dragoun6969 - >> Abychom jen nežertovali a napsali něco kloudného, tak si myslím, že nejlepší je mže, koneckonců to můžeš zkusit na zrušeném trofejním úseku, který je teď obyčejná MP, níže pod Kalikovákem, Bděněves, Mže má asi nejlepší čistotu a průhlednost. V létě se dají dobře zachytat tloušti v okolí Plzence, Radbuza nevím ale pod Borskou to je docela pěkné a taky to tam teče. Úhlava v Hradišti, ale i ve Štěnovicích, tam byl kdysi revír se zvláštním statusem, kam snad dali nějaké hlavatky. Taky to tam pěkně teče a tlouštů je tam dost, výjimečně pstruh, ale na Mži je jich více.