Nikl- Devil Krill- zkoušeli jste?

Kolegové, zkoušeli jste někdo už žhavou novinku Devil Krill? Jak vám šlape? :) Včera jsou koupil "testovací" balíček, o víkendu to prubnu... Ochutnaval jsem, boilie teda neni vůbec ostrý jak se avizovalo... ale voní to po niklovsku pěkně :-)
Autor diskuse: Martian - Profil , 25.9.2014 kaprařina - nástrahy, návnady

čeman 29 - Profil | Po 13.10.2014 19:25:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Každý má to své ,někdo chytá Karla ..někdo Jardu ......tak nějak mě přestává bavit číst ty skvělé komentáře o tom co je lepší a co stojí za prd,já chytám na Karla Nikla od samého začátku své kaprařiny na boule ,vyzkoušel jsem už poměrně dost značek ale že by mi nenachytala ta nebo ta se říct nedá ,ono spoustu lidí si nepřipustí hlavní chybu a to je například špatný výběr místa,lenost tahání věcí ,blbé počasí ..........když se to spojí tak za to může? samozřejmě že ta koule :-) Výrobci jako je Nikl,Mikbaits,Těšinský podle mého názoru dělaj velmi kvalitní věci a vše je jen podle typu vody ,někde hold funguje tohle jinde zas támhle to...

zeli002 - Profil | Pá 26.9.2014 11:16:42 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Devill Krill zatím super ale myslím si že jeho čas teprve přijde :) Přeci jen je to novinka do studené vody. Doporučuji vyzkoušet chytá velice rychle.

A jen ke poznatkům osob jako je - levhan .... :D :D - že cejni za hodinu sežrali i zarážku a podobně.... ono by stačilo zvolit SUMMER EDITION když to chce člověk házet do teplé vody :)

čeman 29 - Profil | Čt 25.9.2014 19:29:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

levhan >> Mě vadí jen to že se každá dizkuze (diky takovým to komentum) stočí někde naprosto do háje ,mě zajímají zkušenosti a názory druhých k danému tématu -NIKL - DEVIL KRILL,až mě bude zajímat Hulín rád si s tebou podebatuju o něm ale v jiné diskuzi