Bivak New Dynasty XL Mivardi.

Máte už někdo tuto novinku? Tady je na Mivardi hodně lidí alergických, ale tento bivak se jim fakt povedl. Jak se líbí vám?, postřehy, hodnocení, samozřejmě i to negativní.
Autor diskuse: strejda16 - Profil , 29.3.2014 kaprařina - náčiní, doplňky

Mapeska - Profil | Ne 21.6.2015 10:32:01 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Odzkoušeno již několikrát,z toho jednou 3 lehátka a to v klidu :-).Je to super bouda a od ostatních rybářů zatím obdiv ,né pomlouvání ! :-) Doporučuji

Lupeň291 - Profil | St 10.6.2015 15:17:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak už je taky doma :-D. Stavění jde rychle jen připevnění podlážky na suché zipy, aby seděly, mi zabralo více času. Jak ji připevňujete vy?

fotojakes - Profil | Čt 10.4.2014 11:02:55 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

gavlin >> zkus tyče rozpojovat od prostředka, protože mezi pnutím na prostřední spoj a krajní je velký rozdíl. U svého bivaku musím také nejdříve rozpojit tyč uprostřed, protože ta krajní skoro nejde. A šroubovákem jsem si u první garážovky prošel také, než jsem náhodou přišel na ten "fígl" s rozpojením uprostřed:-)

Wikuki - Profil | Čt 10.4.2014 10:40:30 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdravím,
sice nejsem zakladatel diskuze, ale chtěl bych poprosit aby se sem vyjadřovali jen majitele at současní nebo bývali Nového bivaku Mivardi new dynasty XL!
Vlákno o předchozím modelu tady uz je a jestli vaše zkušenosti budete psát tam, určitě si ho lide, které to zajímá přečtou.

Vím, ze současný model XL vychází z jeho předešlé verze new dynasty.
Názory kamarad kamaráda ho měl a byl úplně na , protože je to čínská sračka nikomu nepomohou.
Kritiku a pochvaly současných majitelů beru. To je to co by se mělo v tomto threatu probírat.
Když bude někdo třeba zoufalý z toho ze mu nejde bivak složit, určitě ocení pár věcných příspěvku, které mu pomohou problém vyřešit.
Než vlákno o 100 postech, kde je 80 z nich buď majitelů předchozích modelů nebo zapřisáhlých Mivardi "haterů", kteří mezi sebou soupeří.

Po otevření diskuze jsem se zaradoval, že je tady asi 30 nových příspěvku, které mi třeba pomohou s výběrem. Jenže snad ani jeden nebyl přímo k otázce a musel jsem se pročíst kupou kravin abych zjistil ze mi to k ničemu nebylo.

Chápu ze u otázky "jaký prut do 5000,-" maji všichni potřebu vyzvednout svou značku a shazovat ty ostatní, ale to u diskuze která má v názvu konkretni model není žádoucí!!!

Děkuji.
W.

Cappyk - Profil | St 9.4.2014 20:35:30 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

gavlin >> mno jde to tak 2-3x těžce,ale když bude par dni postavenej tak se malinko vytáhne a pak v pohodě.Jsem max. spokojenej.. mam ho 3tí sezonu a letos si ho pořídil i kolega.Pokud budeš větrat a použivat podlahu tak se bude rosit minimalne ..(podle počasí ) a voda někdy skápne po poutkách a očkách.Nic drastickýho z čeho by se rybář v přírodě musel kua wopupínkovat a wokousat si nehty.
Rosej se všechny i ty drahý horolezecký stany..někde jsem to tady už psal s odkazem na spec.web.

synnebes - Profil | St 9.4.2014 16:29:50 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdravim ja ho mam uz 3 roky docela vytezovany a nemohu na nej rict nic spatneho v silnich bourkach se akorat stavalo jak je v predu ten ksilt tak kdyz foukal hodne ale opravdu hodne silnej vitr tak se ten ksilt prevracel jinak 100% spokojenost a vodotesnost ono taky je potreba obcas pouzit impregnaci ( staci bezna na stany ne zadnou specialni) znamej ma stan znacky Colemann za hodne jinou cenu a take ho musi impregnovat . a to jsem zazil i kroupy prumeru 2cm a uplne v pohode to snesl jen se to odrazelo akorat auto bylo docela dobouchane