Vykonávání "potřeby" u vody

K této otázce mě přivedly hádky okolo kapraření a toho co vozíme k vodě. osobně vozím vojenskou polní lopatku a recyklovaný hajzlpapír a hnojení zahrabávám do země a nebo aspoň zeminou přikryji. Tak mě zajímá jak to řeší hmyzák co ho to chytně uprostřet řeky, bobkař a nahozenými 2 mi pruty se srkačkou, plavačář co s 15metrovým klackem tuní na závody. Jak to řešíte ? Všechno ihned zabalíte a spěcháte k domovu ? Nebo popadnete první lopuch, blatouch, větev jedle a spěcháte do křoví ?
Autor diskuse: jurasoft - Profil , 30.7.2012 všeobecné - ostatní

Když mě popadne srraní tak to Já řeším takhle:

A) Na ryby jezdím s obytným přívěsem s chemickým wc2%

B) Na ryby s seboz vozím chemické wc1%

C) Jezdím pouze na revíry s kadibudkami.1%

D) Vozím si s sebou lopatku a hajzlpapír, Spěchám do křoví54%

E) Spěchám do křoví a cestou naškubu listí nebo větev s jehličím32%

F) Kroutím nohami a rychle ukončuji lov. Spěchám domů1%

G) Nikdy v životě bych nešel na velkou v přírodě, fuj hnus. Spěchám domů.1%

H) Nikdy se mi nestalo, že bych potřeboval na velkou když jsem byl na rybách.8%

Od 30.7.2012 hlasovalo 280 čtenářů.

Ivan. - Profil | Út 31.7.2012 0:48:45 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Na jednej veľkej VN mali chalani malú drevenú stoličku, ktorá mala v sedáku dieru a hore nalepenú záchodovú dosku. Človek zobral stoličku, noviny, zatrónil ďalej v lese, najlepšie v nejakom nízkom poraste a v pohodičke to vyložil:)

juran - Profil | Po 30.7.2012 23:48:59 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ho..o i latrýnpapír (kapesník) je produkt přírodní, takže příroda si s nima velice dobře poradí. K vodě jezdím chytat ryby a ne bagrovat nějaký důlky. Taky chodím pravidelně doma, ale nedávno mě to chytlo poprvé v životě na rybách a byl to takovej fofr, že jem byl rád, že jsem z batohu vydoloval kus papíru a mazal do křoví. Podle mně je nejdůležitější odnýst to co nejdál od vody, tam to položit, zasypat trávou nebo přikrýt lopuchem. Kdo chce, ať si dělá jámy, špatnej nápad to není, ovšem v suchu a v tvrdé zemi to musí jít bezvadně :)

Filla - Profil | Po 30.7.2012 16:38:41 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

http://www.hortez.cz/product/obal-na-toaletni-papir​-sea-to-summit-ultra-sil-outhouse:57/
Docela fajn je tahle vychytavka, dostal jsem darem a vyuzivam spokojene.
"Lodni vak" na hajzlak, uvnitr je napric osa s drukem, kam se papir zavesi a lze rolovat. Pri zakleku se to da povesit kolem krku a i kdyz prsi, odvijis z role suchej matros.

K zakladu analni a kulecnikove hygieny v prirode tez patri vlhcene ubrousky Johnson's Baby. Pozor, pri zanedbani techto partii a aplikaci ubrousku po nekolika dnech poctiveho taborniceni, muze dojit k vyschnuti a naslednemu rudnuti pokozky. To je spojene se svedenim, je to krajne neprijemne a narusuje to lov! ;)

Erva - Profil | Po 30.7.2012 15:56:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jurasoft - Ahoj pokud jedeme na dýl tak si sebou bereme ,mobilní WC domácí výroby ,vykopu díru nandám WC a až odjíždíme ,tak jej zase beru sebou domů a jámu poté zakopu :-))

obrisek - Profil | Po 30.7.2012 15:35:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jurasoft - koupil jsem to za móřem, nosnost to má brutální:)

obrisek - Profil | Po 30.7.2012 14:08:00 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

ploticee - Profil | Po 30.7.2012 13:50:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

I tento výrobek by mohl dobře posložit v kritické situaci tam kde není kam se schovat. Nutný ale aspoň přistřešek v podobě bivaku či brolly:)
http://www.lkbaits.cz/lk-baits-produkty/lk-box/lk-b​ox.html

voz - Profil | Po 30.7.2012 13:28:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nedávno se mi poštěstila náročnější a delší večerní degustace jedné nejmenované značky piva ( posléze mi došlo, že pivovar zřejmě fůzoval s koncernem Šaratice)
Ráno na rybách si rezavá tekutina začala vybírat svou daň. Široko daleko bez stromu a na protějším břebu zřejmě Matějská pouť. I vzpoměl jsem si na gurua Českých podvodníků pana Jakuba V. a došlo mi, že jeho jediná možnost jak před stále spuštěnými kamerami vykonat potřebu, je spustit kalhoty a vrhnout se do vodního živlu a vše navíc maskovat vášnivou líbačkou s jakoukoliv rybou.
Funguje to výborně, ovšem doporučuji silnější proud řeky...

Miras - Profil | Po 30.7.2012 11:55:31 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Kobarid - Profil | Po 30.7.2012 11:37:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jak praví jeden můj kolega: do základní výbavy vozidla patří 1) hajzlpapír a 2) to ostatní dle vyhlášky...................
A na rybách je to to samé, osobně nosím 2 malinké roličky zabalené do igeliťáku - jednu v batohu a druhou v pouzdře s pruty. Nic to neváží a místo to skoro nezabere, ale člověku to už párkrát "zachránilo život.........."!

Kapr555 - Profil | Po 30.7.2012 11:18:14 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

když nemám po ruce listy (což se mi stalo dvakrát) odnese to to co mám na sobě už sem tak přišel o mikynu a o ponožky. :D

NICKLOTERS - Profil | Po 30.7.2012 9:37:22 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jurasoft - >> Pořád je lepší udělat svou velkou či malou potřebu v přírodě nežli po sobě zanechat hromadu odpadků....s našimi extrakty si totiž příroda pomůže během několika málo dnů....................samozřejmě že si nebudu kálet pod křeslo a nebo na roh svého stanu.......Pokud je to delší výprava tak se vykope latrína a ta se na konci výpravy zahrabe....Je dobré s tím to počítat vzít s sebou klidně pytlík vápna a posypat vše před zahrabáním.........Tohle jsou myslím malé věci....Lepší je vidět v lese podpapíráky s kterými si příroda hravě poradí nežli pet lahve konzervy igelotové pytle.......Neznám nikoho kdo by k vůli tomu to přirozenému problému musel chytat ryby u kadibudky nebo v kempu.....a zabalit svou rybářskou výbavu kdy koli se mu bude chtít na potřebu..........................ani nikoho kdo by do své výbavy balil chemické WC...............Nejhorší je však revír kde nestojí ani strom či malé křoví a chytá se třeba z písečné pláže.....................