Boilie směs: Ryba (Nikl) vs. Supra Fish (Těšínský)

Která z těchto směsí je vhodnější pro dlouhodobé krmení?? V jakém poměru s ostatními ingrediencemi vám to nevíc šlapalo..
Díky za vaše příspěvky na základě zkušeností (popřípadě foto úlovků)
Autor diskuse: MarSl - Profil , 10.1.2012 kaprařina - nástrahy, návnady

směs Nikl vs. Těšinský

A) Ryba-Nikl26%

B) SupraFish-Těšínský63%

C) jiná-jaká?11%

Od 10.1.2012 hlasovalo 145 čtenářů.

NMalda512 - Profil | Čt 12.1.2012 14:09:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

MarSL >> MarSl - >> Vidím, že JT je v kurzu a myslím, že právem. V tomto ohledu nejde oto že by Nikl neuměl ale jde oto, že JT si prostě našel cestu k rybářům asi rychleji. Jak píše HORDA robin Red si myslím já patří do všech smesí( možná mimo sladkéjako třeba vanilka atd) . Minulí rok jsem to zkoušel na Kořeněný tunák+broskev a na Suprafishku + olihen+ játra a převládla Supf. Uvidíme letos mám v plánu ji nakoulet ještě s dvěma příměsema které jsem bohužel minulí rok nakoulel jen pár kg a ryby ji papali jako divé.
Amur na Suprf+játra+olihen

NMex - Profil | St 11.1.2012 20:16:54 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tandem Baits - Pure fish mix + Hi-atract,betain,csl,losos olej,aroma,môžeš aj robin red keď cheš a nebudeš sklamany.
Fotky samospúšť, takže žiadna extra kvalita.

NHorda - Profil | St 11.1.2012 16:13:11 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Na suprafishku jsem kdysi lapal, míchal jsem ji s ak oliheň od JT. Je vidět, že to je obyčejná základní směs, dneska bych ju určitě trochu vytunil Robin redem a přidal i trochu rybí mouky, co si pamatuju, tak to nasálo dost vajec (asi 13 na kg) takže zas bylo víc hotovýho boiliesu. Je to levná směs na rybím základu, dneska když doma koulim, tak si dělám vlastní směs, která mě přijde ve zhruba stejné ceně daleko nabušenější. Přikládám foto jednoho na suprafišku s olihní.