Hlásiče záběru za rozumnou cenu

Prosím vás, poraďte mi nějaké hlasiče záběru za rozumnou cenu. Jsem začínající rybář (1,5 roku chytám ryby) a chtěl bych si pořídit nové hlásiče. Jaké? Nebo spíše dražší, aby mi déle vydržely? Děkuji za odpověď :D
Autor diskuse: Souška - Profil , 9.10.2011 kaprařina - náčiní, doplňky

Sampus - Profil | Po 17.10.2011 15:21:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Milujem zapisy typu mam ho 1- 2-3-4 roky a uplne bez problemov.Ja mam Carpsoundry 14 az dobre pocitam a to poznam minimalne 5 tich ludi ktory ich vlastnia tiez peknych par rokov a bez jedinej zavady.Baterku menim raz za tri roky stalo sa mi ze som ich aj utopil a bez najmensej zavady, a to ich neschovavam v supliku.Viem ze napr.studenti maju samozrejme obmedzene financie ale aj tu plati" nie som taky bohaty aby som si mohol kupovat lacne veci".

Jenda321 - Profil | Út 11.10.2011 7:22:31 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Používám nejčastěji tento.
Mohu opravdu všem doporučit, vydrží déšť, krupobití, sníh...Mám ho už přes dva roky a je pravda, že se sním moc nemazlím.
Akorát ta cena je trošku vyšší cca: 15,- , ale zase vydrží :-)

GRUPA - Profil | Ne 9.10.2011 19:41:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

BOWDEN® >> nechci se tě nějak zastávat, nebo tak něco. Chytám už taky nějaký ten pátek a ještě jsem rybu co by měla srkačku v tlamě nechytil, pokud jsem teda na ní nechytal sám. Každej mluví o X rybách ročně co vytáhne se srkačkou, asi nemám štéstí. Sám jsem na srkačku dřív chytal velice rád a dokonce jsem na ní i vytáhl pěkný ryby. Dnes už jí nepoužívám, ale používají jí všude a snad všichni. Proti tomu nelze nic dělat. Je třeba si ale uvědomit, že existuje srkačka a srkačka, že.

GRUPA - Profil | Ne 9.10.2011 18:34:49 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

BOWDEN® >> Víš ono když si někde třeba 4, nebo 8....... dní, tak nejde po celý čas udržet koncentraci na pruty na 100%. Ono to u lovu na boilie není ani nijak extra nutné, pokud nechytáš pár decimetrů od vázek. Proto máš hlásiče. Moderní hlásiče nemusí vůbec píápat. Pípne ti, nebo zavibruje jen příposlech v kapse. Tím nikoho nerušíš.
Ať ti to hrrčííí.......

GRUPA - Profil | Ne 9.10.2011 17:36:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Souška - >> Na trhu je značek a druhů opravdu mnoho a to ve všech možných cenových relacích. Jde o to jestli chceš už hlásiče s příposlechem, nebo ne. Pokud budeš vybírat hlásič s touhle funkcí, dbej na to aby byl vysílač přímo zabudovaný v hlásiči. Zapojovat někde nějaké drátky, na větru a dešti :-) a pod., už se dnes asi moc nehodí a navíc se zvyšuje pravděpodobnost, že se něco pokazí, protože čím víc věcí, tím větší riziko, že? :-))
Co je ale dle mého názoru u hlásiče na prvním místě je krokování, neboli citlivost, sensitivita.. Funkce kde si můžeš nastavit, po kolikati cm při záběru má hlásíč vydat signál. Hned na druhém místě bych vieděl jako důležité, dostatečně citlivé ladění hlasitosti. Chce to aspoň 10 stupňů hlasitosti, nebo plynulou regulaci tzv. kolečkem.
Já osobně bych doporučil Q7, nebo Q9. Ať už s příposlechem, nebo bez něj.
Ať ti to hrrčííí.......

Červené karty: BOWDEN®, Kocháč