kde je poblém? Návazce

Zdravím všechny kapraře a ty co si myslí že tomu rozumí. Zajímalo by mě kde je chyba na mých návazcích.Ve vodě můžou ležet dva dny a ani pípnutí, v boilies a jiných nástrahách problém nevidím.
Asi se vrátím k srkačce a bude po problému.A možná bude zase víc záběrů.
Autor diskuse: leeon.k - Profil , 21.8.2011 kaprařina - náčiní, doplňky

Lauri - Profil | Čt 25.8.2011 14:06:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

leeon.k >> Nevím na jak dlouho jezdíš k vodě, ale pokud aspoň na 1-3dny, tak zkus boilie od Tandem Baits (MonsterCrab, Japonská Oliheň,Sladký Pomeranč). Je to boilie na krátkodobé chytání (do tří dnů, pak přestávají fungovat). Pokud chytáš kapry do šedesáti na klasické nástrahy, tak musíš chytat i na toto boilie. Jedno boilie pod háček, cca deset koulí do PVA a šup s tím do vody. Tímhle stylem chytám na krátkých výpravách. Lov kaprů není jen o čtrnácti denní dovolené a neustálým zakrmováním které příjde na nemalou částku peněz. Uvidíš, úspěchy se dostaví, důležité je nevzdat se po prvních neúspěších.. Pokud tě bude něco zajímat, klidně se ptej.
Petrův zdar

lasti555 - Profil | Čt 25.8.2011 13:45:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

leeon.k >> To je chyba kamarade ....Montaze stale umiestnuj mimo krmneho miesta v krmnom mieste sa ti mota biela ryba vecsie kapre plavaju dookola a sleduju ich a zbieraju potravu ktoru najdu mimo krmneho miesta ja tak robim vsade a funguje to neboj sa dat montaz aj 5 metyrov od krmneho miesta na PVa 4 gulicky tej istej prichute a uvidis zabary sa zrazu dostavia .. skus to mne to funguje roky