Jste pro vysazení nového druhu? = Nového predátora kormoránovi?

Po dlouhém biologickogenetickoastrobuněčném vývoji se mi podařilo jako prvnímu na světě vytvořit přirozeného predátora kormorána v našich vodách. Díky okouní dravosti, velkým štičím zubům, pstruží pohyblivosti v chladných vodách i sněhově kyselých (siven) je na světě SIVOKOPSTRUH ŠTIKOZUBÝ, který vykusováním samčích pohlavních orgánů způsobuje neschopnost dalšího rozmnožování kormorána a jeho postupný úbytek na našich vodách. Pokud nebude tento postup příliš efektivní, je možnost dosazení dalšího druhu sivokopstruha obrovského velkohubého, který dokáže konzumovat kormorány celé, v počtu 1-3kusy denně. Tento je zatím pouze ve vývoji, obávaným vedlejším účinkem tohoto velkohubého poddruhu by však mohla být jeho nevybíravá dravost a možnost útoků i na další druhy ryb v období s nízkým výskytem kormorána (od jara do podzimu). Proto je zatím preferována varianta první. Jeden háček tu ovšem pořád visí, a to opět ze strany "ochranářů" přírody, kteří mi sivokopstruha stále ještě nepovolili vysadit ani do kormoránem nejvíce zasažených toků, protože prý není původním druhem v našich vodách.
(pozn. - ,, jestli však tím hlavním důvodem ochranářů není spíše strach o vlastní pohlavní orgány, jelikož jednou z výhodných vlastností sivokopstruha je i jeho schopnost vzlétnout za pronásledovaným kormoránem, nebo ochranářem, i nad vodní hladinu" :-)
Autor diskuse: FishlanDan - Profil , 2.2.2011 všeobecné - ostatní

Martin II. - Profil | So 5.2.2011 12:36:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

tak toto je mazec http://navratdoreality.cz/?p=view&id=7616 - otazka kormoranu je vyresena. staci dostatecne mnostvi provazku :-)

Lukas89 - Profil | Pá 4.2.2011 18:06:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jasommato >> uvážeš prut a necháš ho splavávat, jinak leda z lodě a používat nějaký pořádný kolovraty s taktéž uvázanym prutem, páč bez uvázání by mohl chytat leda chuck.. Ono když koukneš na ty zubiska co maj a jejich trénovanou agresivitu, tak na záběr čekat zas tak dlouho nebudeš, spíš bude problém donutit ochranáře nesundavat si háčky z pytlíku.. :-D

koblich - Profil | Pá 4.2.2011 17:35:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak konečně se na ty kormouše něco našlo! Kormorán je taky nepůvodní jen je vysaď!:-))

jasommato - Profil | Pá 4.2.2011 1:43:48 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Lukas89 >> staci sa obliect do bieleho potom si ta s kormoranom nepomili
a na tricko niaky pekny slogan s obraskom cervenou preciarknuteho kormorana potom si ta nepomili ani s ochranarom