je legalne pouzitie tejto srkacky

je legalne pouzitie tejto srkacky na Slovensku a v Cesku.Srkacka ma 6 hackov a je bezne k dostani v obchodoch v Novych Zamkoch
Autor diskuse: HIP - Profil , 4.6.2010 kaprařina - nástrahy, návnady

kam!kaze - Profil | Út 8.6.2010 1:48:00 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vojtěch >> odpovím ti citátem někoho jiného.

N Mrknato -Po 7.6.2010 14:23:09
To, že se háček zasekne jinam než do tlamky je daleko pravděpodobnější u přívlače, mušky, plavané, ale i položené. Zakázat i tyto? Srkačka konkuruje bolelízu, proto ji výrobci bolelíz chtějí vymýtit . To je ten pravý důvod.

Mrknato - Profil | Po 7.6.2010 14:23:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vojtěch >> To, že se háček zasekne jinam než do tlamky je daleko pravděpodobnější u přívlače, mušky, plavané, ale i položené. Zakázat i tyto? Srkačka konkuruje bolelízu, proto ji výrobci bolelíz chtějí vymýtit . To je ten pravý důvod.

honza271 - Profil | Ne 6.6.2010 9:07:08 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

HIP - >> tvl asi bych si nejdříve přečetl řád co se smí a co ne. Ale nic to nemění na tom, že můžeš používat co chceš, když tě nechytěj. Ale jedna z prvních věcí je lov na maximálně dva návazce s jednoduchými, dvojháčky či trojháčky! Ale moc stráží to z vody nechce vytahovat takže by jsi s tím prošel ;-)

Patan - Profil | Ne 6.6.2010 0:20:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

HIP - >> jedna se srkacku pro morsky rybolov, nevim proc se to prodava na Slovensku, ale myslim ze se jedna o rozsireni sortimentu o morsky rybolov pro lidi, kteri se tam chystaji na dovolenou atd. Bohuzel, nekteri se snazi bez premysleni toto aplikovat na ryby pro ktere to neni urcene...

kakr - Profil | Pá 4.6.2010 13:54:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Použití lovné pomůcky se šesti háčky je na revírech v ČR nepovolené. Podobně jako lov na 3 a více prutů, lov mimo stanovenou dobu lovu atd. Jedná se ovšem pouze o "přestupek", nic víc, nic méně.

Kamy - Profil | Pá 4.6.2010 11:56:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Konečně něco, s čím rychle odzkouším na co ryby nejlépe berou a s čím chytím rybu. Proč koukat na nějaká zranění ryby. Stejně ji hned sežerem a ty co ne, těm to nevadí. Přece rybařena je krásná zábava a ryby to baví stejně jako nás. To nadšení když se může nechat taha za tlamu z vody jinde nevidíme.

Lidé zamyslete se. Pokud je ryba jen kus masa tak je jedno jak se k tomu kdo chová. Pokud je to supr kámoš a zaslouží si slušné zacházení, klinik, podložku atd, tak ji vůbec nechytejte. Zkuste se někdy na rybách tahat háky za tlamu navzájem, jaká to bude prd*l.

Nejvíc mě štve že tu někdo rozděluje týrání zvířete do dvou skupin.
Nemorální a hnusné - lov na srkačku, háčky s protihroty, pokládání ryby na zem bez francouzkého polibku a další.
Na to správné - klinik do tlamy, háčky bez protihrotu, focení bleskem v úlné tmé, tahání z kilometrových dálek a další.
Zamyslete se lidi nad sebou. Buť přiznejte že jsme tyrani a trápíme živé tvory pro radost, nebo se k nim chovejme slušně a dejme jim pokoj.
Já se přiznám že jsem tyran.

Pellon - Profil | Pá 4.6.2010 11:18:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

tatra >> kazdej tady odsuzuje srkacku ale ze je to nejprodavanejsi montaz v CR to uz nikdo nevidi... takze take nejpouzivanejsi... tak kdo to pouziva kdyz tady kazdej je proti tomu a jak by kazdeho nakopal a vykoupal kdyby to videl pouzivat... to jsou jen hrube vyrazy pro nic za nic...

Jarda Š. - Profil | Pá 4.6.2010 11:03:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

HIP - >> Ona to není srkačka, ale je to určené na mořský trolling.