Máte někdo kotlík?

Zdravím všechny kotlíkáře, máte někdo rady a zkušenosti s tímhle "hrncem"
Autor diskuse: GRUPA - Profil , 27.4.2010 všeobecné - ostatní
Dále moderuje: PYTLAKS Profil

co jíte u vody nejraději?

A) kotlíková jídla, guláš, ragů atd....19%

B) konzervy7%

C) masíčko na grilu45%

D) buchty2%

E) řízky od manželky7%

F) zeleninu1%

G) kukuřici a boilies :-)3%

H) něco úplně jiného...2%

I) hmyz11%

J) ryby3%

Od 6.5.2010 hlasovalo 414 čtenářů.

6 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

Njurasoft - Profil | Ne 1.9.2019 16:05:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vaření guláše na rybách, poprvé. Recept jsem vymyslel sám. Sádlo z konzervy, 3 druhy slaniny. Hovězí naložený v paprice. Dva druhy paprikových klobás. A nějaká ta zelenina. Zapomněl jsem doma protlak. Byla to mňamka ale tak pro 4-5 hladových chlapů. V malým množstvím já vařit neumím...

NLauri - Profil | Út 13.11.2018 18:45:45 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Guláš z divočáka

NStarc55 - Profil | Ne 19.6.2016 16:01:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Včera večer jsme taky "vařili".... Jenom svařáček, ale bylo to i tak skvělý posezení. Trošku foukalo, tak jsme použili plech. Hnala se bouřka, ale minula nás, tak jsme vařili a vařili a.... Dobré to bylo.

NBoncho - Profil | Po 13.6.2016 10:35:08 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Žurek

NBoncho - Profil | Po 13.6.2016 10:31:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Přidám něco

NStarc55 - Profil | Čt 3.12.2015 17:41:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Taky jsme vařili gulášek. Mráz sice nebyl, ale foukalo. Použili jsme upravený plech, který jsme ohnuli kolem nožek a bylo. Mráz nevadí, nesmí být kotlík moc vysoko.

NKasura - Profil | So 19.9.2015 10:43:44 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Včerajší guláš z diviaka,ryby moc nebrali,tak sme sa trocha zabávali...

NTom 2 - Profil | Ne 13.9.2015 18:52:20 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Druhý pokus o gulášek vyšel opět skvěle,šest kilo kližky,pět kilo cibule...

NKasura - Profil | So 29.8.2015 9:54:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Na včerajšej rybačke sa varil segedínsky guláš z domácej kyslej kapusty,z údeného kolienka a z klobásy,chutil všetkým aj kapry spolupracovali,najväčší 7,30kg

NZub - Profil | Po 3.8.2015 12:50:50 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Kotlíkový gulášek, křest kotlíku s ohništěm se povedl.

NKasura - Profil | Pá 31.7.2015 20:50:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Partička bola dnes opäť na rybačke,varil som guláš z diviaka netradičným spôsobom podľa receptu jedného šéfkuchara a veru chutil všetkým,brali aj pekné karasy ,tento mal 90 dkg

NKasura - Profil | Pá 24.7.2015 16:18:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Na dnešnej rybačke sa podávala marinovaná pečená krkovička s oblohou,zemiakmi a s chladeným pivečkom,aj ryby boli pri chuti

NKasura - Profil | Pá 10.7.2015 21:54:10 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dnes na rybačke bol pečený zajac prešpikovaný so slaninou a s cesnakom,ako príloha zemiakové gule,chutilo aj pivečko a ukázali sa aj pekné kapry

NKasura - Profil | Po 6.7.2015 11:36:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Starc55 >> Ahoj,ja ti napíšem recept na pravý maďarský hovädzí guláš: potrebujeme-2kg hovädzie predné /kližka,alebo pliecko,stahno/,udená slanina,5 veľkých cibúľ,3papriky,3rajčiny,2mrkvy,2petržleny,80dkg hríby,4dcl suché červené víno,2ks bobkový list,5-6 strúčikov cesnaku,mleté čk,soľ,masť,mletá paprika/domáca/,piros arany-v tube,materina dúška alebo majoránka ,1 feferon postup-slaninu pokrájame na kocky pridáme trocha masti a slaninu vypečieme na miernom ohni,pridáme pokrájanú cibuľu /veľa/ a smažime do zlatista,pridáme pokrájané mäso a dusíme kým nechytí bielu farbu za stáleho miešania,potom kotlik z ohňa odstavíme,počkáme kým prestane vrieť a nasypeme kvalitnej čp a zamiešame/asi 20 sec/ potom nalejeme vodu/málo/,len tesne zaliať mäso,dáme bobkový list,mleté čk,paprikový krém/piros arany/,dáme kotlík na oheň a na miernom ohni dusíme aby sa spodok nepripaloval často miešame,pridáme papriku paradajky, pokrájanú mrkvu , petržlen a hríby, dolivame troškou vody a vínom,šťava musí byť na konci hustá inak je to gulášová polievka,pridáme feferon a dusíme kým nie je mäso mäkké,pri konci pridáme roztlačený cesnak a materinnú dúšku/alebo majorán/a solíme až pri konci inak mäso zostane tvrdšie,podávame s varenými zemiakmi,alebo s čerstvým chlebom a zapíjame s pivom,vyskúšaj neobanuješ,dobrú chuť.

NStarc55 - Profil | Út 28.4.2015 18:30:21 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak už ho mám taky - ve smaltu. Zatím jsem vařil jen svařák, ale už se něco chystá. Nějaká akce. Ještě sehnat nějakou divočinu na gulášek. Určitě se pochlubím, jak jsem dopadl. Asi mě to bude moc bavit.
I doma.

NKasura - Profil | So 23.8.2014 11:05:28 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zo včerajšej rybačky,samozrejme nechýbal ani kvalitný guláš a nejaké vínečko

NLauri - Profil | Ne 27.7.2014 20:13:10 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

a bylo hotovo

NLauri - Profil | Ne 27.7.2014 20:09:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

zalít vodou a zamíchat
pořádně přitopit
nechat vařit
když vše změklo, přidal jsem zvířátkové těstoviny

NLauri - Profil | Út 3.6.2014 14:48:48 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jurasoft >> je to paráda. I když jezdím na chatu, tak si připravím maso doma. Pak už jen nakrájet cibuli, do zlatova (spíš do hněda) osmažit, přidat naložené maso a guláš je skoro bez práce.

NLauri - Profil | Út 3.6.2014 13:39:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jurasoft >> já mám klasiku a jsem spokojený.
Jen ten stojánek mi ještě chybí :(

NLauri - Profil | Út 3.6.2014 8:06:35 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

PYTLAKS >> tak to děláme s pivem :)

NLeos - Profil | Po 19.5.2014 12:02:15 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak, zase jeden kotlik jineho typu :-)

NLauri - Profil | Pá 16.5.2014 11:33:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdravím kotlíkáře,
narazil jsem na jeden kotlík na aukru
http://aukro.cz/kotlik-pozink-i4215535488.html
já už mám. Tak kdyby měl někdo zájem, tak na to mrkněte.
Kotlíkům zdar

NGRUPA - Profil | Ne 20.4.2014 17:27:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já dělal letos jen nudle, :-) a na butanu. :-))
Byly good!
Hlavně mi nedávej poděkování, nerad bych na tom byl jak některý "buzny" na MRKu, co si dávaj v jedné diskuzi poděkování za fotky macešek, bábovek a jinejch kravin, jeden druhýmu, navíc to s tímhle webem příliš nesouvisí.
Beru jedno dvě v jedné diskuzi, ale ti úleťáci co si jich nasypali 1000+ za kraviny..., to je něco, čeho se nijak zúčastňovat nehodlám.
Když dostanu poděkování, potěší, ale čeho je moc, toho je moc...