Rybářské prodejny - Praha

Jak jste spokojeni s nákupy v pražských obchodech? Vaše zkušenosti s nabídkou,šířkou sortimentu, cenami a jednáním prodavačů? Zaujalo Vás něco, co jinde není?
Kritizujte, stěžujte si, ale i pochvalte dobré služby.
Hlavně slušně, díky.
časem bude i anketa - vaše návrhy na nej prodejnu v Praze jsou vítány
Autor diskuse: grizzly72 - Profil , 18.3.2010 všeobecné - ostatní

vaše nejoblíbenější prodejna

A) Raven Čestlice8%

B) Tomi-Korda14%

C) Black Bass34%

D) Kapr. speciálka Sluneční námestí6%

E) Fish-Pro Horní Počernice9%

F) Zelenka - Francouzská ul.8%

G) Zlatá rybka - Lidická6%

H) Ryb. prodejna - Žateckých5%

I) Ryb. prodejna - Podolí6%

J) Gammarus3%

Od 21.3.2010 hlasovalo 64 čtenářů.

KOLIBŘIK - Profil | Pá 19.3.2010 10:22:44 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

grizzly72 - >> Zdravím.Pražské rybářské prodejny ,tot otázka vážně velice zajímavá.Já to pojímám tak jako každý Pražák.Má své oblíbené krámky kde mu je dobře a přijemně.Podle druhu svého rybářského vybavení popřípadě prodeje živých nástrah.Pokud však potřebuje něco specielního nebo si chce udělat v něčem jasno navštívý jinou speciální prodejnu.Dá se to přirovnat krásně třeba k tomu kam rád v Praze chodíte na pivo.Je to stejné.Kde mají nejlepší a kde vám chutná a je vám dobře.Ale i já mám v Praze své rybářské obchůdky kam rád zajdu jak při nákupu dovybavení tak pokecat s přáteli a porozhlédnout se po něčem novém zajímavém.Ten pro mne nej je ve Francouzské ulici.Je to speciálka ale já vní najdu a dostanu apsolutně vše.Navíc jí vlastní můj spolužák ze školy a z vojny je to prodejna Václava Zelenky.Dělají mořký rybolov a vláčení ale má tam absolutně vše.Tam já nakupuji bižuterii a živé nástrahy.Pokecáme dozvím se ůplně vše co je nového v Praze na trhu ve všech rybářských prodejnách.Pokud však chci něco od Sportexu jelikož vlasním podstatnou část všech prutů nebo od Colmica musím do jejich autorizovaných prodejen To samé je s Shimanem ten se ted přestěhoval ze Slezské přímo na Francouzskou.Tak to jsou ty oblíbené.A pak je ta druhá část o které taky vím ale zajdu tam jen občas na kukačku.To abych naztratil přehled.Jeden takový Jarmark je Na Manínách. V Nuslích na Bělehradský atd.Ták a to jsou ty kde špatně točí,myslím to pivo.Vážně příteli strašně záleží na tom jak vám v tom krámě je a jestli jste spokojen s tím co chcete.Já jsem z té generace kdy po celá dlouhá léta nebylo k dostání vůbec nic jen velmi ůzký okruh rybářských věcí.Proto jsme dnes spokojení můžeme si vybrat svou prodejnu a v ní apsolutně vše.Pokud jsou samozřejmě finance.Hodně věcí však nakupuji přes internet od soukromých osob a to jak věci na vybavení tak i krmění.

jarda 2004 - Profil | Čt 18.3.2010 22:55:11 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Na kaprařinu jednoznačně Tomi Korda naprosto bez konkurence fajn obsluha dobré ceny. Na feder a drobotinu Black Bass majitel dělal závodně plavačku a je v pohodě a rád a dobře poradí.
Tyhle dva obchody snad znají všichni rybáři z prahy a na jejich sortimentu a přístupu k zákazníkovi to je znát.

Bela - Profil | Čt 18.3.2010 17:11:41 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak já pravidelně nakupuji v Black Bassu kousek od Jiřáku. Vybavenost je dost slušná a musim říct, že pan majitel je naprosto skvělej člověk. Rád poradí, pokecá a nakonec přihodí slevu nebo něco zdarma.Takže naprostá spokojenost.Jinak jednou jsem vyzkoušel Cormorana na Průběžný a tam nevim sám, jestli jsem přišel v nějakej špatnej čas, ale přišlo mi, že všechny základní potřeby byly dost vybraný.....