eXpressky od Mika

Ahoj,
ńa letošní sezonu chci koupit asi 2 pytle od mika, konkrétně něco z eXpressek. Můžete mi prosím poradit, jakou příchuť zvolit??
Díval jsem se na Ananas N-BA a na Patentku. Co vy na to_?
Díky za odpovědi :))
Autor diskuse: Florish - Profil , 11.2.2010 kaprařina - nástrahy, návnady

Jakou příchuť z expressek ???

A) Ananas N-BA53%

B) Patentka9%

C) Brusinka12%

D) jiné26%

Od 11.2.2010 hlasovalo 230 čtenářů.

Michal Kučera - Profil | St 1.9.2010 19:18:24 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Florish >> Ananas N-BA je velmi specifiká příchuť...na mnoha vodách je skvělá, ale jsou vody (nebo okolnosti), kde to na ni nejde...v tom případě doporučuji jinou příchuť (Oliheň, Půlnoční pomeranč,...) a záběry se určitě dostaví...ten bílý povlak jsou kvasinky, které se postupně objevují na povrchu...podle našich i zákaznických zkušeností to na účinnost nemá vliv, naopak, kluci si na závody berou vždy ty "nejbělejší" eXpressky

megalodon - Profil | Út 31.8.2010 21:35:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Florish >> Já na maxcarp chytán už druho sezonu a zatím dobrý:-) I když nejsem žádnej odborník... i ten Richworth (konkrétně royal plum) mám vyzkoušenej a taky na to jdou-sice žádní obři,ale jdou:-)
Mika jsem neště nezkoušel, tak nemůžu soudit...

yvana - Profil | St 2.6.2010 9:03:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Florish - >> Podívej se po diskusích,snad na všechno vyrobené boilis se něco chytlo,když tak koukám,tak ty velké kapry nebyli chycené na jeden druh,ale na desítky druhů.Myslím si,že tím co vnadíš,tak máš šanci něco chytnout.Ano jsou druhy na studenou vodu a na teplou a na dalších plno věcí záleží,ale ty musíš věřit na to co dáváš,že chytneš.Minulý týden mám zážitek:-na jedné straně ostrůvku zakrmeno franfurskou klobásou,z druhé strany mušle,jezdilo to dobře z obou stran,ale jakmile se dala nástraha mušle a házelo se to na zakrmené místo franfurskou klobásou,nebyl záběr.Tyhle dvě místa byla od sebe vzdálená 25metrů.

mabode - Profil | Pá 19.2.2010 18:44:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ja chytal minuly rok na ten ananas N-BA a musim rict ze je to pecka..kapru na to bylo mraky..jedine ti to doporucuji,vim o cem mluvim a temer tutovka:)

Michal Kučera - Profil | St 17.2.2010 18:20:36 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Florish >> výuka kaprů není na rozdíl od lidské povinná, jak jsem po douhém bádání zjistil, někteří kapři vůbec nechodí do školy, a co je ještě horší, ani do jeslí! Podle toho to někdy ve vodě vypadá. Kapři si v klidu hulej někde za školou a rybář jim tam může házet pozlacený koule, samozřejmě zbytečně! Ale jinak se toho neboj, mají i jiné vlastnosti, třeba mlsnost a zvědavost. Díky nim sežerou občas i to, co nikdy neviděli. když se pak nějaký z nich na takovou nástrahu chytí, pronese jen obvyklé: "Tak tohle sem ještě nežral"!

paulis - Profil | Út 16.2.2010 19:22:44 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Florish >> pozue s ultrredfiš anana N-BA chytám rád na smrady,Koupil jsem si kilovku jen tak a byl stoho pěknej kapr.

TribalXT - Profil | Čt 11.2.2010 20:18:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zober z každeho trochu a uvidiš neda sa presne povedat ake boilii ti bude fungovat zaleži na vela faktoroch niekde možeš hodit boilii čo nachytalo 100vky kaprov na 100vkach jazerach a zrovna na tej tvojej vode nechytiš ani šupinu.Tak vela zdaru.

foxxx - Profil | Čt 11.2.2010 20:11:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Florish >> Ahoj,pokud jde o MikBaits,tak nejraději jsem minulou sezonu používal slanou ančovičku a z jara zkoušel Ananas N-BA...jinak jedničkou bylo u mně boilií od firmy Mainline:-)
Prosím Tě,za jakou urážku dostal mi-ku červenou kartu?!:-(

kaprarK70 - Profil | Čt 11.2.2010 18:22:15 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Florish >> jen se ptej to by jsi musel týden hledat ve starých análech taky to nechápu furt tě někdo odkazuje na archiv nejsem v důchodu abych si četl tisíce témat a hledal......když to potřebuji vědět tak to hodím na první stranu a lidi radte néééé?