Výrobky Jita Fish - zkušenosti

Má někdo zkušenosti s výrobky firmy Jita Fish? Za všechna infa dík.
Autor diskuse: Bobertik - Profil , 1.2.2010 kaprařina - nástrahy, návnady

fbc - Profil | So 28.1.2012 15:11:45 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Prečítal som si to komplet celé a ...zadávatel otázky sa chce niečo dozvedieť a namiesto toho mu tu viacerí píšete hlúposti a navyše je naozaj inteligentné drancovať tu firmu o ktorej skoro nič neviete a ešte úbohejšie je hodnotiť výrobky slovami....nebudem ich opakovať.Ved ked sa chcem(musím) vyjadriť stačí-mám(také a také skúsenosti)-alebo nemám a hotovo.Je dobré že vznikajú stále nové firmy a máme si z čoho vyberať,niektoré vydržia iné zaniknú-samo sa to vyselektuje.Je mi jedno aký majú názov alebo farbu stránok a či je to podobné-(JT,MK,KN...)-tak otázka neznela!!!
Nemám síce skúsenosti s firmou Jita Fisch pretože nechytám na komerčné boilies ale mal som chuť sa vyjadriť a Bobertikovi držím palec nech sa niečo dozvie aj o tom na čo sa pýtal.

Makrelobíjec - Profil | So 28.1.2012 15:06:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bobertik >> Jasny su rád .žes to uvedl na pravou míru dost bylo tady osočování měl bys za to udělovat karty. Nevim o co komu de založils otázku jako každej druhej chtěls nějaky informace a najednou je to špatně a už tě pomalu pasovali na generálního manažera firmy Jeta :) tak bys za to měl dostávat podíl ze zisku :))))) A to ,že je název značky Jita Fish podobná z Jet Fisch a co jako ? Je to přeci uplně jíná značka a nevidává se za ni. Chtěl byh vidět toho vola ,kterej si omylem objedná Jita místo Jet.Jasně tady majitel Jita vysvětlil proč se tak jmenují. Možná si od nich taky něco koupím a pak dám vědět jak jsem byl spokojen .

dabell - Profil | So 28.1.2012 15:01:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bobertik

Děkuji a souhlasím, jen mě prostě štve, že některý lidi nemaj co napráci a hází kolem sebe špínu. Asi jim to dělá dobře a možná za to mají i prémie. Ne všichni! Jsem ráda za každý názor, protože tím lépe se pak dají výrobky zkvalitňovat.

TWIN 69 - Profil | So 28.1.2012 14:27:42 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bobertik - >> Ahoj,nejlepší bude to vyzkoušet u vody a máš klid.Šak Tě to bude stát pár korun a jednu sezonu zkoušení.Hromada lidí by se divila,kolik malých výrobců dělá krmení pro ty velké.O tom ale psát nebudu.Vím o tom dost a nechci zbytečně dávat podněty pro vášnivé diskuse.
Takže za mě bych poradil vyzkoušet v praxi a zjistíš sám nejlíp jaká je kvalita matrošu od této firmy.

PYTLAKS - Profil | So 28.1.2012 11:45:16 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

otázka zní-jita fish-zkušenosti,tak probírejte zkušenosti a né reklamu,osobně jsem o té firmě slyšel poprvé až v této diskuzi,neznám spoustu firem co vyrábí boilí a to z jediného důvodu bižuterii nakupuji ve sp a sypké od jt a tekuté od nb a jsem spokojen a nemám důvod vyhledávat jiné prodejce a to že se někdo jmenuje podobně jako někdo jiný mi vůbec nevadí a ani nijak nepobuřuje a navíc je mi to fuk,vždyť tady jde o výrobek a né název firmy či výrobku,přiklad: firma sony pak se rozšířil trh práce a kolik vzniklo firem co měli zabudované v názvu sony a každý věděl o co jde,kdo chtěl si koupil sony a druhý něco ušetřil a koupil si intersony tak to vidím z pohledu nestranného čtenáře téhle úplně jinam směřující diskuze

Dan.J - Profil | Po 10.5.2010 20:19:23 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bobertik - >> Ahoj,letos jsem si od nich objednal. Pomeranč-20mm 5Kg. 18mm 5Kg.Brusinku 20mm 5Kg. 18mm 5Kg.Ananas+česnek+játra 20mm 5Kg. 18mm 5Kg.Kaviár+hruška+česnek-20mm2.5Kg. 18mm 2.5Kg.No tak jsem zvědav protože k tomu mám i dip.Jinak jednání s touto firmou je opravdu na úrovni,po telefonátu jsme se dohodli že mi přiveze vzorky (měl cestu kolem mého bydliště).

don Ferrari - Profil | Út 2.2.2010 8:56:35 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bobertik >> koupil jsem od nich pelety jahoda a oliheň ale chytal jsem na ně pouze 2x, na jahodu 1x kapr kolem 50cm a na tu oliheň jsem měl asi tři taky tak malé, tam kde jsem chytal snad větší ani nejsou, loňi jsem se vrátil k rybařině po X letech, tak oblast "Boilies/Pelety" jsem zatím poznával.

Slavík - Profil | Út 2.2.2010 8:25:27 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bobertik >> Já tu taky nejsem nějak dlouho a po pár dnech jsem si zadal otázku na prut co mě zajímal na štěstí to byla taková srágorka že se do mě nikdo nenavážel :)) Tady to chce klid a na něco prostě nereagovat.K tvé otázce,myslim že moc lidí to odzkoušené nemá a možná se jim ani nechce sem něco psát,bojí se reakce!? Bejt tebou něco si vyberu čemu věříš koupim a zkoušim si to sám,stejně na každé vodě funguje trochu něco jiného,dobře vyber místo,pohraj si s montáží a trpělivost kapry přináší :)) Ať se ti daří...

Zmáťa - Profil | Po 1.2.2010 20:25:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jarda 2004 >> To je dobře, ne? Čím víc jich bude, tím větší konkurence a tím i lepší ceny ;o)

dabell - Profil | Po 1.2.2010 19:11:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vážení pánové,nikdy jsem nikam nedával žádné "reklamní taháky" a ani nemám zapotřebí někomu lést do...Rovněž tak,neměním trofejní kapry za pytlík boilies atd.Jsem obyčejnej rybář s 30ti letou zkušeností(ne z Maďarska a pod.)Kdo si myslí,že takovéto téma vyvolává někdo od nás,je na omylu.Jako jednatel firmy žádám autora této "diskuse" aby ji okamžitě stáhnul pryč!!!A co se týká nástrah a návnad firmy,rád Vám zodpovím jakýkoli dotaz a to bez slov jako SUPER,BOMBA,kapří zabiják a pod.Pokud máte nějaký dotaz,napište.
S pozdravem Hnilička Jiří JITA FISH

Červené karty: peterson