rozdil mezi domacim nebo kupovanym boili

pozorujete rozdil mezi domacim nebo kupovanym boili a jdete po tom co vam napisou a vychvali prodejci nebo hledate svoji cestu?
Autor diskuse: alda2211 - Profil , 8.8.2009 kaprařina - nástrahy, návnady

kalaban - Profil | Ne 9.8.2009 18:03:45 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Docela by mne zajímala voda, kde je opravdu nutné krmit 5 a víc kg denně. Kde je taková koncentrace velkých ryb, že tam spíše nenajedou malé ryby a vytlačí tím těch pár velkých? A chytám na boilis proto, abych chytal 50-tky? Na to je přece mnohem lepší vařená kukuřice...Osobně chytám zásadně na domací výrobu, ale nikomu nezazlívám pokud chytá na komerční věci! Plně respektuji, že někomu to vyhovuje a věřím, že drtivá většina renomovaných značek je i velice kvalitních.
Ale pro mne osobně je vymýšlení dalších a dalších kombinací činnost radostná a uspokojení z chycené ryby o to větší.
Navíc je i pravda, že reklamní řeči některých výrobců mne kolikrát opravdu pobaví.....speciálně ta pohádka o dokonalé "výživnosti" pro kapra...:o) Kolik procent z přirozené potravy tvoří zrovna naše boilies? :o)))

Rashid / burakovej pisingr:0))) - Profil | So 8.8.2009 21:32:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Petr.J >> to mas recht. Kdysy jeste na skole jsme se v Potravinarstvi a vyzive ucili, ze vesmes veskera hniloba je jen dalsim stupnem zrani v prorodnim prostredi se vyskytujici naprosto prirozene. Je jen otazkou jake organismy a na jakem stupni vyvoje je jsou schopni pozrit, nektere ti rozvinutejsi: ryby, obojzivelnici, hmyz a nektere uz jen bakterie, nic neprijde nazmar, boj o preziti je nekonecny.... Kdysi, nasi predci se taky prilis neohlizeli na freshovost sve stravy...

Skála - Profil | So 8.8.2009 19:40:56 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jdu svojí cestou,ale neodmítám poznání nového.Chytám jak na vlastní,tak i na kupované směsi,nebojím se chytat ani na hotovky,beru bolie jako prostředek k ulovení kapra a nic jiného už v tom nehledám.A co se týče reklam a propagace ruzných firem,na to kašlu. Dobré zboží si cestu ke mně najde. Sám si vyzkouším jeho funkčnost.A kdybych měl nad tím vším přemítat,tak bych za chvíli nevěděl,na co chytat. Ale experimentovat je zdravé, jen tak moct chytat na všechny čtyři klacky.

Červené karty: paulis