Zavedem si cenzuru?

Asi budu během diskuze označen za přecitlivělého nebo alibistu, ale stejně mi to nedá.
Rubrika Můj lov by měla dle mého být o hezkých, popřípadě zajímavých, úlovcích a já si myslím, že fotka ryby na zakrváceném prkýnku popř. novinách hezká moc není. Takže se ptám cenzurovat či nechat být?
Pozn.: Sám několik ryb ( 10-15 ) během roku zblajznu.
Autor diskuse: JPB - Profil , 5.8.2009 všeobecné - ostatní
1 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NEl Duffus - Profil | Čt 6.8.2009 12:14:27 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Iwanhoe- poč by bylo nepřímé vnucování chyť a pusť mladým nesmysl?? Určitě je dobré, aby o tom věděli a stejeně bude na nich jak se zachovají. Nejde mi o 100% CaR, ale o to, že nezabijou všechno co chytěj, jako to viděj u dědečka s krmítkem. Kterej zabije všechno už z podstaty, protože je na to tak zvyklej...
Ještě k tomu co jsi psal níže - ona nějaká cenzura bejt musí, jinak by se Mrk zhroutil a to mám na komouše stejně negativní názor jako ty...

Nbenefit - Profil | St 5.8.2009 14:00:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Když se nad tím zamyslím, zhruba 90% mých úlovků končí zpátky ve vodě. Jenže foťák k vodě nenosím, fotky mobilem nic moc, takže jediný slušný fotky mám ze zahrady. A když už se nějaká ta ryba ke mě domů dostane, dál si plave u mě v jezírku, nebo končí na grilu. Z toho důvodu tu moc fotek jednoduše neprezentuju. Asi bych jinak dostal přezdívku vydra revíru. Ono je to tu zvykem, když někdo cvakne rybu skoro na talíři. Nicméně souhlas s tím, že fotka s rybou na prkýnku není nic moc. Prasata si při porážce taky nikdo nefotí.

NMalda512 - Profil | St 5.8.2009 13:43:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Programátor >> Nechtěl jsem nijak reagovat, ale nedá mi to. Proč napadáš JPB za jeho otázku nechápu. Pokud se ti líbí fotky ve stylu hromada krve, a koupelnové focení vykuchných ryb u zrcadla , a nebo mrtvoly obalené listím a blatem tak je to jen tvoje věc. Ale pokud rybaříš a chceš se pochlubit pěkným fotem s pěknou rybou tak bys měl mít trochu ucty nejen k rybě , ale i k lidem kteří budou tvé zaslané foto prohlížet. Co se týče zadání otázky tak mi přijde velmi dobrá. Nikoho v ní nenutí a ani nepřesvědčuje k nějakým závěrům. Jde pouze o konstatování. A nebo tato fotka je ti bližší?

NLion - Profil | St 5.8.2009 13:23:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

JPB >> Ahoj plně s tebou souhlasím mě se osobně taky nelíbí fotka ryby jak je doma na prkýnku nebo je focena na zahradě-tzn příprava na pánvičku.Tohle by do rubriky muj lov nemělo patřit v tomhle s tebou souhlasím.Měly by se tam dávat ulovky přímo od vody v krásném prostředí.

Niwanhoe - Profil | St 5.8.2009 10:21:24 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Martin M. >> a co soutěž o nejhezčí fotku měsíce ....

NSalmon - Profil | St 5.8.2009 9:53:26 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Některé fotky v ML jsou opravdu někdy jak z amerického filmu. Samá krev a plno mrtvých:-) Ale na druhou stranu, jak stanovit pravidla, aby přispěvovatel věděl, kdy je už fotka na cenzuru a kdy ještě projde?
Hodně by pomohlo, kdyby se v ML dalo na příspěvky druhých reagovat, ale to by pak ML byl zahlcen jen urážlivýma hádkama a informace o lovu by se tam jen těžko hledaly.

NNeznaboh:-D - Profil | St 5.8.2009 8:50:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nevím jestli bych to nazval přímo cenzurou, spíše fotky hodnotit podle obsahu. Ať už jde o humánost ,která si myslím by měla být přítomna. Protože, on pohled na zuboženou rybu,které valí krev ze skřelí,rozbité hlavičky,apod.není si myslím "normálnímu" člověku zrovna příjemná. Když už budu mluvit za sebe 100násobně raděj se podívám na malou rybu,která je třeba držená v dlani,než na kapra který leží na zemi a valí s něj krev-viz.foto níže... Takže cenzura určitě ne, lepší volba ano. Vím,že mi mnozí řeknou,že mezi tím rozdíl není,ale v mých očích určitě ano.

NMartin M. - Profil | St 5.8.2009 1:56:28 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Salmon >> Vsimni si, kolik se zacalo objevovat fotek okounu drzenych za spodni celist - proste to ti rybari nekde videli (treba v mujlov), prislo jim to normalni a tak to kopiruji na svych fotkach. Nebo okouni navleknuti pres skrele na vrbovem prute, sumec poveseny na zebriku, plavackar lezici na boku za podberakem plnym ryb, kaprar s ksiltovkou dozadu po pas ve vode atd. atd. To jsou vsechno sablony, ktere se kopiruji. Nektere sablony jsou ok, jine ne a ted je na nas, jestli nektere z nich budeme vyrazovat, protoze nechceme, aby je nekdo dalsi napodoboval.