Koblov - změna majitele?

Neslyšeli jste něco o změně majitele na soukromce Koblov?
Autor diskuse: slamakos - Profil , 28.11.2008 kaprařina - revíry, cestování

Uvítali by jste změnu majitele na Koblově ?(ti co máte zkušenosti)

A) ANO81%

B) NE19%

Od 28.11.2008 hlasovalo 141 čtenářů.

Martin... - Profil | Pá 7.5.2010 14:48:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

slamakos - >> zdarec Koblov mi přijde spíš takové akvárko, kde si chytne rybu každý, proto mě to tam nějak extra neláká...mám radši revíry, kde je složitější rybu vytáhnout (menší počet, složitost revíru apod.)...docela mě udivuje, jak někdo může srovnávat Koblov s ostatními revíry a že je to tam lepší (pro ty, kdo si chce zachytat, tak je to dobrá volba, ale pro toho, kdo chce kapra přelstít, tady to pro něj nebude). Znám pár lidí, co sem jezdí, nestěžují si na majitele, s kapry jsou moc spokojení a když dojedou na jiný revír, tak očekávají, že budou chytat stejně, né-li líp a tímto pak zavrhují jiné revíry, které jsou krásnější (aspoň zbyde víc místa pro mě :o)) Takže když to tak shrnu, tak na Koblov určitě nezavítám, podle mě je to revír, kde chytne i ten největší blbec rybu přes 10kg a to není něco pro mě :o))

dosec - Profil | Čt 6.5.2010 9:36:42 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

byly jsme tam s kamoši dvakrát pod bivakem a bez problémů.Letos jsme tam chtěli jet znovu tak se kamoš snažil to objednat pro sichr s větším předstihem telefonicky.Chtěli jsme opět místo pod bivak tentokrát už konkrétní úplně vzadu u hráze,ale pán se kroutil,že to nejde,že nás posadí tam kde to bude volný až dojedem.Přitom by stačilo si to poznačit do toho deníčku co si to píše.Takže to nakonec padlo nejsme zvědaví sedět někde mezi chatkama jednou se nás tam snažil vecpat.
Co se týče místního řádu tak s tím nemám problém a nepokládám to za buzeraci,na většině soukromých revírů hodně podobné ne-li stejné.Komu se takové řády nelíbí tak ať,na soukromáky nejezdí.

slim83 - Profil | St 5.5.2010 19:23:10 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

petrův zdar!!!!!
dnes jsme se vrátili z koblova kde jsem se zařekl že zkusenosti z rybníku a především ze sklenaříka který je buťo majitel (to snad ne) nebo v pronájmu.
za svůj život jsem potkal hodně volů, ale pan sklenařík, to je něco neuvěřitelného. chápu pravidla rybníku(návazce, háčky atd...to je věc majitele a každý to musí respektovat) ale ten zbytek..???!!! absolutní nezájem a lidi, jen buzerace a to v tom největším možném kalibru. bohužel jsme nemeli echolot, takže jsme zkoušeli naslepo..chata 4,5. po 4 dnecch neustáleho krmení nám dali doporučen rybáři kde a jak máme zkusit lovit....:) byli jsme za největší blbce....sklenařík dokonce chodil vedle nás chtěl po svých známých at nás kontrolují jestli nekrademe ryby....na to jsem nemel slov....vedle nás byli kluci z polska. zkoušeli nám dávat vybrané krmení at ho vyzkoušíme, no prostě rybáři kteří pomůžou. dojel vedle nich člověk který se zná s tím ......(sklenařík) a bylo hotovo. označil jim místo kde můžou chytat a na jejich místo kde si za 3 dny zakrmili velkým množstvím si zavezli oni. nakonec to vygradovalo tím, že těm polákům prosstě odvezl bojku a hodil si ji k chatě. polák se nasr.. vystartoval po něm a prostě mu jednu natáhl. nedívím se mu ani trochu..měl jsem chut mu dát taky. ten smozřejmě zavolal toho ubohéhé sklenaříka který dal polákům takové matté že jsme měli po chuti myslet na nějaké ryby .....bohužel to nejde popsat, to pokud nezažijete tak si to nedokážete uvědomit a ani to pochopit. zkrátka a jednoduše, kdo není sklenaříkův vlez do ...... tak hotovo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

je to velká škoda, protože jinak je to nádhérný rybník plný krásných ryb. ale bohužel když je sklednařík (promiňte mi ten výraz) vepřová hlava, vodě a rybářům to velice škodí!!!! až se trochu zpamatuju z našeho výletu, dodám další informace. ryby jsou o klidu a odreagování se...tam to díky němu a jeho kamarádech neplatí. pokud se tam ale vydáte, tak hodně štěstí, rád podám i informace kde chytat protože od reného se je nedovíte...... :)

LukTom - Profil | Ne 30.11.2008 19:54:20 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Omlouvám se za muj názor těm kterým bude proti srsti ale na Koblově jsem stravil 3 sezony jako klubový člen takže od jara do zimy skoro každé volno o rybách tahle debata není to chran ruka, kapři jsou na této vodě opravdu v dobré kondici a nejen kapři ale i ostatní druhy ryb.Teď neco o panu Sklenařikovi Každy kdo tam je tráví týden za rok na této vodě nebo 2x do roka nemůže vedět co se děje kolem vody během celého roku, to že pan majitel někoho skontroluje je správné, to že hledí na šetrné zacházeni s ulovenýma ryba je taky spravné, jak by to taky vypadalo kdyby co kapr byl bez šupin, zaplísněn a s roztrhanou tlamkou, to je jeho povinost dbát na dodržování daných pravidel.Ale ted k tomu co jsem chtěl napsat, jak jsem víše uvedl stravil jsem tam 3 roky a muzu vám s jistotou říct že po posledním zakoupení roční povolenky na tuto vodu kdy jsem si ji zakoupil v dubnu tak jsem jí v květnu odevzdal a to i přesto že jsem dal jako každy rok za ni 5tis.a to s jednoho prostého duvodu a to, že pan majitel v každém vidí potencionálního zloděje ryb i když jsem za tu dobu neviděl někoho scizit rybu ale to nebyl buvod odevzdání povolenky ten nastal až ve chvíli kdy byla na mě poslaná kontrola né v podobě pana majitele ale jednoho straršího jakoby porybného pana (Alfréda)stím že nesedím u prutu, že je nehlidám, že když mi zabere ryba tak než doběhnu k prutum tak kapr dostane šok a už se stoho nespamatuje, v tu chvíli jsem nevahal a ukončil do té doby spokojený 3letý rybolov a vím že mě tam už nikdo neuvidí.At mi řekne někdo s vás co tam jezdí jak to dělaj když jsou v chatkách či bivacich že oni nemusí sedět u prutů, nebo to jsou takové místa že tam ta ryby ten šok nedostane!Je to totalní hovadina!Tak jako sekaní trávy hostům skoro pod nahoma křovinákem, mě osobně by to vadilo kdybych někde přijel na týden si odpočinout od pracovního shonu a někdo by mi od samého rana hrkal křovinákem pod stojanem či kolem bivaku ale byla povinost nás klubových plnit takhle brigádu a můžu vám řict že hodněkrát jsem byl poslán okolníma rybářema tam kde bych neposlal ani psa:(Mohl bych psát do nekonečna ale už tuto vodu beru za uzavřenou kapitolu a nechci tady pomlouvat za zády a kazit vám debatu a popisovat celou stránku o této "skvelé" vodě

Gočik - Profil | So 29.11.2008 11:00:01 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Mám známého co uvažuje o koupi tohoto rybníku tak uvídíme jak to dopadne, ale pokud by to vyšlo tak se všichni těšte na příjemné změny!!!