Role policie ve vyšetřování kauzy Bečva je zarážející, míní novinářka Zuzana Vlasatá

Kategorie: Všeobecné

... Deník Referendum havárii na fenolové jednotce Dezy mimo jiné doložil i pomocí fotografií, které fenolovou jednotku po havárii zachycují. „Vyvolalo to řadu reakcí, zájem novinářů od nás i ze zahraničí. A čekali jsme, že se na nás obrátí i policie, kriminálka Vsetín,“ říká Vlasatá. „Ale uplynuly dny, uplynuly týdny. A stále nic.“

A tak novináři z Deníku Referendum napsali policii e-mail, že mají k dispozici i informace, které v článcích nebyly, protože je jako novináři nedokážou doložit, ale mohly by být důležité pro vyšetřovatele, s tím, že policie má určitě metody, jak informace ověřit.

„Pak jsme policii volali, nechávali kontakt. Týdny se nic nedělo,“ líčí Vlasatá.

https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/role-policie-ve-vysetrovani-kauzy-becva-je-zarazejici-mini-novinarka-zuzana-vlasata

MAXXSKATER, 14.1.2023

Diskuse k bleskovce

eskymak Mrakomor - Profil | Ne 15.1.2023 19:14:56

Honza7 >> Honzo, bohužel - je to fakt až k neuvěření, kdyby tomu člověk tak nějak onlajn nepřihlížel. Představ si že jsem to řešil s člověkem od pčr který mě sám nakontaktoval a oni si ani nevyžádali kdo z rybářů chytal třeba ten den na tom revíru že..? :) To je celé taková účelovka, k nevíře.

Už jen chybí k dokonalosti jen nařknutí, že to vlastně řešíme a že se to rozdmýchává jen proto, aby se ten kokot nestal prezidentem. (a fakt pevně vařím že nestane)

Honza7 - Profil | So 14.1.2023 13:53:28

Tady lze pouze dodat ( pokud jsou všechny údaje uvedené v článku pravdivé ), že u takového vyšetřovatele bych si nenechal vyšetřit ani krádež ukradené propisky. Je s podivem, že takový člověk vůbec může dělat u PČR.
Je vhodné takových jedinců se u PČR jednoznačně zbavit - věc předat GIBS ( snad by se už po tolika letech mohlo kápnout na to jak to v zákulisí bylo rozdáno ).