Krmení Dragon



Kategorie: Návnady a nástrahy

Krmení Dragon jsem objevil na trhu teprve před pár týdny. Nevím, jak dlouho se vyrábí ani jak dlouho se k nám vozí, pro mne to bylo úplně neznámé zboží. Koupil jsme si pár pytlíků a vyzkoušel si je. Bylo za levný peníz a ryby na něj pozitivně reagovaly. Začal jsem se o něj zajímat více a ke svému překvapení jsem zjistil, že těch pár pytlíků, co leželo v obchodě na zemi, je jen zlomek z produkce značky Dragon - viz web výrobce - jsou tam stovky různých výrobků, surovin a ingrediencí.

Mohu popsat jen to, co jsem zkoušel:

Dragon XXL Kapr - velmi hrubé krmení, tak hrubé jsem nic jiného neviděl, fakt kusy zrn kukuřic, celá zrnka konopí a dalších semen. Vůně medového perníku, velmi lepivé. Asi by bylo rozumné hrubé částice před mícháním přesít a namočit je zvlášť do vody, aby se pořádně nasály. Stejně je nedostanete přes síto, až budete navlhčené krmení přesévat. Chytal jsem s ním na řece na feeder a dost dobré. Cena kolem 140 Kč za 3 kg.

Dragon XXL Cejn - strukturou podobné jako kapr, stejně hrubé, ale s vůní na skořicovém základě plus něco, co nedokážu identifikovat. Z těchto zkoušených podle mne nejslabší. Cena také 140 Kč za 3 kg.

Dragon Classic feeder - jemnější směs, méně pojivá, voní jako nutela - arašidy, plus trochu nějaké ovoce. 2 kg stojí 85 Kč.

Dragon Classic Cejn - jemnější struktura, menší pojivost, kořeněná vůně. Cena 85 Kč za 2 kg.

 

Klady a zápory

kvalita za nízkou cenu

široký sortiment

malá dostupnost

chybí reference

 

Martin M. - Profil, 25.5.2006