Příběhy Chyť a pusť - 6. Berounka

Máme tady v pořadí už šestý díl našich Příběhů Chyť a pusť. 👀 👍

Tentokrát jsme se vydali na řeku Berounku. Kluci vám představí top nástrahy a povypráví o svých úlovcích. 🎣

Příjemné sledování. 😉

Martin M. - Profil, 10.11.2020

Uživatel není autorem nebo spoluautorem tohoto videa.

Diskuse k tomuto rybářskému videu

Resco009 - Profil | Út 23.2.2021 21:17:46

Pozdě, ale přece. Video je skvěle natočené. Reklama a propagace...bohužel dnes je doba taková. Lid si to žádá.
Ale o propalování chytacích míst bych nemluvil. Berounka je dnes tak profláklá, až to není hezké. Jsem moc rád, že majitelé luk a polí kolem řeky dávají všude závory. Hodně lidí, kteří páchají u vody zvěrstva se k vodě nedostane. Za tohle drancování může nejvíce svaz a RS. Za loňský rok jsem neměl na Berounce kontrolu. A to jsem tam byl každý týden.Od Sýkořice, až po Plzeň. Ani jedna kontrola. Jasně, může to být náhoda, ale spíše není. Možná je to tím, že nechodím na vysezená místa, ale raději popojdu kopřivama někam dál.
Ale tahle videa a tato propagace je jen proto, že je po nich poptávka. Pro hodně lidí není rybařina o tom, si sednout k vodě a jen tak se dívat. I bez záběru. Pro hodně lidí je to o tom, naházet do vody co nejvíce krmení, projet co nejvíce km s echolotem a co nejrychleji odjet s rybou domů. Můžeme jim to mít za zlé, ale dělají jen to, co je jim tolerováno.

Specialista - Profil | Čt 14.1.2021 10:37:41

Jediné co můžeme je tvrdě ignorovat obchodníka. Což já třeba dělám u všech těchto hloupých propagátorů.

venybit - Profil | Čt 14.1.2021 10:13:30

Zakázal bych lovit ryby z člunů. Doba si to žádá. Proti rybářům z člunů s echolety, nemají ryby žádnou šanci. Vidím tokaždý rok jak na labi doslova drancují dravce z člunů. Rybáři na břehu potom nemají šanci nějakého chytit, protože tam žádný nejsou, hned týden po ukončení hájení, je to vybrakovaný.

Paul Delpiaz - Profil | Čt 14.1.2021 2:05:57

Přímo v těch místech na videu mám chatu a za 15 let co tam jezdím vidím rozdíl, jak se od rybářů zvedl tlak. Místy už se opravdu nedá sednout, chytá se celoročně od zimy do zimy a na dravce se tam stojí fronta. Dřív se šlo k vodě a za den bylo normální tam tu jednu mírovou štiku ulovit, ale teď je to tak jedna za týden a to má sotva míru. Tam jste o moc víc ani chytit nemohli, protože jich tam ani tolik nebude. Skoro se těším, až se vyhlásí NP Křivoklátsko a alespoň nějaká část Berounky bude bez bivakářů a aut zaparkovaných přímo u vody.

Honza Veber - Profil | Po 30.11.2020 9:54:15

nofish >> 👍ano..po šéfově památné hlášce, že ,,lidi na rybách jí konzervy,ale on na hauseboatu kachnu se zelím,, (ale dík těm lidem s konzervama,na to už zapomněl), si u nich už nekoupím ani háček...video má skvělou práci kamery,ale tohle už je vážně trochu přes čáru...

nofish - Profil | Ne 29.11.2020 19:51:51

Vlčice >> Byznys, kde jde o byznys jde ostatní stranou....

Vlčice - Profil | Ne 29.11.2020 18:20:01

Delat takto podrobna chytaci videa dravcu!!! z mist, ktera jsou potom lehce identifikovatelna, muze napadnout leda tak idiota.
Ackoliv ma toto video uzasnou kameru, je opravdu pekne vystaveno, chytat ryby umite, ja davam znamku za ctyri.

A klidne si pak jeste bezte poplakat na FB, jak Vam tady nikdo nerozumi.. ubozacci!!

Bulda 64 - Profil | St 25.11.2020 7:43:21

Teď pominu kvalitu videa po technické stránce.
Z takových předváděček, co jsme viděli, je mi vždycky smutno. V honbě za popularitou a preference firmy nebo jednotlivců propagovat jeden revír za druhým s poukazem na TOP místa- to je zlo...
Vždycky myslím na místní rybáře, kteří tam mají svůj klid a stav po návštěvě nájezdníků, kteří si normálně ani nenajdou chytací místo... a někdo jim prstem ukáže kam mají jít. Principiálně špatně!
Jako Vágner s Filipem na Lipně a Hrubka na Orlíku :-((( Nejen oni, nějak je tento trend dnes innn..
Asi jsem idealista, ale každý rybář by měl mít tolik sebevědomí a hrdosti, že si najde vlastní flek, kde je mu dobře.
Závěr videa vypovídá o všem. "Příroda je tu nedotčená a doufám, že tomu bude i v budoucnu"
No hoši, takhle určitě ne!!

cechura09 - Profil | Út 10.11.2020 14:24:36

Jako bývalý sumcař bych našel plno nedostatků, ale před způsobem natočení hluboce smekám.
Skvělé, jako vždy.

mascha - Profil | Út 10.11.2020 12:17:31

Dokážu překousnout videa o Mušově, Orlíku a jiných velkých vodách. Ale zvyšovat takovouhle "reklamou" tlak na takových malých vodách jako je tahle, je prostě zlo současné honby za publikací obsahu za každou cenu.