Krušnohorský Dvůr - rybářská rekreace

Adresa:
Cínovec 275
Dubí
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Ústecký

Druh: kemp, ubytovna

Krušnohorský Dvůr se nachází v nádherné krajině Krušných hor na Cínovci-Dubí v nadmořské výšce 865 m v těsné blízkosti hranic s Německem. Z nedalekého lázeňského města Teplice je to k nám po silnici E55, směrem Dubí - Drážďany, pouhých 15 km.

Právě teď na přelomu jara a léta je správný čas pro výlet na hory. Přijeďte nasát atmosféru rozkvetlých luk, nadýchat se čerstvého vzduchu po smogové sezoně v nížinách, trochu si zasportovat nebo se jen tak projít po okolních turistických trasách a třeba se posilnit a odpočinout v našem zařízení.

Moderní horská budova hotelu Krušnohorský Dvůr byla dokončena v létě roku 2011. Celoročně nabízí svým návštěvníkům ubytování v moderně zařízených pokojích různých kategorií za velmi příznivé ceny, celodenní stravování v restauraci, společenské akce a kvalitní hotelové služby pro jednotlivce, skupiny i firmy.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Děčín (34 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

6,6 km - Bílina 2 - MP
8,6 km - Bílina 4 - MP
8,0 km - U plynárny* - MP
4,6 km - Bílina 3 - P
10,8 km - Krušnohorský revír 1 - P
12,8 km - Radčický potok - P
11,5 km - Pod vlečkou - MP
12,7 km - Vinduška - MP
12,8 km - Loučenský potok - MP
9,2 km - Proboštovský - MP