Penzion Pura Vida - rybářská rekreace

Adresa:
Hlavní 501
Zaječí
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Jihomoravský

Druh: kemp, ubytovna

Ptáte se proč PURA VIDA? Název je převzatý z Kostariky, země, kterou považuji za jeden z posledních rájů tohoto světa. Každému návštěvníkovi nabídne něco úžasného z toho, co jen může najít v suchém nebo deštném pralese, na nádherných plážích, vrcholcích sopek nebo v tajuplném světě pod hladinou moře. Jelikož je ale Kostarika hodně daleko, můžete za nevšedním zážitkem přijet k nám. Nebude-li Vám vadit, že místo deštného pralesa nabízíme pohled na rozlehlé vinice, sopky jsme nahradili vápencovou Pálavou a tajuplný svět pod hladinou u nás představuje návštěva historického habánského sklepa několik metrů pod zemí. Přejí-li si Kostaričané svým "pura vida" šťastnou chvíli, tak to je přesně to, co chceme přát všem, kteří si do našeho penzionu s vinným sklepem najdou cestu. Jsme připraveni udělat maximum pro to abyste se u nás cítili jako v ráji na zemi.

Na první pohled by se mohlo říct, že náš penzion není ničím výjimečný a podobných je všude kolem plno. Všechny jsou většinou postaveny na základech tradiční jihomoravské pohostinnosti. Přesto ale jedno specifikum máme. Pomineme-li strategickou polohu - nacházíme se v samém centru vyhlášené rekreační oblasti jižní Moravy, uprostřed věhlasných viničních tratí - pak je naší největší devízou fakt, že penzion byl přistaven ke starobylému habánskému sklepu, ve kterém můžete ochutnat naše vína. Pokud jste ještě neměli možnost vyzkoušet osvědčenou pravdu, že není nic lepšího než pohárek dobrého vína před spaním, pak máte jedinečnou možnost. Slibujeme, že tak dobře se Vám ještě nikdy nespalo.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Brno-město (37 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

7,9 km - Dyje 3 - MP
6,9 km - Dyje 4 - MP
6,6 km - Dyje 4A - MP
3,4 km - Dyje 4B - MP
2,5 km - Dyje 4C - MP
5,1 km - Dyje 4D - MP
3,6 km - Dyje 5 - Novomlýnská nádrž - MP
5,4 km - Trkmanka 1 - MP
5,4 km - Trkmanka 2 - MP
3,0 km - Dyje 4C/1 - MP

Soukromé revíry v okolí

12,1 km - Sedlec u Mikulova
2,5 km - pískovna Zaječí
18,6 km - Františkův rybník
18,4 km - Lheta
10,8 km - Dyje 6 - Věstonická nádrž