Penzion Statek Široký Důl - rybářská rekreace

Adresa:
Široký Důl 8
Polička
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Pardubický

Druh: kemp, ubytovna

Nabízíme Vám ubytování v pohodlně vybaveném penzionu ve venkovském stylu. Příjemné prostředí a vlídná atmosféra ubytovacího zařízení vás nadchne a umožní vám strávit prázdniny, dovolenou či víkend plné pohody a relaxace.

Ubytování nabízíme ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zázemím. Pokoje k pronájmu jsou v prvním patře penzionu. Hosté penzionu mají k dispozici společnou halu a jídelnu s kuchyní. Do vybavení ubytovacího zařízení patří velká zahrada s ohništěm, bazénkem a venkovním zastřešeným posezením.

Náš penzion je ideální pro rodiny s dětmi, cyklisty, turisty a milovníky pobytu v přírodě a na venkově. Také se v našem penzionu velmi dobře realizují rodinné či firemní oslavy. Ubytování na statku je přímo ideální pro větší skupiny přátel či spolupracovníků (do 30 osob). Výhodný je pronájem celého Penzionu Statek Široký Důl, který skýtá hostům více soukromí a pohodlí.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Žďár nad Sázavou (29 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

13,0 km - Svratka 14A - MP
11,9 km - Fryšávka 1 - P
9,5 km - Svratka 12 - P
18,5 km - Chrudimka 7 - MP
7,3 km - Mendrika - MP
7,0 km - Višňáry - MP
4,2 km - Desná 1 - P
11,0 km - Loučná 5 - P
17,4 km - Svitava 6 - P