Penzion U Chobota - rybářská rekreace

Adresa:
Hodkovická 21/6
Liberec
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Liberecký

Druh: kemp, ubytovna

Pension U Chobota nabízí ubytování uprostřed atraktivní turistické a sportovní lokality pro skupiny i jednotlivce. Děti i dospělé lákají střediska Ještěd, ZOO, Botanická zahrada, Babylon, TIPSPORT aréna a Jizerské hory. Cenově je ubytování dostupné všem vrstvám obyvatel.
Nachází se v okrajové části města Liberce v městské čtvrti Rochlice. Je vzdálen 2,5 km od vlakového a autobusového nádraží, 1 km od TIPSPORT arény, 2 km od zábavného centra BABYLON s Aquaparkem, 5 km od ZOO a Botanické zahrady, od lyžařských středisek Vesec 2 km, Ještěd 4 km a Bedřichov 11 km. 150 m od pensionu je tělocvična a sportoviště pro míčové hry, 800 m pro tenis a beach volleyball.
Pension má restauraci s pizzerií, která poskytuje celodenní stravování do 22.30 hodin., sál o kapacitě 80 míst vybavený videoprojektorem s velkoplošnou projekcí, denní bar, pivnici, krytou terasu, vlastní parkoviště a garáž.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Česká Lípa (38 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

1,4 km - Velký Sajbot* - MP
5,3 km - Nezbeďák* - MP
2,3 km - Doubský rybník* - MP
2,0 km - Harcovský potok 2 - MP
2,1 km - Nisa Lužická 2 - MP
5,2 km - Černá Nisa 1 - P
2,4 km - Harcovský potok 1 - P
0,2 km - Nisa Lužická 3 - P
4,5 km - Nisa 4 - P
6,1 km - Ještědský potok 1 - P

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry