Penzion Večerka - rybářská rekreace

Adresa:
Komenského č.14
Lednice
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Jihomoravský

Druh: kemp, ubytovna

Hledáte stylové ubytování nebo klidnou dovolenou se vstupem přímo do parku? Tak vítejte na stránkách rodinného penzionu Večerka v Lednici na Moravě, krásné obci v srdci Lednicko - valtického areálu. Penzion se nachází nedaleko centra na klidném místě se zahradou a vstupem přímo do lednického a dále do zámeckého parku. Nabízíme vám ubytování na klidném místě s dostatkem soukromí jež vybízí nejen k příjemnému odpočinku, ale i k prožití aktivní dovolené. Penzion je nekuřácký (možno kouřit na zahradě). Lze se rovněž u nás výhodně ubytovat a z penzionu navštěvovat nedaleké jodobromové lázně (procházkou 5minut).

V našem penzionu pro vás máme venkovní posezení s možností grilování, terasu s výhledem do zahrady, možnost parkování v areálu penzionu, můžete si uschovat uschovat jízdní kola do kolárny nebo vám můžeme zajistit jejich zapůjčení, pro děti je na zahradě dětský koutek i dostatek místa pro různé pohybové aktivity, je možné pro vás domluvit masáž až na pokoj, také zajistíme dle zájmu návštěvu vinného sklípku

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Břeclav (7 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

3,5 km - Dyje 3 - MP
3,8 km - Dyje 3A - MP
2,4 km - Dyje 4 - MP
1,9 km - Dyje 4A - MP
4,0 km - Dyje 4B - MP
3,4 km - Dyje 4C - MP
1,9 km - Dyje 4D - MP
3,4 km - Dyje 4M - MP
2,9 km - Trkmanka 1 - MP
6,3 km - Trkmanka 2 - MP