Penzion Jurášek - rybářská rekreace

Adresa:
Kunčice pod Ondřejníkem 15
Kunčice pod Ondřejníkem
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Moravskoslezský

Druh: kemp, ubytovna

Penzion Jurášek se rozprostírá na krásných horských loukách pod úbočím hory Velká Stolová a poskytuje ideální útočiště pro rekreaci a odpočinek v malebné přírodě beskydských hor.
Penzion Jurášek nabízí solidní komfort ubytování ve dvou až čtyř lůžkových apartmánech o celkové kapacitě 22 lůžek. Apartmány jsou vybaveny kuchyňskou linkou, samozřejmostí je vlastní sociální zařízení. Snídani nabízí personál penzionu v příjemné atmosféře společné jídelny a to vše za velmi přijatelné ceny. V penzionu se dále nachází útulná společenská místnost se satelitní TV a knihovnou.

V přízemí budovy jsou plně k dispozici dvě tělocvičny se zrcadly vhodné ke sportovním aktivitám: aerobiku, všem druhům tance (zumba, orientální tance apod.), ale i jóga, tai-chi. V areálu penzionu najdeme krytý venkovní bazén v provozu v letních měsících, oplocené víceúčelové hřiště na volejbal, tenis, nohejbal, badminton s možností vypůjčení tenisových či bedmintonových raket. Nachází se zde také dva rybníčky s chovem sladkovodních ryb, kde můžeme vyzkoušet vlastní rybolov a krmení ryb. K zapůjčení je k dispozici i rybářské náčiní. Pokud budeme úspěšní, můžeme využít zakrytý venkovní grill s posezením ve stylovém altánku, kde si můžeme přichystat grilované speciality, nebo posedět u klasického ohniště. Na své si tady přijdou i vášniví sběrači hub, okolní lesy nabízí bohatou nabídku všech druhů jedlých hub. K areálu patří vlastní dlážděné parkoviště a je zde možno v objektu uschovat kola, lyže a motocykly.
Penzion Jurášek nabízí komfortní systém prostorů pro firemní a jiná školení s bohatým využitím volného času. Dále je vhodný pro všechny věkové skupiny a vrstvy široké veřejnosti (senioři, rodiny s dětmi, atd.) jako oáza klidu, relaxace, ale i aktivního odpočinku.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Vsetín (31 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

9,4 km - Lubina 2 A - MP
7,8 km - Lubina 4 A - MP
2,6 km - Lubina 4 B - MP
7,1 km - Čeladenka 1 - P
9,3 km - Jičínka 2 - P
9,5 km - Klenos 1 - P
8,7 km - Lubina 3 - P
7,9 km - Olešná 3 - P
9,3 km - Ostravice 3 - P
9,0 km - Ostravice 4 - P