Penzion Letohrádek - rybářská rekreace

Adresa:
U Letohrádku 143
Frýdlant nad Ostravicí

Kraj: Moravskoslezský

Druh: kemp, ubytovna

Penzion Letohrádek ve Frýdlantu nad Ostravicí byl zrekonstruován a otevřen v roce 1997 ve stylu architekta Dušana Jurkoviče. Nachází se v nádherném prostředí ondřejnického masivu Moravskoslezských Beskyd.

Romantická stavba oplývající barevnými vyřezávanými prvky vždy ladila s přilehlou alejí vzrostlých topolů a lip. Již na přelomu 19. a 20. století se stal Letohrádek oblíbeným odpočinkovým místem výletníků směřujících na vrchol Ondřejníku či Lysé hory.

V současné době nabízí areál Letohrádku příjemné prostředí k odpočinku i občerstvení ve všech ročních obdobích. Interiér penzionu i restaurace je laděn do chalupářského a mysliveckého stylu, včetně útulného ubytování se sociálním zařízením, telefonem, TV se satelitem a internetem. Pochutnat si zde můžete na místní i mezinárodní kuchyni či zvěřinových specialitách. Rozsáhlý jídelní lístek skvěle doplňuje široká nabídka ušlechtilých moravských vín z portfolia Gotického sklepa ve Štramberku a čepovaná kvasnicová piva Valašský vojvoda z Valašského pivovaru v Kozlovicích a Pivo z Letohrádku

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Vsetín (38 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

7,5 km - Baštice 1 A* - MP
9,7 km - Lubina 4 B - MP
8,8 km - Olešná 2 A - MP
9,0 km - Olešná 2 - MP
1,9 km - Čeladenka 1 - P
9,4 km - Lučina 3 - P
9,7 km - Morávka 1 - P
3,0 km - Olešná 3 - P
3,2 km - Ostravice 3 - P
2,6 km - Ostravice 4 - P