Mini Kemp Site - rybářská rekreace

Adresa:
Kařez 191
Zbiroh
web: www.dokempu.cz/kempy/cr/p...

Kraj: Plzeňský

Druh: kemp, ubytovna

Malý, rodinný a klidný kemp s kapacitou max. 10 stanů je umístěn na východní straně obce Kařez v mikroregionu Zbirožsko na Rokycansku, v oblasti bohaté na lesy a rybníky. Byl otevřen v roce 1991 a bylo zde zatím1510 hostů. V kempu je pitná voda, WC, teplá ve sprchách se solárním ohřevem. Parkoviště a kemp je oplocen a zcela bezpečný. Lze využít i zahradní krb. Ubytování je možné i v budově ve dvou pokojích. Je určen zejména pro tranzitní hosty, ale i pro pobyt turistů, kteří mají zájem poznat přírodní, historické a kulturní atraktivity v blízkém okolí. Pohoří Brdy na jihu, na severu CHKO Křivoklátsko a povodí Berounky s oblastí známé z knih Oty Pavla a Joachyma Barrande ve Skryjích - inverze přírodních výškových stupńů u jezírek.
Snadno dostupné jsou i hrady krakovec, poslední místo pobytu Jana Husa na našem území na cestě do Kostnice, Křivoklát, Točník, Žebrák a Karlštejn. Z technických památek je atraktivitou vodní Hamr v Dobřívu, výroba dřevěného uhlí, penězokazecká dílna v Koněprusích a funkční přívozy na Berounce. V chrástu je železniční most projektovaný J.Eiffelem. Vlakové spojení do Prahy a Plzně z nádraží Zbiroh. V oblasti jsou značené turistické stezky a cyklotrasy. Kemp není vhodný pro caravaning.

Možnosti ubytování: stany

Sezóna: Od 1. května do 1. října.

Nejbližší město: Rakovník (31 km).

Vybavení: sprcha, pitná voda, teplá voda.

Volný čas: ohniště.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

9,5 km - ČERVENÝ POTOK 1 - MP
4,4 km - ČERVENÝ POTOK 2 - MP
6,2 km - ČERVENÝ POTOK 3 - MP
7,3 km - STROUPINSKÝ POTOK (PEKELSKÝ) 2 - MP
7,7 km - HOLOUBKOVSKÝ POTOK 2 - MP
5,4 km - ZBIROŽSKÝ POTOK 2 - MP
3,1 km - Stroupinský potok 1 - P
5,5 km - ZBIROŽSKÝ POTOK 1 - P
11,6 km - U mlatu* - MP