Hotel Panorama Jachymov - rybářská rekreace

Adresa:
Dvořákova 931
Jáchymov
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Karlovarský

Druh: kemp, ubytovna

Tříhvězdičkový rodinný hotel se nachází ve světoznámém lázeňském městě Jáchymov, které je rovněž střediskem zimních a letních sportů. Hotel Panorama byl postaven roku 1929 a v letech 1998-2007 prošel nákladnou rekonstrukcí. Již přes patnáct let tento rodinný hotel nabízí svým hostům kvalitní servis a přátelskou atmosféru v příjemné stylovém prostředí, se stálou výstavou saní a kočárů, ze začátku minulého století v prostorách vyhlídkové restaurace, kde podáváme domácí speciality české i mezinárodní kuchyně. Součástí restaurace jsou například i historická kachlová kamna z roku 1850, která jsou dodnes funkční.
Rodinný hotel Panorama patří mezi nejvýznamnější a nejkvalitnější poskytovatele ubytovacích a stravovacích služeb v okolí . Hotel nacházející se v 750m.n.m. u lesa a v klidném prostředí s překrásným výhledem do jáchymovského údolí ,Díky poloze 600 m od lázeňského centra, je možné využívat i lázeňských procedur a relaxace v blízkých láznských domech.Tento hotel je svou polohou mimořádně vhodný a vyhledávaný pro svatební hostiny, rodinné a firemní oslavy, nebo školení .Hostům je k dispozici kuželna se 2 aut.drahami, billiard, šipky,dětské hřiště, 2 tenisové kurty , volejbalové hřiště, hotelová doprava a WI-FI internet v celém objektu zdarma. V letních měsících připravujeme na venkovní terase speciality na venkovním grilu. Aquapark, vzdálený od hotelu pouhých 600 m, je možné využívat po dokončení výstavby od konce září 2009.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Chomutov (35 km).

Stravování: snídaně.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rekreace v okolí

2,2 km - Ing. Milan Špolc - Penzion...
0,8 km - Penzion Joachim
3,1 km - Paráda
3,0 km - Horská chata Plazmat
0,2 km - Penzion Dornberg

Rybářské revíry v okolí

8,1 km - DALOVICKÝ POTOK 2 - MP
13,5 km - CHODOVSKÝ POTOK 1 - MP
9,5 km - OHŘE 12 - MP
12,7 km - OHŘE 13 - MP
12,5 km - OHŘE 13 A - MP
11,8 km - Ohře 10 - MP
8,5 km - Ohře 11 - MP
9,1 km - BYSTŘICE 1 - P
8,6 km - OHŘE 12 P - P
6,0 km - Černý potok 1 - P