Penzion U Michala - rybářská rekreace

Adresa:
Prášily 111
Prášily
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Plzeňský

Druh: kemp, ubytovna

Penzion má dvě nadzemní podlaží. První nadzemní podlaží je rozděleno na dvě části, z nichž jedna polovina slouží jako informační středisko pro ubytované hosty nabízející další aktivity k využití volného času.

V druhé části nalezneme vynikající resturaci. Restaurace je rozdělena na výčep, ve kterém je otevřený krb s přibližně 35 místy k sezení a nekuřáckou jídelnu s kapacitou se 40 místy k sezení. Restaurace nabízí široký výběr pokrmů. Venkovní terasa s obsluhou a příjemným posezením je otevřena za vlídného počasí, její kapacita je cca 60 míst. Pod terasou lze využít dětské hřiště.

Ve druhém nadzemním podlaží se nachází ubytovací prostory, které mají kapacitu 18 lůžek, ty jsou rozděleny na dva dvoulůžkové, dva třílůžkové pokoje a dva čtyřlůžkové pokoje, do všech pokojů je možno přidat přistýlku a TV přijímač. Každý pokoj má své sociální zařízení, se sprchovým koutem a WC. Pokoje jsou originálně vyzdobeny malbami akademické malířky.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Klatovy (33 km).

Stravování: snídaně.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

17,6 km - VOLYŇKA 3 B - MP
18,6 km - DRNOVÝ POTOK 1 - P
12,2 km - OTAVA 7 - P
10,4 km - OTAVA 8 - P
8,0 km - OTAVA 8 A - P
10,5 km - ŘEZENSKÝ POTOK 1 - P
15,6 km - ÚHLAVA 10 - P

Rybářské prodejny v okolí

17,1 km - Rybářský sport - muškaření
17,6 km - Rybářství Alexandra Brejchová

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry