PENSION DITA - rybářská rekreace

Adresa:
Boučnice 203
Adršpach

Kraj: Královéhradecký

Druh: kemp, ubytovna

Rodinný pension s celoročním provozem - centrální poloha v CHKO Adršpach - Teplické skály. Rozlehlá přírodní rezervace romantických pískovcových skal je rájem pro příznivce pěších túr. Mnoho značených turistických tras Vás zavede do typických skalních měst i nedalekých Broumovských stěn včetně stolové hory Ostaš.
Dvou - až čtyřlůžkové pokoje - Každý pokoj má své sociální zařízení, kuchyňský kout s lednicí včetně potřebného vybavení pro možnost vlastního vaření. Restaurační stravování je možné zajistit v blízké restauraci (200 m) nebo v některých dalších restauracích dle aktuálních potřeb klienta. Základní nabídka občerstvení v pensionu je rovněž volně přístupná všem klientům a průběžně doplňována alko i nealko nápoji. K dispozici je Vám také nabídka moravských vín, společenská místnost, prostor pro uložení kol a lyží, půjčovna sportovních potřeb, internet WIFI. Objekt je přístupný autem na uzavřené a osvětlené parkoviště.
Zábava a sport: SKI areál, sjezdové lyžování, běžky, cyklotrasy, horská kola, horolezectví, turistika Broumov-Ostaš-Náchod-ZOO Dvůr Králové-Hronov.
Našimi klienty je pension hodnocen jako ideální pro rodinnou rekreaci i díky rozlehlé zahradě.
Součástí zahrady je zahradní nábytek, houpačka a kolotoč pro děti, ohniště

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Náchod (21 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

10,1 km - Stěnava 1 - MP
7,7 km - Jívka 1 - P
11,9 km - Líčná 1 - P
12,3 km - Metuje 5 - P
8,0 km - Metuje 6 - P
1,6 km - Metuje 7 - P
6,1 km - Olšavka 1 - P
11,7 km - Stěnava 1 P - P
8,1 km - Stěnava 2 - P
5,8 km - Stěnava 3 - P