Penzion Tarem - rybářská rekreace

Adresa:
Dolní Těrlicko 98, 735 42 Těrlicko (ulice Chatová)
web: www.penziontarem.cz
email: info@penziontarem.cz
Tel/Fax: +420596424010; +420724200838
Popis cena/os./noc
2 lužk.pokoj, soc.zař., terasa 290,-Kč
ostatní pokoje 250,-Kč
děti do 6ti let 200,-Kč
drobná domác.zvířata 100,-Kč/noc
Možnost dokoupení snídaní a polopenze. Snídaně 70,-Kč/osoba/den. Polopenze (snídaně a večeře) 170,-Kč/osoba/den

Kraj: Moravskoslezský

Druh: hotel, penzion

Srdečně Vás zveme k návštěvě rodinného Penzionu Tarem, který se nachází v Těrlicku, v těsné blízkosti Těrlické přehrady. Penzion a jeho okolí nabízí širokou možnost vyžití v letních i zimních měsících. Ubytovat se můžete v 15 dvou, tří, čtyř i šestilůžkových pokojích s celkovou kapacitou 40 lůžek. Z nichž většina disponuje prostornou terasou.

Možnosti ubytování: Penzion Tarem Vám nabízí ubytování v příjemně zařízených pokojích s celkovou kapacitou 37 pevných lůžek s možností 4 přistýlek. Ubytovat se můžete v přízemí, či v prvním patře penzionu. Recepce je k dispozici v nepřetržitém provozu.
Ubytování - check in - od 14 hodin v den příjezdu.
Odhlášení - check out - do 10 hodin v den odjezdu.

Pokoje v 1. podlaží
V 1. podlaží penzionu se náchází 8 pokojů, z nichž 6 disponuje větší, či menší terasou. Součástí dvou pokojů je sociální zařízení - wc, umyvadlo a sprchový kout. Sociální zařízení pro ostatní pokoje, a to tři oddělené sprchové kouty a dvě oddělené toalety, se nachází na chodbě.

Pokoje v přízemí
V přízemí penzionu se nachází 4 větší pokoje, které mají vlastní sociální zařízení - wc, umyvadlo a sprchový kout. Tři z pokojů mají vlastní vstup.

Pro sportovní rybáře nabízíme zajištění rybářských povolenek pro celonoční chytání, možnost kotvení vlastního člunu v našem přístavišti, případně zajištění zapůjčení člunu s elektromotorem.
V případě zájmu bezplatně nabízíme možnost rybářského průvodce Vám který navrhne vhodné lokality pro lov trofejních ryb a poradí jak se orientovat v dané lokalitě.

Dále nabízíme v případě potřeby i zajištění nástražních rybek od malých nástrah na candáty a štiky také vhodné nástrahy na sumce. Taktéž je možno nabídnout rousnice k lovu úhořů.
Jiné nástrahy dle požadavku.

Taktéž můžeme zajistit jednodenní chytání na prestižním rybářském revíru v Rybářství Rychvald , zajištění vstupu na V.I.P. revír kapitálních úlovků .
Začínajícím rybářům rádi pomůžeme s rybolovnou technikou, případně zapůjčíme rybářské náčiní pro samotný lov. Pomůžeme s výběrem vhodné nástrahy a způsobem vnadění. V případě úspěšného ulovení ryb nabízíme odborné zpracování včetně zapůjčení grilu na přípravu nebo i mrazáků k přípravě dobré večeře.

Věříme, že Vám naše služby pomohou zajistit nerušenou rybářskou pohodu a strávit ty nejkrásnější chvíle u vody na břehu Těrlické přehrady.

Sezóna: celoročně

Nejbližší město: Nový Jičín (39 km).

Služby: půjčovna loděk.

Stravování: snídaně, polopenze.

Noční život: restaurace.

Volný čas: možnost koupání, celoroční provoz, houbaření, ohniště, hřiště, dětské hřiště, rybaření, rybaření na svazové vodě, rybaření na soukromé vodě, půjčovna šlapadel a vodních lyží.

Domácí zvířata: ano

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

6,7 km - Dukelské nádrže 1 A - MP
4,2 km - Lučina 1 - MP
5,1 km - Lučina 2 A - MP
5,2 km - Stonávka 1 - MP
5,2 km - Stonávka 1 A - MP
0,4 km - Stonávka 2 A - MP
4,3 km - Kateřina 1 A - MP
4,0 km - Lučina 1 P - P
1,9 km - Stonávka 1 P - P
3,3 km - Stonávka 3 - P