Diskuse k článku: Na rybách s mrtvolkami

Diskuse k článku Na rybách s mrtvolkami

Autor diskuse: Milan Tychler - Profil , 1.1.2019

PaF - Profil | Po 7.1.2019 17:40:21

Ten závěr podepíšu. Vloni jsem měl kvůli operaci zad jen 10 docházek a jedinou s vláčákem (bez záběru). I tak jsem byl rád, že už můžu aspoň hodinu mávat prutem.
To spaření červů vyzkouším, díky za tip!

splavek - Profil | St 2.1.2019 18:55:54

Před lety, jsem měl nějakou zlomenou kost v chodidle, byla mi sešroubena a téměř dva měsíce jsem chodil o berlích a sádře. Ihned jak mi tu sádru sundali , tak jsem si nechal napsat vycházky a co jsem dělal? Odpověď je tady víc než zřejmá, jel jsem na ryby. prostě ten absťák byl k nevydržení.

Deawon - Profil | St 2.1.2019 13:01:45

Vždy když jsem líný zvednout pr***, tak si vzpomenu na vozíčkáře, které pravidelně výdávám na jednom revíru a pak jsem hóóóódně rád za to, že tu svoji prdel zvednou můžu.

Mirek.V - Profil | St 2.1.2019 12:01:05

Byl jsem u vody na Silvestra. Měl jsem jen zmražený zbytek krmení od minule a v něm pár červů, které jsem tam tenkrát hodil. Po rozmražení vypadali hrozně, natažení a prázdní. Bylo jich opravdu málo, pořád jsem se v kýblu hrabal, abych nějaké na háček našel. Dával jsem dva, byli tak dlouzí, že jsem se bál, že v té studené vodě to budou ryby opatrně tahat za konec a neseknu to. Tak jsem je netradičně propichoval v půlce. A fungovalo to. Zkoušel jsem i rohlík a burizon, ale na ty prázdné červy to šlo nejlíp. Přišli mi cejni, plotice, podoustev a malý kapřík. Na druhý feeder - method s malou plovkou, nebo peletkou, ani záběr. I tak jsem byl spokojený, závěr sezóny se vydařil.

Attila - Profil | St 2.1.2019 11:02:20

Ty poslední věty absolutní pravda . Chodím chytat na takový docela málo přístupný místa , autem tam nedojedeš . Stačí zlomená noha a je útrum . Proto si to musíme vážit ,když tam dojdeme a můžeme posedět u vody . Jednou to nebude .

marasOV - Profil | St 2.1.2019 10:11:20

V poslední době dávám do krmení jen mrtvé červy(mražené), rybám to nevadí a vidím v tom jen výhody.

aguirre - Profil | St 2.1.2019 1:34:29

Ak cervy sparim, po vytiahnuti z mraznicky vyzeraju v pohode. Ak ich ale vlozim zive do mrazaku, po vytiahnuti su roztiahnute, bez tvaru, proste pre ryby neatraktivne. Preto vzdy ich vzdy najskor sparim vriacou vodou.