Kaprařina v zahraničí, rady, typy a poradna co, jak a kde v cizině.

Autor diskuse: Migelos - Profil , 6.4.2015

Stoorky - Profil | Pá 9.6.2023 19:44:24

Ahoj lidi, rád bych oživil tuto diskuzi.
Tento rok jsem navštívil na pár dní Jezero Bled a byl jsem natolik nadšený z chytání mimo ČR, že bych chtěl v příštím roce podniknout něco podobného a to další 2 výpravy do ciziny.
Mojí představou je lokalita ideálně v pěkné přírodě, chytání pouze z odhozu, dostupnost autem (v EU).
Přemýšlím, že na jednu výpravu vezmu ženu s malým prckem, takže jako jednu variantu bych chtěl třeba i nějaký soukromák ( může být chatička u fleku, ale máme rádi svůj klid, takže nechceme být nahuštěni někde po 10 metrech ) se zázemím jako sprchy WC atd.
Představa je taková, že budeme 4 dny chytat, pak se přesuneme jinam do klasického ubytování a budeme po dané zemi vejletit. Já smočim, žena něco uvidí a všichni budou spokojení. 😁
Je mi jasné, že mi tu nikdo nevysype, kam jezdí na své srdcové tajné jezera do Francie, Itálie atd, žádám jen o radu, nápad.
Máte nějaké tipy ?
Děkuji

Pvl - Profil | Pá 24.4.2015 12:04:26

Carpbizu >> Určitě zkušenosti jsou , ale když někdo bude jezdit na místo (neprofláknuté místo) tak o něm zde nebude psát . Nepotřebuje aby až tam pojede příště ,z hrůzou zjistil , (nebo se dozvěděl) že tam byli Češi dělali bordel --např. EDIT : i to jmůže být jeden z duvodů .

Stártrek - Profil | Pá 24.4.2015 12:00:09

Nemá někdo zkušenosti z polských revírů?Děkuji


Carpbizu - Profil | Po 20.4.2015 22:48:42

Copak tu nikdo nikam nejezdí a nemá žádné zkušenosti s cizinou?