Skládací sedačka „pavouk“ s područkami - hodnocení uživatelů

Hodnocení uživatelů k recenzi - Skládací sedačka „pavouk“ s područkami

Autor diskuse: fotojakes - Profil , 8.8.2014

Pravidla: Každý pouze jeden zápis.

Martin... - Profil | Pá 3.10.2014 12:47:38

Chaos ve firmě, majitel zřejmě denně vylitý jak váza, jinak si to nedovedu představit!

Firma Komet - Kopecký je ta absolutně nejhorší firma na ČR trhu, co se týče reklamací zboží. Zboží není schopný zaslat ani po měsíci a půl, pořád se vymlouvá, že to jakýsi zaměstnanec poslal někam jinam, pak že nemá čas, že se to musí vyrobit (přitom týden před tím mě to posílali a měli jich údajně dost) a podobně. Udělal jsem ještě takový ústupek, že jsem lehátko nechal na prodejně a čekám na náhradní kloub, abych si to mohl tam sám dát. Nevím, jak bych čekal dlouho, něž by mi poslal to opravený lehátko! S touto firmou jsem skončil, takový jednání je fakt na dnešním trhu nepřípustné! Každý týden jiná výmluva, která popře předchozí. Ani podací čísla zásilek mi nebyl ochoten dodat, abych si to případně dohledal.

Tom - Tuk - Profil | Út 19.8.2014 6:56:06

Moje hodnocení:

Prostorná

Lehoučká

Skladná

Stabilní

Studená

Je skvělá, i když na první vypadá jako jednorázový šrot. Není tomu tak! Jsem hroch jak sviňa, ale tahle potvora drží navzdory napohled srandovním trubičinínečkám a hliníkovým nýtům.

Kěž by soudruh produkční vymyslel a vyrobil to samé se zimním potahem... Nechci být moudrý, ale co dát do podprdelníku a opěráku prachobyčejný plát makrolonu a překrýt jej našitím plátu podšívky? Hmotnost max + 150g a cena...

Na léto výborná, při zmoknutí rychle vysychá, dá se v ní přenášet i pří sklopení např. kufřík, kyblík, taška se sváčou + termos + cíga... Bezva výrobek.

T

Mascom - Profil | Po 11.8.2014 13:43:33

Moje hodnocení:

velká

pohodlná

netáhne na záda

nic

Nej sedačka kterou jsem kdy měl mám jí 5 rok.