Diskuse k článku: Hledání kapřích cest

Diskuse k článku Hledání kapřích cest

Autor diskuse: Johan K. - Profil , 2.6.2014

RS - Profil | Ne 8.6.2014 20:49:28

Rišo >> ÁMEN......!!!

Rišo - Profil | Ne 8.6.2014 13:21:27

RS >> pozri už tu viacej nebudem prispievať, len poznamenám že určite máš právo napísať svoj názor a ja zase svoj na Tvoj príspevok. Každý máme zásadne iný pohľad na tento problém, ja ak mi niekto na niečo povie, že to robím zle /alebo niekto iný to robí zle/ tak vždy poviem aby mi ukázal ako sa to robí správne, preto som chcel vidieť Tvoj článok. Kritizoval si tam dve veci a to obsah že nič nového, a potom skrytú reklamu. Na prvú vec som jasne napísal, že to čo je pre niekoho stará vec je pre iného niečo nového čo práve odskúšal pri vode a o to sa chce podeliť v tom nevidím nič zlé, no a o komercii som už písal, aj na fóre Slovenský rybár je plno kritikov komercie, napr. pretekov na Šírave že vraj netričkový rybár sa tam ani nedostane minulý rok tam sa tzv. otričkovaných prihlásilo veľmi málo /ide o veľmi ťažký pretek kde ľahko pohoríš/ a vieš čo ani jeden z kritikov, čušali aj keď som ich vyzval však máte možnosť tak čo nejdete?!!! Ono drvivá väčšina z nich nemá ani šajnu koľko peňazí do toho musíme vraziť a keď som to niektorému pri osobnom rozhovore povedal boli veľmi prekvapení, mysleli si že výrobca zasype každého pretekára metrákom boilís zadara, čo je hlboký omyl. štandard je 50% zľava na krmivo a štartovné si platí každý sám. Vždy je tento vzťah o tom že nič nie zadarmo ale na princípe dáš - dostaneš!

RS - Profil | So 7.6.2014 18:27:35

Rišo >> Tvůj argument "co jsi napsal ty" mě připadá trochu mimo.... podle Tebe by se nikdo neměl k ničemu vyjadřovat, jen proto, že to nevyzkoušel.....(kritici taky nesloží text písně ,ale přesto se vyjádří kladně či záporně) On ten problém je v tom, že jsem si dovolil mít jiný než kladný názor...... A než bych psal něco co už bylo napsáno mnohokrát a dělal ze sebe...... tak raději nic psát nebudu !!! Ona totiž existuje "soudnost" ,ale tu tady mnohdy postrádám...... :-((( Z různých důvodů....!!! On ten článek nejspíš bude mít podtext.... a s tím, že bude nějaká reakce musel dotyčný počítat.... nechci pisatele soudit proč a zač protože ho neznám a nemám na to právo, ale jen jsem napsal svoje pocity a ejhle dovolil jsem si oponovat a už je to špatně !!!

Rišo - Profil | So 7.6.2014 10:34:55

RS >> mňa by len stále zaujímalo čo si napísal Ty sám konkrétne aký článok? Pred pár rokmi som bol podobný mudrc čo články skritizoval až ma Peťo Hofierka vyzval nech niečo zo smolím aj ja skúsil som a poviem Ti pravdu nie je to jednoduché, každý z nás prechádza vývojom od začiatkov až po pokročilých, to čo je pre niekoho všedná vec je pre iného objavovanie nového, prečo by sa o tento svoj zážitok nemohol podeliť s inými a napísať o tom?! O komercii sa nemá zmysel baviť je všade, možno až si založíš vlastnú veb stránku a na nej zakážeš reklamu ale pochybujem z čoho by si to financoval? A fakt chytám aj na Nikla ale nie som testér a ani nebudem, takto mi to vyhovuje viacej.

agig - Profil | Pá 6.6.2014 18:40:14

Johan K. - >> Ahoj na kapří cesty moc nedám tam kde krmím tam ryby mám s hledáním místa se nikdy moc nezaobírám a ryby chytám jen se snažím to vozit né zrovna do bahna a nebo vyloženě do věšáků tak že asi tak at se daří ;-)

RS - Profil | Čt 5.6.2014 20:45:32

jen malej detajlííík :-) nejdříve máčí kuličky a na finále je oplácá pastou.... nějak mě to hlava nebere ? :-(

RS - Profil | Čt 5.6.2014 20:42:49

Rišo >> jestli kopeš za "Káááju" a jeho bojlíííze, tak tomu rozumím :-) , ale jináč tě fakt nechápu...???

ksanda - Profil | Čt 5.6.2014 0:03:02

nic co by nekdo uz nenapsal nebo se nevedelo takze pro me jen ucelove reklamni kecy z kterejch budou na vetvi jen hlupaci nebo privrzenci Nikla...

Rišo - Profil | St 4.6.2014 10:07:11

Prazak.Petr82 >> jenom jednu kontrolní otázečku, čo si napísal konkrétne Ty sám, kritizovať vie každý, ja si to rád prečítam a nechám sa poučiť, ak sa mi bude páčiť aj pochválim.

Kopov - Profil | Út 3.6.2014 16:10:14

Nevím,ryby jsem asi 4-5 let nechytal,ale koukám,že mi nic neuteklo.Tohle byli základy už kdysi:) Řek bych jen taková malá reklama aby se na Karla nezapomnělo :) Co takhle příště vynechat v podobných článcích fotky s logem výrobců?

chladek - Profil | Po 2.6.2014 20:30:26

Zdá se, že kaprařská loby neustává. Jako by ve vodě byli jen kapři.

Bušák - Profil | Po 2.6.2014 20:29:53

Johan K. - >> celkem zajímavý a dobrý,hlavně ten broček,stará záležitost,ale jo je to dobře napsaný

PETLOV - Profil | Po 2.6.2014 20:24:16

Johan K. - >> peknej clanek..mne se libil :))

Prazak.Petr82 - Profil | Po 2.6.2014 18:51:19

...klasická marketingovka od (pro, za) Nikla.....jinak asi nic nového, co by člověk nevěděl......