Prokletí jeseterů aneb kaviár jako luxusní delikatesa

Autor diskuse: rover - Profil , 15.12.2011

šmudla007 - Profil | St 28.12.2011 23:09:23

arnošt >> Kaviár syrovej sem ještě nekoštoval .. ale jináč co sem zkoušel tak jikry každé ryby chutnají podobně ..jako smažený vajíčka. Kaviár z jeseterů se neskutečně přeceňuje .. stejně jako polévka ze žraločích ploutví a podobný uchylný recepty především asijské kuchyně, který vedly k vyhubení nejednoho živočišnýho druhu(neb čínanů je prostě moc).
Asi bych byl pro zavedení delikatesy kulky čínana nadivoko.. pytláci se o dostatečný zdroj této delikatesy postarají a tyhle vzácný živočišný druhy budou zachráněný...
Zkus jikry z kapra přes cedník, nasolit a servírovat, kaprů je víc jak jeseterů :)

arnošt - Profil | St 28.12.2011 23:02:24

Jedli jste někdo někdy takový kaviár?Já tedy určitě ne. Ale docela by mě zajímalo,jak to asi chutná...