Kapr vařený v páře
Diskuse k rybímu receptu Kapr vařený v páře
- Zobrazit vybrané uživatele.načítám...
0x v oblíbených a 0x v ignorovaných.
Sven - Profil | Pá 16.9.2011 13:13:52
Fishky >> nejlepší je, vařit ho ve vodě, odkud pochází. Pak se žádné vonné látky nevypaří :-)
Fishky - Profil | Pá 16.9.2011 13:11:41
Je lepší kapra vařit v páře nebo ve vodě? nevypařuje se moc vonných látek? :-)
Sven - Profil | Pá 16.9.2011 12:37:32
Jo, dobře si to ošlehnul :-)
http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=20357
http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=20357
Pedro1 - Profil | Čt 15.9.2011 14:56:09
Jak tak koukám,tak všichni půjdou dneska chytit kapřa a tento recept vyzkouší.Samé pozitivní ohlasy:-)
TomK78 - Profil | Čt 15.9.2011 14:53:35
No nevím. Na páře se dají dělat méně tučné ryby jako je pstruh, okoun, candát... v poho. Ale dělat takto kapra, to už člověk musí být hodně odvážný.... Nehledě k tomu že okoun je hotovej za 6 - 7 minut, to samé pstruh, tak nechápu, proč kapra vařit 45 minut...
Anýzový dědek - Profil | Čt 15.9.2011 14:51:37
Dotaz: Zázvor čerstvý nebo sušený mletý? - Pokud bych dal sušený, tak se to nebude dát jíst při tom množství- zhořkneto.
šmudla - Profil | Čt 15.9.2011 14:23:44
Já když vidím v receptu nakrájejte rybu na podkovy tak recept nedočtu.
Podkovy vymyslel nějakej estét bez znalosti rybí anatomie. Opravdu výborný si z těch hřbetních vidliček dělat kratší a ještě kratší kousky kostí na každé straně podkovy. Snažím se dělit porce rovnoběžně s těmi kůstkami a u kapra už aji filetuju když přijde kostra do polívky. Když už z kostiček dělat menší kousky tak nahusto a vykostit rybičku 3-4mm řezy přes kůstky( otestováno úspěšně na plotici, cejnovi, kaprovi a včil poslední adepti tloušti). Chce to disciplínu a opravdu ostrý nůž(to vykoštování rozřezáním mezisvalových kostiček na neškodné krátké kousky).
Koření na ryby: česnek granulovaný, červená paprika mletá sladká, cibule porek, drcený kmín a občas Kari nebo normální klasický grilovací koření či koření na kuře.
Zázvor nebo takzvaný Rybí koření směs mi teda absolutně nešmakuje.
Podkovy vymyslel nějakej estét bez znalosti rybí anatomie. Opravdu výborný si z těch hřbetních vidliček dělat kratší a ještě kratší kousky kostí na každé straně podkovy. Snažím se dělit porce rovnoběžně s těmi kůstkami a u kapra už aji filetuju když přijde kostra do polívky. Když už z kostiček dělat menší kousky tak nahusto a vykostit rybičku 3-4mm řezy přes kůstky( otestováno úspěšně na plotici, cejnovi, kaprovi a včil poslední adepti tloušti). Chce to disciplínu a opravdu ostrý nůž(to vykoštování rozřezáním mezisvalových kostiček na neškodné krátké kousky).
Koření na ryby: česnek granulovaný, červená paprika mletá sladká, cibule porek, drcený kmín a občas Kari nebo normální klasický grilovací koření či koření na kuře.
Zázvor nebo takzvaný Rybí koření směs mi teda absolutně nešmakuje.
Pedro1 - Profil | Čt 15.9.2011 14:19:38
Na závěr to celé vezměte a vyhoďte.
Jednou jsem ochutnal takhle připravenou rybu včetně zázvoru a vzpomenu si na to vždycky,když vidím u vody nějakou zdechlinu,která už je trochu měkčí.
Jednou jsem ochutnal takhle připravenou rybu včetně zázvoru a vzpomenu si na to vždycky,když vidím u vody nějakou zdechlinu,která už je trochu měkčí.
Živě na MRK.cz
Kde to žije - všechna témata
6:11Rybáři a vinařství 198
5:51Pruty Hearty Rise 274
ČtÚhyn kaprů v rybníku 1,5ha 44
ČtKleště na O kroužky 4
ČtČerné stavby u novomlýnské nádrže mají lidé zbourat (Bleskovka) 10
ČtRyby se mi po chvilce vypnou, co dělám špatně? 70
ČtFeeder vs. picker 15
ČtPruty pro lehkou kaprařinu 44
ČtVýběr prutů značky Century 593
ČtRybolov v Rumunsku 0
ČtLepší prut na těžší přívlač 705
Čt🚷 zabezpečení výbavy a místa k lovu🚷 125
ČtNohejbalové jádro rybářů 414
StJak poznám dopad krmítka na dno ? 17
StOrient Rods pruty 196
Co je nového - všeobecné
ČtBleskovka: Černé stavby u novomlýnské nádrže mají lidé zbourat
PoBleskovka: V JAR proběhl 45. kongres C.I.P.S.
NeBleskovka: Děti a rybáři společně oživili řeku Bílinu novými obyvateli
. . . Video: Zimní feeder - mražení červi a lisovaný rohlík
. . . Článek: Rybář Jarmil Koloušek a MRK.cz - ukázka z knihy Netipy + soutěž
. . . Článek: Polední ryby nejsou náhoda
. . . Miničlánek: Závěr sezóny s osobákem
. . . Recenze: Nabíjecí čelovka Fenix HM65R
. . . Miničlánek: Karas obecný - pomozte najít lokality
Oznámení - obecné
Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.
Kalendář akcí - obecné
26.4.Benátský Blinkr 2024
27.4.OBSAZENO !!!! Jarní rybářské...
27.4.Jarní rybářské závody Víceměřice...
27.4.Přísnotické jarní závody
27.4.Rybářské závody DOMAŽLICE 2024
27.4.rybářské závody Trojice Jaroměř
27.4.Rybářské závody na rybních pod...
27.4.Rybářské závody v Horním...
28.4.O putovní pohár MO ČRS Příbram -...
28.4.Rybářské závody Čelákovy -...
NEJLEPŠÍ Z KATALOGU
Doporučujeme e-shop
GScarp.cz
Rádi Vás kdykoli uvítáme na našem internetovém obchodě rybářské potřeby a nově i v naší kamenné prodejně. V našem...