Cejni na kyselo

Diskuse k rybímu receptu Cejni na kyselo

Autor diskuse: Míra Rybář - Profil , 22.6.2006

Paulus - Profil | Ne 19.6.2011 19:32:38

Šlapeto >> o)))

Venca888 - Profil | Ne 19.6.2011 19:22:41

martin007 >> já nakládám akorát sledě...

martin007 - Profil | Ne 19.6.2011 19:09:05

Venca888 >> Nestažený jsem jedl akorát já všici doma řikali že to smrdí a opravdu je to cítit rybama.Když jsem je stáhnul tak to všem šmakovalo.Jinak jak jsem psal jsou daleko lepší ryby na nakládání ale to by mě musela upadnout ruka.

retrívr - Profil | Ne 19.6.2011 10:44:07

Miraryb >> Míra Rybář - >> Dělal jsem to z karasů a nebyla chyba.

Venca888 - Profil | Ne 19.6.2011 10:38:08

martin007 >> já jsem cejna nikdá nestahoval

Šlapeto - Profil | St 15.6.2011 23:09:01

bolllekas >> Bez vaření se to nerozvaří :))))

bolllekas - Profil | St 15.6.2011 23:08:37

jak prosim probiha ona sterilizace?to jako u okurek?neni to pak rozvarene?

Carabus - Profil | St 15.6.2011 23:06:12

Šlapeto >> dělal jsem oboje, ale rozdíl v tom nevidím, snad cejn se líp kuchá

Šlapeto - Profil | St 15.6.2011 23:01:21

Carabus >> A je lepší cejnek malý, nebo cejn velký? :)))

Carabus - Profil | St 15.6.2011 22:45:21

Šlapeto >> vem ty menší, bude to rychleji hotový

Šlapeto - Profil | St 15.6.2011 22:30:13

Já právě nevim, jestli radši menší cejnky kolem 30cm, nebo Labský lopaty k 50ti :)) Budu toho dělat jen tak lehce z nudy :)

martin007 - Profil | St 15.6.2011 22:26:47

Venca888 >> Ale musíš ho stahnout jinak se to fak nedá a já to mám rád s kůží ten kapr byl jen rýpnutí.Jsou lepší ryby na salát ale těch je opravdu škoda.

Mraroz (houba) - Profil | St 15.6.2011 21:24:54

Carabus >> ajo sorry

KóĎA - Profil | St 15.6.2011 19:01:10

výbornej salát dělal soused před lety z podouství. Z ničeho jiného lepší nebyl...

Mates PB - Profil | St 15.6.2011 18:56:33

Carabus >> Na kyselo ne, to souhlasím.

Carabus - Profil | St 15.6.2011 18:35:54

Mates PB >> kapříky jsem dělal teď, a není to ono

Mates PB - Profil | St 15.6.2011 18:21:04

Bucho >> Ano, jdi spíše do Tesca, tam je to sychr.

Bucho - Profil | St 15.6.2011 18:15:43

hořčičné semínko se prodává mezi kořením v marketech? :)

xycht - Profil | St 15.6.2011 18:13:23

salát z cejnů je vynikající záležitost...já do salátu dával ryby výhradně bez kůže a rybina cítit nebyla ani náhodou.

Mates PB - Profil | St 15.6.2011 18:12:38

martin007 >> Jako kapřík se dá, ale cejn je fakt lepší. Z kaprů jsou fajn pečenáče.

Venca888 - Profil | St 15.6.2011 18:10:07

martin007 >> kdysi jsem si to taky myslel. Do chvile, nez me kamarad presvedcil, abych si jednoho pres 45 vzal a zkusil udelat :-)

martin007 - Profil | St 15.6.2011 18:07:14

Cejny nebrat je to cejtit rybynou,kapříci jsou lepší.

Mates PB - Profil | St 15.6.2011 18:04:42

Carabus >> Souhlasím a podepisuji. Též oukleje jsou výborné na kyselo, ale je to nimračka.......

Carabus - Profil | St 15.6.2011 18:00:37

Mraroz (houba) >> co to meleš, kosti se v tom nálevu rozpustí, právě u větších je s tím problém

Mraroz (houba) - Profil | St 15.6.2011 17:36:17

Šlapeto >> asi 35cm nahoru jiní nejsou poživatelní (moc kostí)

Jarda Š. - Profil | St 15.6.2011 17:31:37

Šlapeto >> Nejlepší je, když má přesně 1 kg.

Šlapeto - Profil | St 15.6.2011 17:25:39

Jak velcí cejni jsou na to nejlepší? :)