Jetřabice a chování "rybářů"

Autor diskuse: misak - Profil , 8.6.2007

Žaboň - Profil | Ne 1.7.2007 12:33:47

Něco podobného se děje na štěrku ve Veselí n. Moravou. Je to sice svazová voda, ale o víkendech se "někteří" rybáři chovají jako dobytek. To "někteří" je v uvozovkách záměrně. Kolem stanů bordel, někteří tak 2 promile, no hrůza. A myslíte si, že v neděli, když odjedou, si to uklidí? To, jak někteří zdolávají ryby nebudu ani psát. A rybářská střáž? Tu tam za celý víkend neuvidíte. Že by měli strach? Hlavně, že mají povolenku zadarmo.

v Jestřabicích jsem byl jednou, příroda i voda je nádherná, ale abych se tam musel dohadovat s nějakým blbem rybářem, by mě asi odradilo. Mám rád u vody klid a pohodu. To, jestli nějakou rybu chytnu nebo nechytnu, je mi jedno. Chodím si k vodě odpočinout. Majitelé by si měli na problémové rybáře došlápnout.

ŠARPI - Profil | So 30.6.2007 13:25:25

Teda - řeknu vám , pánové , že mě něco takového silně zaráží - že se takové prasárny dějí na svazovkách , je už na denním pořádku , ale na soukr. vodě ? Vždyť ti majitelé jsou sami proti sobě - v životě bych nepáchnul na takovou vodu , když chci klid (a zaplatím navíc nějaké peníze) , aby se tam děly taková zvěrstva. To , že jsou majitelé vstřícní ještě neznamená , že si tam nějaké ho.... budou dělat , co chtějí , jinak si myslím , že pokuď tam nedojde k nápravě a v tom případě více kladných článků , tak tam začne jezdit více ,,takyrybářů ,, a v tom případě tu vodu může majitel zabalit a dát si ji za rámeček .

tomm - Profil | Pá 8.6.2007 15:50:12

gumař> To ti ale určitě vynadal nějakej blb co tam chytal, jednání majitelů je vždycky super, jak jsem už napsal někdy až moc:-(

gumař - Profil | Pá 8.6.2007 15:46:02

mě se podařilo letos poprvé přesvědčit manželku o tom aby se při cestě kolem Jetřabic se mnou zastavila na den dětí jen na chvíli " na čumendu" u vody. Doposud sem u této vody nebyl a tak sem dojel až na parking a hned tam sem dostal vynadany, že stojim blbě na něčim mistě at vypadnu, že on neuvidi na auto. Je mi celkem jedno,že si někdo u vody přihne ale že neuvidí na 120 a pak mě pronásleduje po parkovišti a tvrdí že všude nemužu stát protože nemám cajk tak to je síla. Moje paní se mnou už asi dlouhy nikam nepojede. Jinak jen dodávám,že jsem u vody ani nebyl a tak tam asi tak hned nepojedu

tomm - Profil | Pá 8.6.2007 10:51:58

Já bych řekl, že s podobnými lidmi jsem se tam setkal zatím pokaždé, tedy pokud jde o to zacházení s rybou. Viděl jsem tam i takové věci jako vážení kapra za spodní čelist zaživa. Když jsme se dotyčného rybáře zeptali z které jeskyně vylezl, odpověděl nám, že ho stejně zabije, tak na tom nezáleží.

Na rozdíl od autora bleskovky si myslím, že je to plně vina majitelů a místní stráže, protože jejich vstřícnost je až taková, že snad nikdy nikomu nic nevytýkají, ani vyložené prasečiny. Taky nedostatečně dbají na používání podložek, díky tomu jsou místní ryby dost často ošklivě poraněné a potrhané.

Trochu mě to mrzí, protože jinak jsou to příjemní lidi a nebýt těchhle nešvarů chytalo by se tam o moc líp.