Lipani na Jihlavě

Jsou na Jihlavě lipani? Už dlouhou dobu navštěvujeme tento revír a i když se nám zdají vynikající životní podmínky pro lipany, setkáváme se jen s potočáky, duháky a siveny.
2 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

Nxmac - Profil | St 8.9.2010 20:08:16

vlastec >> No vloni jsem je zkoušel i při mínus 18°C a můžu zodpovědně říci, že letos už na to při takových teplotách seru :))) Na špičce feederu jsem měl bambuli a u nosu taky :) A zima mi byla i v lyžařským ně že ně :))))))

Nsliver - samolibý vůl - Profil | St 8.9.2010 14:00:04

Jihlavu neznám, ale na Moravici bývalo krásných lipanů taky hodně. Taky černé šutry, které neklouzaly. A dneska ? Intenzívní chov duháka pod hrází bez jakýchkoli filtrů, kousek níž tři rybníky s kaprem a duhákem s intenzívním krmením, jako kratochvíle pro návštěvníky lanového centra a hospody . A výsledek ? Neprodyšně uzavřené dno lepkavou řasou 10 km po proudu a stále to postupuje.

NMates PB - Profil | Po 6.9.2010 11:55:13

Mirek >> Myslím to naprosto seriozně, když opomenu výbornou studii pro EU o kvalitě rybího masa v Čechách, tak sám jsem se setkal s člověkem který konzumoval lipany v míře více než větší, je rachytické postavy a slabého ducha (má opravdu problémy) viz výzdoba jeho verandy....omlouvám se za kvalitu fotky je to šlehnutý jen mobilem v nestřežené chvíli.....