Prezident si ve Vodňanech prohlédl jesetery a promluvil ke studentům rybářské školy i fakulty

M0RGAN - Profil | Po 6.6.2016 12:58:29

sven >> Spíš po vůli páté kolony a za mohutné kampaně financované Lukoilem, tedy firmy ze země, která nám nikdy nic dobrého nepřinesla, když už :-) A jako prezident se ten člověk chová naprosto nedůstojně, krom toho, že nabourává české mezinárodní zájmy a celé osazenstvo Hradu považuje například BIS za bezpečnostní riziko pro stát - proč asi nikdo z Hradu nemá bezpečnostní prověrku? A o rostoucím vlivu ruské propagandy a hybridní války referují tajné služby napříč západní Evropou, ale obzvláště z území dříve obsazených Sovětským Svazem, kam spadáme i my.
Jen pro připomenutí: Sovětský Svaz ve spolupráci s Třetí říší rozpoutal druhou světovou válku, v prvních dvou letech si na "preventivně osvobozených územích", jako třeba v Polsku či Pobaltí, počínal ještě hůře než nacisté na jimi okupovaných územích. Proto místní dokonce i nacisty v roce 1941 vítali jako osvoboditele od ruského teroru. To jen taková historická vsuvka. A nevím ani o jediném státu, který by Rudá armáda osvobodila, protože toto slovo v sobě obsahuje slovo "svoboda" a tu Rudá armáda NIKAM nepřinesla. Ze všech území udělala své kolonie. Konkrétně na příkladu Československa to znamenalo, že z desítky nejvyspělejších a nejbohatších států světa jsme se za 40 let "ruské svobody" propadli k hranici rozvojových zemí, takže když někdo velebí Rusko a současně nadává, jak mají v Německu vyšší platy a bohatství, tak si krásně kálí do huby. O tom, jak nás Rusové podruhé "osvobodili" v roce 1968, asi škoda mluvit. I když si jistě mohli počínat brutálněji, jako například jejich komunističtí bratři v Číně na "náměstí Nebeského klidu", takhle totiž vypadá právo shromažďovací v praxi komunistických zemí http://www.ursulagauthier.fr/tiananmen-15-minutes-d​apocalypse/

Ale abych se vrátil k té naší "vůdčí personě", tak je to notorický lhář, což konstatovaly už dva nezávislé soudy. Krom toho u soudu sám přiznal, že trpí stařeckou demencí. Na Hrad se dostal za peníze z Kremlu, například měl po republice asi 5x více plakátů se svým ksichtem, ale oficiálně za ně zaplatil desetinu toho, co jeho protikandidát. Ani trochu vám to nesmrdí? A o tom, že nechal přes svého kamaráda v den voleb, tedy kdy je to ZAKÁZANÉ zákonem, otisknout dvoustránkový inzerát v Babišonovinách "Nevolte Schwarzenberga", o tom taky škoda mluvit. Ostatně že jsou pro něj nejen zákony cárem papíru, ale i Ústava, nám názorně demonstroval ještě tentýž rok, když prohlásil, že pokud se poslanci nerozpustí, tak nechá Rusnoka bez důvěry vládnout po zbytek volebního období, protože nevyužije svůj druhý pokus jmenování prezidenta, jak mu ukládá Ústava (protože tvůrci Ústavy nepředpokládali, že se prezidentem stane všehoschopný křivák, který zneužije jakoukoliv skulinku a nedali do Ústavy jasný termín, do kdy tak musí učinit).

No myslím, že jsem napsal dostatek a jdu se radši věnovat obíhání úřadů, howgh!

b.gun - Profil | Ne 5.6.2016 10:14:03

vendys-vt >> Stáří není zárukou rozumu, často je tomu právě naopak. Ne nadarmo se říká, že kůň je jednou hříbětem, člověk dvakrát dítětem.
Ale pokud je tvou modlou arogantní egomaniak, alkoholik, sprosťák, opakovaně (i soudně) usvědčený lhář atd., budiž, vystav si ho třeba nad krb a choď se mu každý večer klanět. Tvá volba...

P!F - Profil | So 4.6.2016 20:56:02

vendys-vt >> toto sa mi páči. U nás sa po voľbách keď vyhrá nejaký pracurak nikto neprizná, že ho volil. Ty ho kľudne vyhlasis za najlepšieho prezidenta. Napriek tomu, že prezidentuje tak tretinu času, zvyšok je má šrot.

kakr - Profil | Út 7.6.2016 14:38:55

sven >>
Kožedub sestřelil za války dva amíky, ale ty mu nezapočítali:-))
Ale o to vůbec nejde, válka je svinstvo které vždy odskáče ten plebs. Všechny velmoci měly máslo na hlavě, buďme rádi že válka dopadla jak dopadla, dnes bychom žili (možná) v Patagonii.

Původně jsem reagoval na příspěvek o nesvobodě, za který mohla Rudá armáda,která dle kolegy Morgana obsadila ČSR a při obsazení padly desetitisíce ruských vojáků. Ti kluci položili životy, plnili rozkazy, kdyby odmítli tak je zastřelili.
Z vyprávění rodičů a sousedů vím, jaké hrůzy válka přinesla i to, že byly po osvobození znásilňovány naše ženy nejen rusáky.

arnošt - Profil | Po 6.6.2016 22:54:05

JJanekk >> Já bych to viděl spíš takhle - sotva jsme se z toho 40letého marastu dostali,okamžitě jsme strčili hlavu do něčeho stejně slizkého,do područí svého bývalého úhlavního nepřítele.Čekat,že se nás nějaká mocnost zastane,hledat u někoho ochranu je hodně pošetilé.Každá tahle velmoc,jedno jestli Rusko,USA,Británie nebo snad Čína bude vždy mít na paměti nejdřív svoje zájmy,pak dlouho nic a pak opět svoje zájmy.To mají všechny společné...Poučit jsme se měli už v Mnichově,ono to nikdy nebude a nemůže být jiné.
O Rusku dnes jako agresorovi bych polemizoval,tedy pokud ho srovnám se Spojenými státy.Ale je jasné,že agresorem je vlastně každá velmoc,úměrně své hospodářské a hlavně vojenské síle.
SSSR v roce 1939-41 nijak nehájím a neomlouvám,jasně,bylo tam napadení suveréního státu,Finska,byl tam pakt s Třetí říší,porcování Polska,popravdě,Hitler byl netvor skoro bez zábran a Stalin naprosto bez zábran.Přesto Stalin válku nevyvolal,on na ní nebyl ještě dostatečně připraven.Proto s Hitlerem uzavřel onu smlouvu,šlo mu o oddálení,šlo mu pouze o čas.Stalin byl tím,koho převezl a napadl Hitler,nikoliv naopak.Právě o tom byla celá operace Barbarossa.
Stalin jako jeden z mála státníků měl osobně přečtený a dobře prostudovaný Hitlerův Mein Kampf a dobře věděl,co přijde,jen netušil,že to přijde tak rychle a že bude tahat za ten nejkratší konec.
Pro nás jako pro Čechoslováky znamenal sňatek s Třetí říší naprostý zánik v letech budoucích,žít v sovětské sféře vlivu o něco lepší osud v podobě vazalského státu s funkcí nárazníku před Západem.Na co se ale zapomíná,je fakt,že nástup komunistů v letech 45-48 byl sice podporován SSSR,ale nešlo v žádném případě o násilné převzetí moci.Oni se k moci dostali stejně demokraticky,jako NSDAP v roce 1933 v Německu.Pak už samozřejmě nebylo cesty zpět...

kakr - Profil | Po 6.6.2016 13:06:49

M0RGAN - 6.6.2016 12:58:29 >>
Pěkná demagogie, zvláště o nesvobodě pomocí desetitisíců rudoarmějců kteří při výletu do ČSR v létech 1944 - 45 padli. Ti kluci fakt nevěděli, že přinášejí nesvobodu, dostali rozkaz a šli.

arnošt - Profil | Út 7.6.2016 14:18:51

FockeWulf >> Máš na profilu moudrou poučku,že práce škodí myšlenkám...
Zastav se a už tolik nepracuj.Protože co zápis,to výkřik přepracovaného mozku.
Holt tady se přesně ukazuje,že pitomce ze sebe musí udělat každý na Mrku sám.

P!F - Profil | Ne 5.6.2016 22:52:33

vendys-vt >> podľa karty si ročník 48, tj 29 rokov starší odo mňa. Bohužiaľ, v puberte už dávno nie som. Vysvetľovať 40 ročnému človeku, že časom prezrie a pochopí, je blbosť. Tak to nefunguje.

Pýtaš sa na nášho prezidenta. Nemám žiadne ilúzie o tom, ze človek ktorý prišiel k takým peniazom ako on, je slušný. Ani nahodou. Na druhej strane, žije celkom striedmo, väčšinu peňazí míňa na decká v núdzi. Na rozdiel od stoviek podobných, čo zbohatli na prechode z komunizmu na kapitalizmus. Ako prezident sa správa slušne, inteligentne, chodí hore dole po krajine a pomáha najviac ako je v rámci jeho úradu možné. Reprezentuje našu krajinu na úrovni.

Určite sa neprezentuje ako večne ozrate hovado valajuce sa po zemi a vypustajuce totálne zvratky pri každom interviu ako Zeman. Nevadí Ti, že sa na Vás vďaka nemu smeje celý svet?

b.gun - Profil | So 4.6.2016 21:44:01

Tak snad jim nenablil do kádě, to by jeseteři nemuseli rozdejchat...

kakr - Profil | Út 7.6.2016 11:17:40

FockeWulf >>
Nedal jsi si moc dobrý nick, na FockeWulf stačil papundeklový Lavočkin. To je historický fakt:-))

FockeWulf - Profil | Po 6.6.2016 22:47:16

sven >> Buď bez starosti o mé zdraví. Jinak o mě víš asi tak jako o všem - to znamená h...o. Tak mi nepřisuzuj své libůstky z tvého mládí ty hrázi. Právě proto, že jsem vyrostl za bolševika vím jaké to bylo a už nikdy to nechci zažít, ztracené roky, ale to ty nikdy nepochopíš. Naštěstí statistika je jasná, zase je dneska o pár rudých méně. Na zdraví!

sven - Profil | So 4.6.2016 19:49:37

Anýzový dědek >> Kurňa Bertíku nechtěj mi namluvit, že jsi volil Kchódla...:-)
To mi k Tobě nějak nepasuje.
Já volil Zemana až v druhém kole, původně jako menší zlo.
Dnes jsem tomu rád. Je to nejlepší president, jakého kdy tento stát měl.
Pokud bude kandidovat znovu, budu ho volit už v prvním kole.
Nakonec ať každý objektivně posoudí, jestli měl tehdy šťastnou ruku.. :-))


Sa(l)micka - Profil | So 4.6.2016 14:43:26

Willow >> Žádnej strach, chrání ryby, raky, mlže, co se týče "škodný", tak kormorány na Blanici bez milosti rovnou stříleji. Neviděla jsem nikdy lepší pstruhovej revír, než ten, kterej má škola na starost. V dosahu školy se chovají střevle, řeší se lipani, potočáci, původní druhy našich raků, odlov nepůvodních ryb ze svěřených revírů. A to, že dělají kaviár bez nutnosti zabíjet jesetery, je taky v pořádku. Finance, co utrží, jdou do dalšího výzkumu.

Co se týče páně Ovarovy návštěvy: co by mu taky měli říct jinýho? Myslíte, že by rozuměl, kdyby ho vzali na výzkumák a začali o genetice? Prostě mu tu činnost podali tak, aby to pobral. Akorát tam nějak nevidim žádnej známej obličej z FROVky, snad krom toho, co šachuje s těma jeseterama, ten je mi povědomej.

hraji - Profil | Út 7.6.2016 14:06:54

FockeWulf >> jediný, kdo tu píše o něčem, o čem nemá ani ponětí, jsi zatím ty.

JJanekk - Profil | Po 6.6.2016 21:33:24

arnošt >> no to si stůj za čím chceš, nicméně to podstatné jsou dějepisná fakta a ta jasně říkají, že Sovětský svaz agresorem byl, stejně jako je agresorem jeho soudobá mutace. Je k nevíře, že některým jedincům nestačila ani čtyřicetiletá přímá osobní a národní zkušenost s životem v područí této vynikající země. Čtvrt století poté, co jsme se z toho odporného marastu dostali, se jim po něm zase stýská...

M0RGAN - Profil | Po 6.6.2016 18:27:26

Zajisté, argument věkem a prožitou dobou, kdy se ve škole nesmělo učit o tom, že Hitler se Stalinem rozpoutali druhou světovou válku společně, o nějakém Katyňském masakru už tuplem ne (oni ti Poláci moc dobře vědí, proč Rusy dodnes nesnáší). O tom, že vojáci Rudé armády při tom takzvaném "osvobození" rabovali a znásilňovali "osvobozené ženy" po tuctech se nesmělo ani naznačovat. Tak schválně, vyjmenujte mi jedinou zemi, kam Rudá armáda přinesla svobodu a demokracii. Já totiž nevím ani o jediné, ze všech se staly komunistické totalitní režimy, které musely na slovo poslouchat Kreml, jinak přijeli "osvoboditelé" znovu. A nebylo to jen v roce 1968 k nám, ale už v padesátých letech do Maďarska.
A co říkáte třeba na krádež století, což nebyl ani Kožený ani Krejčíř, ale zadarmo vyvezený uran do Ruska, který si náš "osvoboditel" vzal jako takové dýško. A bylo to takové množství uranu, že dnes by mělo hodnotu přes 10 bilionů korun, to je 10 000 miliard... O tom jste se taky ve škole za komunistů neučili, že? :-)
A co se příběhů lidí z té doby, kterým tito "osvoboditelé" a jejich nohsledi zničili životy, tak zkuste někdy navštívit třeba http://www.pametnaroda.cz
A dál už nemá smysl, abych zde reagoval, ještě by z toho někdo mohl dostat infarkt z nepohodlných informací :-) Přeju hezký den.

maxi6 - Profil | Po 6.6.2016 17:04:59

MORGAN: ....to co jsi tady tak sáhodlouze zplodil, pouze ukazuje, jakej jseš kus vola....

JJanekk - Profil | Po 6.6.2016 17:00:14

arnošt >> ano, druhá světová válka začala německou invazí do Polska, kterou Sovětský svaz podpořil zhruba o dva týdny později, vše na základě předchozí dohody těchto mocností (tzv. pakt Ribbentrop - Molotov). MORGAN to napsal přesně.

arnošt - Profil | Po 6.6.2016 13:51:25

M0RGAN >> To chtělo hodně obrazotvornosti,sestavit takový paskvil myšlenek.
Takže Sovětský svaz rozpoutal ve spolupráci s Třetí říší druhou světovou válku?O tom ostatním nemá cenu se ani bavit.To je čirá demagogie.
Snad jen,bůh nás chraň před prezidentem,jakým by byl pan kníže Schwarzenberg...

sven - Profil | Po 6.6.2016 13:01:49

M0RGAN >> postřelená husa zakejhala :-)

Kocháč - Profil | Ne 5.6.2016 22:17:43

Už běž do prdele.

Willow - Profil | So 4.6.2016 6:05:15

Jeseter,kapř já se z toho poseru,ještě duhák a siven,no twl.Sebral bych té škole název,to je ochrana vod jak prase.:-((((((Kde je záchrana původních ryb,potočák,lipan,mřenka,vranka atd.!!!Asi to není pro tu školu rentabilní,je třeba dělat jesetera na melouch.:-((Hrůza.

drvoštěp - Profil | Pá 3.6.2016 22:19:42

Hezký,vrátilo mě to do přelomu 70-80 let.Děkuji ;)))

NEUSTUPA - Profil | Út 7.6.2016 17:04:16

FockeWulf - 6.6.2016 22:47:16 Ty tu knížku taky zas vytáhneš, až vyhrají....Pásku VB též.

kakr - Profil | Út 7.6.2016 14:11:51

FockeWulf >>
Když dochází argumenty,nastupují soudruzi a bolševici.
Počti si - https://cs.wikipedia.org/wiki/Ivan_Nikitovi%C4%8D_K​o%C5%BEedub

kakr - Profil | Út 7.6.2016 13:53:20

FockeWulf >>
Snad nechceš zpochybnit, že Lavočiny napráskaly FockeWulfům zadní část těla nevyslovitelnou?
Je ovšem docela možné , že se za pár let bude psát, že Německo vyhrálo 2 světovou válku kterou rozpoutal SSSR. Vše tomu nasvědčuje....

kakr - Profil | Út 7.6.2016 8:47:17

Jeden by nevěřil kolik historiků se objeví po shlédnutí jesetera. A jak fundovaných:-))

arnošt - Profil | Po 6.6.2016 23:26:00

sven >> Možná ta stará poučka nebude až tak úplně od věci. :-)
Ale stejně,Zeman kdesi koukne na jesetery,vede k tomu plamennou řeč a kam až jsme se od toho dostali... :)))) Málem k iluminátům a podstatě všehomíra. ;-)

sven - Profil | Po 6.6.2016 23:17:46

FockeWulf >> stará zkušenost říká, že ti nejagresivnější, popřevratoví odpůrci, bývají překabátění nejpilnější bolševici nebo jejich bývalí agenti ....
O mně víš ještě větší kulový, takže jsme fifty:fifty... To je vše..

Tiky Květák - Profil | Po 6.6.2016 17:44:14

vendys-vt >> Jak tady tak koukám na tu tvou moudrost nacerpanou během dlouhých let života, skoro se bojim, že taky jednou budu tak moudrej.

rybář-chodec - Profil | Po 6.6.2016 17:22:42

Nerozumím tomu, proč pana Presidenta napadáte. Vždyť to je on, kdo brání naše děti proti uprchlíkům a teroristům. Nebo chcete, aby VAŠE dítě nosilo burku? Dost na tom, že ho budou v učení zdržovat mentálně zaostalí a nepřizpůsobiví Vždyť s panem Presidentem se budeme mít dobře ... tak dobře jako obyčejní lidé v Rusku. Jéé to nám bude krásně :)

Maxwell - Profil | Po 6.6.2016 13:57:48

M0RGAN >> ber toho míň...

rájovec - Profil | Po 6.6.2016 13:56:35

M0RGAN >> Dělat kázání o nějakém období člověku, který ho na rozdíl od tebe prožil a má dostatek zkušeností, aby dokázal věci správně posoudit a vyhodnotit, je od tebe slušně řečeno mladická nerozvážnost.

splavek - Profil | Ne 5.6.2016 14:51:57

Je úžasné jaká veselá diškuz , se tu rozjela mezi příznivci a odpůrci pana prezidenta. Je to poučné, protože to ukazuje kam až jsme ochotni zajít když někoho fanaticky milujeme, nebo nenávidíme. Prezidenta máme takového jací jsou voliči, nebo lépe řečeno voliči co nebyli líní přijít k volbám a ať chceme nebo nechceme musíme tento fakt brát v potaz. Nejsem jeho příznivec a fanda, ale jednu věc si na něm celkem cením, že objíždí pravidelně republiku. Za svůj život nepamatuji prezidenta co by takhle jezdil po republice. Jednou je prezident ČR a tak ta ČR musí být určitou prioritou, ať si o něm myslí každý co chce. Já si o něm také myslím svoje.

sven - Profil | Ne 5.6.2016 10:57:17

vendys-vt >> ahoj.
Nech je, však oni na to jednou přijdou sami....,no a když ne, jejich problém..
Tak jako my jsme k tomu museli dozrát a pochopit o co hrálo v roce 68 a 89 ...tak možná někteří z nich, jednou pochopí, o co se hraje dnes....
Zkušenosti jsou nepřenosné jak známo a každá generace si musí svá ústa natlouci sama..

rájovec - Profil | So 4.6.2016 21:11:06

P!F >> Byla to volba menšího zla, jak se píše níže, ale je fakt, že český zájmy nehájil nikdo víc ať prezidentský nebo v premiérský funkci než právě Milda.

vendys-vt - Profil | So 4.6.2016 20:17:50

Njn. už jsme zase v té politice... já volil a zase budu volit Zemana. Myslím, že jsme zatím lepšího presidenta neměli.
Ale k té Plzni, byl jsem tam na vojně, Slovany a prima hospůdka Myslivna, pivo nemělo chybu!!!
K Salzmannům jsme chodívali jen když na to bylo.
A na konec se k tomu Plzeňáku ptám, tak, koho jsi volil Ty??? Akoho budeš znovu volit?

vendys-vt - Profil | So 4.6.2016 19:25:21

Anýzový dědek >> Ahojda,myslím, že bychom sem neměli "tahat" politiku, ale když už, tak tedy Ti to překopíruju:
Ahoj, Plzeňáááku, nemotéj sem politiku! Páč pana prezidenta Zemana jsem volil taky já! A tak se pěkně vzpamatuj v téééé vaší Plzníííí, kterou osvobodili Emeričani a případně si na mně dej škopek u Salzmanůůů. Ešli teda víš, kde to je.

sven - Profil | So 4.6.2016 15:40:40

Sa(l)micka >>
No to je pravda.. pan president nejspíš nebude odborníkem přes ichtyologii...
Kdyby tam býval dorazil skorohajnej Boryš, mohl pro studenty uspořádat přednášku o "malachytové plísni". http://neviditelnypes.lidovky.cz/glosa-malachitova-​plisen-karla-schwarzenberga-fqa-/p_spolecnost.aspx?​c=A130121_223314_p_spolecnost_wag
Jistě by sebou přivezl i kamaráda, proslulého odborníka přes ethanol Mirdu a neméně proslulou expertku přes biomasu.. :-)

supinna - Profil | St 8.6.2016 18:38:26

vendys-vt >> Toto vlákno, neděle 5.6. 2016 , 22 17 43 hod. Zalistuj...

vendys-vt - Profil | Út 7.6.2016 20:11:10

NEUSTUPA >> Njn. má ji doma připravenou, však jeho tatík i dědek u nich byli, proto je tak arogantní. A nemůže to rozdýchat, bo mu to v tej jeho domovině každý připomíná. Historie se točí pořáde do kola, nikdy z toho neunikneš.

NEUSTUPA - Profil | Út 7.6.2016 18:08:16

supinna >> no jo...

Sa(l)micka - Profil | Út 7.6.2016 17:50:42

Pánové, nechte to poměřování mezinoží a pojďte na ryby, hernajs!

supinna - Profil | Út 7.6.2016 17:30:04

NEUSTUPA >> Nemyslel jsi spíš PS VB? Špatně ses podíval :)))

JJanekk - Profil | Út 7.6.2016 15:19:19

No vypadá to, že ty pomluvy o tom, že náš pan prezident polarizuje společnost jsou opravdu jen fámy :))) Jsme zase o jednu neplodnou výměnu emocí bohatší (někteří i o pár urážek). Nechcete jít radši na ryby?

Tiky Květák - Profil | Út 7.6.2016 11:04:47

vendys-vt >> Myslím to celkove. Ale těžko se poučit z historie dávných Slovanů a Germanů, když o nich víme kulove. :-) A když se to vezme zblízka, tak se dá poučit třeba z toho, že se nemá přejíždět výměna rozvodového řemenu u francouzského auta, jako to udělal muj tatka. . . . :-)

vendys-vt - Profil | Út 7.6.2016 9:02:28

kakr >> Ahoj, víš tyhlety mladíky, kteří se narodili za socialismu a neumí si toho vážit. Jejich rodičé jim asi nedali ty správné informace. Teď na to nadávají, tak ty neberu v úvahu... Moje děcka ví, o čem je řeč.
P.S. A taky pamatuju všechny prezidenty, a kurňa víš, co mňa štve, že kdysi jsme tady vyráběli kde co, a teď už tady jen "montujeme"..
P.P.S. A to jsem potomek rodičů, kteým bylo také "ukřivděno".

kakr - Profil | Út 7.6.2016 8:56:04

vendys-vt >>
Jsem tak trošku fosílie MRKu, zjistil jsem, že krom Masaryka vlastně (teoreticky) pamatuji všechny prezidenty ČSR, ČSSR a ČR.
Jo a narodil jsem se díky Hitlerovi a válce. Matku totálně nasadili do Zbrojovky v noci frézovala nějaké bajonety. Těhotné ženy byly od totálního nasazení osvobozeny, tak to naši zkusili a vyšlo to.

sven - Profil | Po 6.6.2016 23:33:02

arnošt >> :-))))
No ale jinak dobrá debata, kam se hrabou placení trollové, na Novinkách.cz :-))))

FockeWulf - Profil | Po 6.6.2016 23:08:00

arnošt >> Do čeho dal Pánbůh duši.... Zakažte ty internety! Už konečně vím proč.

FockeWulf - Profil | Po 6.6.2016 18:32:07

M0RGAN >> Vykašli se na ně, je zbytečné takovým hrbům cokoliv vysvětlovat, argumentovat. Přes pivní flašku a vrozenou zlobu nevidí svět. Bohužel musíme čekat, ale ubývá jich každý den! To je na tom pozitivní:)
Paměť národa? Vždyť by se tam poznali sami, nebo svoje příbuzné! Neblázni:)

P!F - Profil | Po 6.6.2016 6:44:13

sven >> ja o ňom nemám žiadne ilúzie ale.... Akože fakt web slovenského hnutia obrody? :-)))) To je zhruba na úrovni tohto: http://www.vesmirni-lide.cz

Luigi_Lasagne old - Profil | Ne 5.6.2016 22:51:06

vendys-vt >> Dle Vašeho úctyhodného věku si Vám dovolím Vykat. Pane Václave, Vy si chcete pokecat, tady máte dvě témata, kde se vyřádíte do sytosti a sednete sem jak zádel na hrnec. Vřele doporučuji
Některé zde uvedené zdroje je možno číst i v ruštině..
http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=739183
http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=733241

vendys-vt - Profil | Ne 5.6.2016 21:37:03

fotojakes - >> Ahoj, nemyslíš, že bys´ už tuhle složku měl zavřít?

FockeWulf - Profil | Ne 5.6.2016 21:21:52

vendys-vt >> Napiš soudruhům do aeronetu, at ti řeknou jak se to píše.

Skřivánek - Profil | Ne 5.6.2016 20:31:32

TG007 >> ano :-) a moc :-)

doliz - Profil | Ne 5.6.2016 16:18:49

Skřivánek >> tak si šel zakouřit no a?

rájovec - Profil | So 4.6.2016 22:05:27

P!F >> Populista :-))), Jednou budete rádi za Kotlebu :-)

rájovec - Profil | So 4.6.2016 21:36:10

P!F >> Nápad je to úžasnej,bylo by věčná škoda ho nevyužít. Kdokoliv tím dokáže cokoliv změnit. Kandidát, co jako v Rakousku vyhraje 95% okrsků, nakonec prohraje :-)))

rájovec - Profil | So 4.6.2016 21:24:24

P!F >> Příště už to s předpokládaným a jinde osvědčeným, zavedením korespondenční volby, nebude tak jednoduchý.

P!F - Profil | So 4.6.2016 21:22:29

sven >> jediná vec, čo mu neviem uprieť, je to, že rozpráva svoj vlastný názor a snaží sa tlačiť to, čo je podľa jeho mienky najlepšie pre štát. Neni platený a tlačený nikým, na rozdiel od jeho predchodcov ktorých si pamätám ja. Síce s ním vo väčšine vecí nesúhlasím, ale musím uznať, že aspoň nekradne perá...

rájovec - Profil | So 4.6.2016 21:18:46

sven >> Já jednoho potkával a střežil:-)) dokonce osobně a největší dojem na mě udělal tím, že i přes svůj pokročilejší věk chodil stejně rychle jako kdysi Jožka Pribilinec :-). Ochranka za ním nestihala :-)

sven - Profil | So 4.6.2016 20:46:41

Anýzový dědek >> ale kdepak.. od Turnova na sever :-))

vendys-vt - Profil | So 4.6.2016 19:04:11

jaroslavstehlikst >> Ahojda chlapečku, a to Ti možná hodně fandím, že?
Tak tedy :Ichtyologie (z řeckého: ἰχθυ, ikhthu, ryba; a λόγος, logos, znalost) je obor zoologie, který se zabývá studiem rybovitých obratlovců.
Učit se, učit se, učit se...

vendys-vt - Profil | So 4.6.2016 18:47:09

Sa(l)micka >> Ahoj, Plzeňáááku, či Plzeňačkoooo, nemotéj sem politiku! Páč pana prezidenta Zemana jsem volil taky já! A tak se pěkně vzpamatuj v téééé vaší Plzníííí, kterou osvobodili Emeričani a případně si na mně dej škopek u Salzmanůůů. Ešli teda víš, kde to je.