Domácí stroje a zlepšováky na výrobu rohlíkových boilies

Pokud chytáte na onu "kouzelnou" rohlíkovou kuličku, máte něco vlastní výroby s čím si je vyrábíte? Já zvolil cestu hydrauliky a nemůžu si jí vynachválit. Samozřejmě si lze takové zařízení za pár stovek, či tisíc zakoupit, ale vlastnoručně vyrobený stroj potěší o to víc, když vše funguje, tak jak má :)
Zde lze shlédnout videoprezentaci stroje: https://www.youtube.com/watch?v=ekQuQw7hRm4
Autor diskuse: Jizera-CZ - Profil , 16.12.2013 feeder - domací dílna

NDan.J - Profil | So 1.2.2014 19:41:03 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jizera-CZ - >> Tak mám konečně hotovo,dovedl jsem to k dokonalosti.Není problém aby to obsluhoval můj malý syn,tak je to snadné :-)

NF.T.M. - Profil | Čt 19.12.2013 7:48:46 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jizera-CZ - U té veky máš také minimální odpad protože jestli máš matrice od fa Spolmetal, tak ji stačí rozříznout na 3 díly a máš to akorát do matrice :-)))))) Nejlepší je zaskočit hned 2. ledna do Supermarketu, kde jsou za pár kaček v akci :-))))) Viděl jsem na vlastní oči místního komerčního výrobce jak to nakládal do dodávky a následně hůrá do dílny :-))))))))
Já vekáče přes zimu dělám spíš jen kamarádům jako "dáreček", osobně na ně již tak zase nechytám. Je ale fakt, že výrobu mám už vychytanou a celkem mě to jde od ruky kdy ty lisy mám dva + komplet matrice. Ať se ti daří, musím končit páč jsem ve škole a za chvilku začínáme :-((((((